Türk kızları için aslında paran varsa yakışıklısındır gerisi boş. yani türk kızları genel olarak parası olanı yakışıklı derler. bir de uzun boylu ise o zaman yakışıklı derler. yani her kız aynı değil ama benim gördüğüm kadarı ile böyle. hatta bazen deriz işte ne güzel kız bir de yanında ki kişiye bak diye. aslında türk kızlarının ben zevksiz olduğunu düşünüyorum. yani hep yanlış kişilerden etkileniyorlar bu da sürekli hata yapmalarına neden oluyor
İstersen saçların olmasın önemli değil. Bu dediklerim sadece paraya tav olan Kadınlar için geçerli. Türkiye de Dünya da yok mu böyleleri. Meşhur birini söyleyelim mesela. Reklamın iyisi kötüsü olamaz Ali Ağaoğlu. Bu kadar paran olmasa da Paraya itibar edenler var.
Bi’ erkek yakışıklı ise, sakalsız da yakışıklıdır, sakallı da, üç numara saçla da, uzun saçla da.. takım elbise ile de, duştan çıktıktan sonra bornozu ile de..
Bunun bir tarifi yok. Gördüğün an etkilenirsin, bütün kriterler çöp olur Aradaki çekim /elektrik belirler Zekası, konuştuğunu bilen bilgili , esmer illaki de tarif edeceksek
Bence sevdiğin kisi senin guzellik algindir. O yuzden bana kalırsa sarisin, babyface, efendi ve birlikte eglenip cilginlik yapabileceginiz biri olurdu. Kriterlerinizi saydiginizda aklinizda biri canlaniyorsa gecmis olsun asik olmussunuz siz.