Ikimizde evliyiz. Ama başkasını düşünüyorum?

Eşimin çalıştığı şirketin kampusunde oturuyoruz. Çalıştığı departmanın ceosu hep gözlerime bakıyor. kendisi ingiliz. neredeyse günde iki kez yemekhanede görüyoruz bir birimizi. ben eşimle onun mesai saatlerinde buluşub yemeye beraber gidiyoruz. bu adam bana baktığından beri onu hep düşünüyorum. Eşime ihanet etmek istemem. Ama bu adamı aklımdan çıkaramıyorum. o da evli , hatta karısı onu görmek için 2 haftalığına geldi. karısıyla samimi arkadaşlığmız var. çok utanç verici durum. gerisi nasıl olur bilemiyorum. Adam bana hiçbir şey itiraf etmedi. Sadece kaçamak bakıyor. bazan. gözlerimiz bir birine kilitleniyor. 1-2 saniyelik sonra ben yüzümü çeviriyorum. ya o beni görmezden geliyor. Hoşuma gidiyor onun bana bakması, onunla hayaller kurmaya başladım. Böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini şaşırdım. kendimi tembihliyorum. tamam bitti. kendi eski düzenime dönmek için çaba harcıyorum. ama yine görüyorum yine gözlerimiz dokunuyor ve yine kaybediyorum. onu arzuluyorum. ona sarılmak istiyorum. bana neden baktığını anlayamıyorum. soramıyorumda. bazen selamlaşıyoruz ama selam vermeye de korkuyorum. fazla samimi olmamak için onu görmezden geliyorum. Bana neden bakıyor? :( neden bir şey söylemiyor?
Ikimizde evliyiz. Ama başkasını düşünüyorum?