- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılSana bu şekilde davranan birisiyle nasıl devam edebiliyorsun bilmiyorum. Böyle saçmalık mı olur? Birincisi o senden izin almaz. İzin almak nedir? İkincisi sen de ondan izin almayacaksin. Köle misiniz siz? Evlisiniz diye hayatıniza bu kadar müdahale edemezsiniz.
022 Yorumla
Soran+1 yılŞu şekilde izinden kastım hanı bugun bir planlarımız olmayacaksa ben cıkayım hanı manasında yoksa itaat etmekle bir bağlantısı yok. İzin almaktan kastım sızın tahmınınız gibi değil
- +1 yıl
İki senedir evden dışarı doğru düzgün çıkmamışsiniz. Ne plan olabilir ki? :) Haber vermek oluyor bu söylediğimiz izin almak değil.
Soran+1 yılYanı evde yapılan planlar olabilir meselh dolapları temizlemek olabilir benim gücüm yetmez onları kaldırmaya ev süpürmesi yatakları kaldırıcak vs vs birsürü şey var
- +1 yıl
O zaman daha öncesinde sen söyleyeceksin eşine şu gün şunları yapalım diye. "Acaba eşim dolapları bu akşam çektirir mı?" Diye düşünmesini bekleyemezsin sonuçta 😄
Soran+1 yılTbi ya herşeyi planlıyorum ben hatta diyorum ki haftanın salı gunu dolap arkalrı haftanın cuma gunleride bazalar. 😂
- +1 yıl
Salı Cuma diyorsun. O da güzelmiş. E sana hangi günler kalıyor? Bu arada cidden mutlu musun evliliğinde?
Soran+1 yılSacmalama nesinden mutlu olayım yani bu sorun cıkmadan once iyiydi gene de en azındn bana saygısı vardı düşüncelerime önem verirdi şimdi sadece kendi istekleri bencilleşti
- +1 yıl
Yazık olmuş. Evlenmeden önce karşındaki insanın ne mal olduğunu anlayamıyorsun ne yazık ki. Çok uzun sürmez sizin evlilik. Ya boşanırsin, ya da eşinden görmediğin ilgiyi başkalarında aramaya başlarsın.
Soran+1 yılİki secenekte olucak gibi
- +1 yıl
Bu cevaptan seni ilgi anlamında da mahrum bıraktığı sonucunu çıkartabiliriz o zaman.
Soran+1 yılYa açıkçası böyle köpeğe dvrandığı gibi dvrandıktan sonr ondan bekleyebileceğimiz max ilgi ne olur ki
- +1 yıl
Yani sen de haklısın. Bir çok şey bitmiş sizde. Çocuk olmasa buna bile katlanmazsin. Peki ne yapmayı düşünüyorsun kendin için?
Soran+1 yılBi maddi yönden bi beklentim var davalık o bi sonuçlanırsa kocaya bascam tekmeyi insallah eylülde oda onu beklıyorum bende
- +1 yıl
Ooo planlar programlar yapılmış.😄 İyi bari doğru yoldasın.
Soran+1 yılAh 12 yıldır bekliyorum bi bitmedi dava. Adalet olsa bi bitse de alsam rhat edicem ☺️
- +1 yıl
Eğer olay miras üzerineyse daha çok beklersin canım. 2004'ten beri süren davamız var. 😄
Soran+1 yılAy sizindemi ya 😂😂
- +1 yıl
Hiç sorma:) Hoş bir yandan da iyi oldu. O zaman elime geçecek olan 3 ise şimdi 50 oldu. Dava kesinlikle lehime sonuçlanacak ve anında ülkeyi terk edeceğim. Günaydın bu arada:)
Soran+1 yılAh insallah bende öyle isterdim ama yurtdısına tabikide gidemicem dil bilmiyoruz ki
- +1 yıl
"Dil dile değmeden öğrenilmiyor" der eskiler 😅😅 Gitmeyi düşündüğün ülkede çok uyguna dil kursları oluyor. Tek derdin bu olsun. Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılTüekiyede kalıp bi konsept kafe acmak istiyorum aslında yabancı ülke lerede gezmek için gitmek felan iyi olurdu isterdim kesinlikle
- +1 yıl
Bu ülkede ticaret falan yapılmaz. Aman diyeyim o kadar şeye katlanıp sonra geleceğini hiç etme. Senin için de sakıncası yoksa özelden devam edelim mi muhabbetimize?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Esiniz kendini 90 larda saniyo galiba ya da koyde artik oyle bi yasam tarzi yok ayrica tum gun o evde kalsa sikintidan patlamazmi azcikta kendini sizin yerinize koysun hem tabikide izin alcak neden es oldunuz hayatinizi paylasmak icin deilmi tamam gidip gezebilir sizde gezebilirsiniz ama iki tarafinda haberi olmali
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben bugun izin vermedim diye olay cıkardım gelen arkadaslara bağırdım neden geldınız dıye geldı yuzume tukurdu pislik. Ben kadınmışım evde durucakmışım cocuk bakacakmışım sadece
- +1 yıl
Yuzune mi tukurdu yok artik sen esisin bea gece ayni yatakta sarilip yatcaniz sabah birlikte kahvalti yapcaniz hasta olsa herzaman en yakininda siz varsiniz yani cok anlamsiz cok garip gelio bazi seyleri duymak inan insan boyle seyleri duydukca evlilikten korkuyo iki tarafta birbirini gereksiz yere kirmamali
Soran+1 yılBencede ama bunu eşime anlatamıyorum insanlar kavga eder tartışır ama vurmak tükürmek ne yani
Soran+1 yılBu yaştn sonra nasıl olucaksa o. Bazı sorunlar olduğunda aslında konuşarak halledebiliyoruz * bi süreye kadar sonra gene eski hal geri alıyor
- +1 yıl
Bi erkek olarak benmi fazla duygusalim anlamiyorum ama bi insan aldatma vb sacma bi durum olmadikca her ne olursa olsun esini nasil incitebilirki siradan gunluk ivir zivir tartismasi elbet olur hatta bazen canin sikilir sirf bi maraton olsun die ortaya bise atarsin sonra bi oyuna cevirir kucaklar anlasirsin ama ciddi ciddi incitmek ve omrunu gecircegin birini degersilestirmek hicte mantikli değil bence
Soran+1 yılAh her erkek sizin gibi böyle olgunca düşünebilse tüm kadınlar mutlu olurdu
- +1 yıl
Ama 20 yasimdayken bnde boyle dusunebilcegimi sanmiyorum mutlaka gereksiz kirici oldugum zamanlar olmustur 10 yilda cok sey degisti cok farkli kulturden insanlari tanidim vs her tanistigin insana biseler ogretiyo biri kulturunu gelistiryo biri dolandiriyo ikisinide zamanla ogreniyosun yasiniz kucukse buda biz erkeklerin gec olgunlastigini dusunursek bi sure daha surebilir
Soran+1 yıl27 yaşında kendisi cokta cahil gibi değil ama
Soran+1 yıl5 yıl sonra olmasada olur cocuk büyür zaten anneme de bırakırım boşanırımda zaten caldığı hayatımı yaşarım yanı
Soran+1 yılCo ksey soyledın valla başaracağımı sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Böyle adamlar kendini ne zannediyor acaba ama suç siz kadinlarda bu sekilde davranan degerli oluyor benimki istedigi gibi gezer hergun bi programi var ben hic karismam
029 Yorumla
Soran+1 yılOh ne guzel şanslı eşiniz benım eşim normalde böyle değildi öncesinde hastaneye dıye cıkıp hastane sorna bı ıkı saat arkadasımla cay içmişliğim olmustu yanı oda cocuga bakıyordu sorun yoktu
Soran+1 yılOnu bende bi bilsem keşke ne olduda böyle oldu bugun yaptı bu denli
Soran+1 yılAşırı kotu o kadar agladım ki gözlerim şiş kaldı kaç saattr değmez ama insan gene ağlıyot
Soran+1 yılTabikide hayır bi eş olarak asla hata yapmadım bem onu böylesine kırmadım neden hkedeyim ki
Soran+1 yılSoğumakmı buz kestim adeta. Evliliğim duruyor ve ihanete uğrarmıyorsam birtek bebeğim için yoksa bir dk durmam
Soran+1 yılYok cocuk var alışknlıkta yok 2 yılda ne alışkanlığı
Soran+1 yıl9 aylık o daha işte cocukta denmezde
Soran+1 yılAy evrt o modu onun alıp bi trafına da neyse o moddan nasıl cıkaracagıö bi kendine gelsin ya
Soran+1 yılAksam 9 gibi cikti yazdığımda ise uyuyordu rahatca
Soran+1 yılFarketi ama sabah işte siniri öfkesi gecince her sinirlendiğinde boyle kalp kırcaksa işimiz zor
Soran+1 yılAy valla yaparsa ben daha dayanamam valla
Soran+1 yılNe yapıyım ki işte
Soran+1 yılOlay cıkardım işte arkadasları geldı bende camdan bagırdım size dedim gelmeyin diye ne haddinize geliyonuz diye zaten arkadasları demiş daha gelmem buraya diye 😂
Soran+1 yılBaşka yatak yok ki yatayım ya
Soran+1 yılBi zahmet vermeyeyim
+1 yılEvlenirken tam olarak ne konuştunuz da bu konuda fikrini yeni öğreniyorsun? Siz reklam geçip flörtten nikah masasına mı oturuyorsunuz direkt ya. Nasıl anlamıyorsunuz zihniyetini?
017 Yorumla
Soran+1 yılİki yıl bi evlilik oncesi oldu cok guzeldı hersey kız arkadaşlarıma asla karışmazdı aramazdı bile rahatsız olmayalım dıye öyle anlayışlı beyefendiydi ki ne zmaan cocuk oldu başladı böyle sacmalamalara ara ara. Gebeliktede vardı bı kac takım durumu ama bu denli değildi
Soran+1 yılSonradan gelişiyor acıkcası normalde bu benım kocam değildir yanı.
- +1 yıl
İpleri eline verme bacım sınırını çiz hakkını ara böyle olmaz.
- +1 yıl
O senin kocan değilse benim evlendipim adam bu değil de ayrıl ciddiyim böyle olmaz. Hapis hayatı mı yaşayacaksın
Soran+1 yılDedim bugun bizden olmuyor bosanalım kesinlikle kabul etmiyor bi sorun yok ki ortada diyor
- +1 yıl
Onun kabul etmesine gerek yok çekişmeli boşanma diye bir şey var
- +1 yıl
Ayrıca ona sorun yok sana var
Soran+1 yılŞimdi çekişmeli başlattım diyelim bu eşim yanımda olmıcak başka yerde ev kirasını bebek masrafları bana kalcak cunku bu çekişmeli uzayacakta uzayacak bu konuda tek basımayım o yuzden cesaret edemiyorum ben tek olsam sorun yok anında boşardım hiçbir şey istemeden yeterki kurtulayayım ama cocuk olunca yemiyor kolay kolay
- +1 yıl
Bu onsuz hayatı ne kadar istediğine ya da köleliğe ne kadar göz yumacağına bağlı işte o zaman yer ya da yemez. Hayat senin hayatın güzel bacım benim senin yılların heba olur o hayatını yaşar
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılOnsuz olmayı çok istiyorum ama oğlumu kaybetmeyide göz yumamıyorum çünkü kendiside diyor yani umursamayacagını maddi olarak bebeğimiz olsada
- +1 yıl
İyi de bu eş olmak değil sen bir insan müsveddesi ile evlisin onsuz ol başının çaresine bak daha iyi ya böyle hayat mı geçer hayatın zindan olmuş adına cidden üzüldüm
- +1 yıl
Bir erkek çocuğunu gözetmiyorsa ondan sana zaten hayır gelmez
Soran+1 yılHayır gelmiyor zaten de ne yapcam bilmiyorumm boşanmak cok daha akıl karı ama korkuyorum hiç güvenli alanımdan dışarı çıkmadım
- +1 yıl
Şimdi çıkmazsan daha da çıkamazsın onu söyleyeyim insan kendi hayatını yaşamalı insanın ona çizdiği sınırda yaşamaya yaşamak denmiyor itaat etmek deniyor
Soran+1 yılAynen öyle ama yaptıramıyorum bu yuzden burdyım tvsıyeler almak için
- +1 yıl
Tavsiyem budur. Aksi bir durumda hayatını boşa ve değmeyecek birine harcarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılVe sende böyle ataerkil bir pislik ile evlendin peki zamanında bu manyağı taniyamadinmi sen kendini padişah zanneden bi zibidiyle
14 Yorumla
Soran+1 yılNormalde böyle değildi zaten yemi yeni böyle oldu. Birilerimi giriyor aklına anlamıyorum ki. Normalde bundan bı kac ay once ben kız kardeşimle buluştum eşim baktı cocuga sıkıntı yoktu yeni oldu bu
- +1 yıl
O zaman arkadaşları sıkıntılı tip koyanda adam değil pardon da neden birilerinin aklına uyuyor kendi aklı zekası yokmuymus
Soran+1 yılSanırım yok. Olsa böyle olmazdı eşim hep işten eve evden işe dir öyle takılmak feln onun tarzı bile değildi aslında ama ne olduysa oldu bu cıktı ortaya
Soran+1 yılAcaba diyorum cocuk var hanı tamamen ipleri eline aldı düşüncesiylemi gerçek yüzünü gösteriyor olabilir diye düşündüm
+1 yılPolisi ararım evde alıkonuldum diye ve şikayetçi olurum net.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanki adalet cok iyi işliyorda kaç kadını sakat bıraktılar bı ıkı ay yatıp cıktılar
- +1 yıl
Kades diye bir uygulama var ona bas anında arıyorlar durumu anlat polis gelir evine.
Soran+1 yılEvet o uygulama ananekranımın tam ortasında duruyor ne olur ne olmaz diye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna deki senin g... Tünden kan aldırırım sıçamazsın de o anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle diyicem
Eşin hakkı sen millete uyma itaat et.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl haklı ya ben hep evde oturcam bu köpek bağlasan durmıcak evde cocuk bakacam o gezcek ben neyim burada eşşekçi başımı bi bana hatun ben cıkıcam iznin olursa dese hoş konussa bi tarafımı eksilir
Soran+1 yılİtaat et diyonda sen yapabilirmiydin
Soran+1 yılBu adamı düzeltme seceneği ya da fabrika ayarlarına geri getirme seceneği yok mu ya
Soran+1 yılYa * önceden benim istediğim gibiydi ya
Kilitlemek mii psikopat mı o yaa
05 Yorumla
Soran+1 yılGercekten psikopatlasti bi müddetliğine kilitledi ben gitmeyeyim diyr dedim sen yasak koyarak kalmam burada dıye oda gıderım dıye kilitledi sonra actı
Soran+1 yılB ik tüyo versene burdan
Allah kolaylık versin
016 Yorumla
Soran+1 yılAllah hiç yanıdma değil valla
Soran+1 yılÇıkarıyoruzda ne oluyor bugun baya kavga cıkardımvgelen arkadaslarına da bagırdım ne geliyorsunuz sıze mesj attım gelmeyin diye yüzüme tukurdu kocam olcak canım. Akşamsa konuşmaya calısıyorum tınlamıyor bile. Sonr benim şalterler attı artık kafayı yedim iyice bi iki de kafaya yumruk yedim işte şimdi kendiside uyuyor bense burada kara kara düşünüyorum
Soran+1 yılAa neden öyle dedin ki şimdi ☺️
Soran+1 yılSinir anında ne yaptığını bilmiyor anlamıyorum öfke kontrölü yok sanırım. Normalde cok sinirlendiğince direk susar hiçbir şekilde konuşmazdı o gün oylemyaptı yanı anlamıyorum bende
Soran+1 yılAy başkası yokken var ya görmen lazım tam eğlenceli deli dolu aşık biri ama başkası varken değişiyor
Soran+1 yılBiraz öyle oldu galiba arkadaşlarına bağırdım çünkü neden geldiniz felan diye 🤭
Soran+1 yılKafam attımı bende tanıyamıyorum kendimi. Aslında rezillik bir şey hi benlik değil ama sinirlenince içimden başka bir şey çıkıyor 😂
Soran+1 yılEstafurullah 😁
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayatın bitmiş gibi ustam
08 Yorumla
Soran+1 yılBitse iyi bitmiyor işkence
Soran+1 yılCok kötü gercekten brkarkende ailem sıkıyordu evlendim şimdiyse koca hemde bi cocuk var buyuk bir sorumluluk başa cıkamıcam en son ne oclak allah kerim
Soran+1 yılAa bu kadarda bunaltmaz ki insan kendini eşi napıyormuş ki
Soran+1 yılYa hep güzeller şansız oluyor ya
İşin çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl dualar bile kurtarmz beni
Soran+1 yılHiç sanmıyorum hala aynı kafada
+1 yılüsteleme
025 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım böyle bak 2 yıldır evdeyım tabı eve ev denılırse. 2 yıllık evlılıkte 2 kere dışarı cıktık dolasmak amaclı bende insanım bunaldım ya
- +1 yıl
ot değilsin walla
Soran+1 yılOt mu valla benden beklentisini bi bilseniz robot olsam gene dayanmaz
- +1 yıl
Allah sana dayanma gücü wersin..
çokmu değişik bir kocan warr..
Soran+1 yılBaya değişik kararları cok farklı
- +1 yıl
yaşlar kaç sizde
Soran+1 yılBen 24 eşim 27
- +1 yıl
günaydın nasıl snn
Soran+1 yılCok daha iyiyim ya siz
- +1 yıl
hayırlı sabahlar
walla sabah sabah senden
mesaj gelmesi çok harika..
Soran+1 yılAa neden ki
- +1 yıl
iyi birisin, burdakiler gibi değilsin..
dediklerimi önemsiyorsun we beni dinliyorsun..
Soran+1 yılTabikide önemsiyeceğim bu uygulama görüş almak iin zaten görüşleri önemsemiceksem neden kullanıyorum ki zaten
- +1 yıl
bazısı anlamıyor
yarıdan fazlası dalgası
farkındaysan oyle.. sen gibi
evinde işinde sade insan az.. - +1 yıl
sen napıyon..
Soran+1 yılSade ev vs baskada yok ☺️
- +1 yıl
her zamanki gibi yane
Soran+1 yılValla öyle değişen hiçbirley yok ya sizde
- +1 yıl
dm den yazamaz msn
Soran+1 yılNeden kş
- +1 yıl
burada zor ondan
birde mademki
önemsiyoruz halimizi
halini burada olmamalı
Soran+1 yılEvet onemsiyorum burada sorduğum sorulara verilen cevapları
- +1 yıl
eywallah saoll
herkes gibi değilsin.. - +1 yıl
yane acayip görme
- +1 yıl
cann merhaba
+1 yılAl karşına düzgünce konuş açıkla
03 Yorumla
Soran+1 yılAçıklıyorum ya kız kardeşime bile izin yok neymış güvenmiyormuş aklımı çelermiş. Bugun cok agladı mdedım kafa dagıtayım cocuk uyuyor yok asla izin vermedi.
- +1 yıl
Allah kolaylık versin abla senin iş zor
Soran+1 yılAh dualarınıza gercekten ihtiyacım var
Nisan o zaman
08 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kadar kolay olanilseydi keşke. Cocuk var ve cok kucuk ben o yuzden calısamam bosandım diyelim kendisi suanda sigortalı felan değil nafakaydı vs asla ödemez nasıl gecım olsun yemınle cocuk aç kalmasın diye çekiyorum bunu
Soran+1 yılBu normalde böyle değildi cok düşünceli saygılıydı bu gunlerde boyle olmaya basladı
Soran+1 yılAh benım hatam sımdı soylemıs oldum evet tavsıyenız
Soran+1 yılEskiden böyle değildi gayet iyi ve mutluyduk acba eski hale cevrilmezmi bu
Soran+1 yılHngi bulunması zor olan bitkiyi alıyoruz
1 yılYalan yanlış blp bmden konusm3yin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler