Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadından her şey beklenir bence ve son tartışmamızda gözüm tamamen açıldı bu kadını hayatımda tutsam burnum pislikten kurtulmyacak bilşyorum
Eşim denen zatan 2 buçuk aydır ayrıyız ve 2 yaşında çocuğumuz var boşanma davası açmadan anlaşmalı boşanıp boşanmycagını bir arkadaş vasıtasıyla söyledim ailemle altlı üstlü oturyoruz o evden çıkmamı söylemiş ama ben kabul etmedim çünkü herşeyi onun için yaptım ve evden çıkmama nedenide güven ona karşı 0 ki son duyduklarım haklı olduğumu anladım
İkemetgahını yaşadığı yere almış bu arada ancak bence bu kadın her bokun iyiyim tekrar geri döneyim isteklerimi yapsın turden
Şunda söylim evlilik hayatınızda iki kez uzaklaştırma aldı üç kez evi terketi her defasında gitti getirdim böyle bir kadın çocuğumuza bakarmı bu kadın hayatı boyunca yemiş içinmiş gezmiş hala boşanma davası görünmeden kendine sevgili bile yapmış en küçük tartışmada boşancam sana çocuğu göstermycem diyordu vs...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun olan çocuklara oluyor cidden annem ve babamdan biliyorum biran önce boşanıp kurtulmaya bakın yapmadığınız şey kalmamış onca şeye rağmen çocuğuna illa ki bakar ama alışmış oldupu bir hayatı var bu süreçte kendini toparlarsa verimli olablir çocuğa karşı ama umarım olur ve alablirsneşz siz alın çocuğu.
Çocuğu almak istiyorum zaten ancak çocuk küçük genelde anneye veriyor devlet ancak düşünün boşanma davası tebligatı gitmeden bu kadın birden çok erkekle görüyorsa bundan anne olur mu sizce ilerde bu çocuğa ahlakla ilgili öğütler vereblirmi
Benim hatam tanımadan evlendim hamile kaldıktan sonra geçmişte yaptıklarını sanki bir marifetmiş gibi anlatmaya başladı bende sabrettim baktımki değişmiyor artık dayanmadım
Tamam devlet küçük oldupu için anneye veriyor ama burada suçluluk payına vs bakılmıyor mu? Mesela annem ve babam ayrıldığını hadi ben yine büyüktüm 9,10 vs ama kardeşim daha küçüktü anneme verildik ama bunların da değerlendirmesi lazım, değerlendirilir yani.. İştr dediğim gibi o alışmış oldupu hayatı bırakması lazım çocuğunu düşünmesi lazım
Anne baba ayrılıyor olan aradaki çocuğa oluyor.. Neden bakamasın ki sonuçta onun da evladı değil mi..
Gözü dışarda gidim gezdim süreyim hata biliyorum bu annesine veriyor bakması için çocuğu son gidişinde ben öyle duydum
Hımm anladım Allah yardımcınız olsun ozaman zor bir durum..
İllaki çocuğu seviyor bakıyordur ama gecelik yıllarını anlatı ben sukdar süre gitim gezdim annem babama yalan söyledi yok şurada yok burada diye
Bunlara annelik makamı fazla zaten. Allah yardımcın olsun
Bana tartışınca benim kocalarım çok diyordu ve artık bir erkege söylenmycek sözler söyle ye başlamıştı
Çocuğa bakarmı sence
Baksada sana eşlik yapmaz o sebeple boşan en mantıklısı
Açtım zaten