Arkadaşlar bir kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım var. Bu arkadaşım birisine ilgi duydu ve aracı vasıtasıyla görüştüler. Bir süre flört ettiler. Sonra anlaşamayınca sürdürmediler görüşmeyi sonlandırdılar. Ben gördüğüm de etkilendim. Ve görüşme sonlandıktan sonra kızın bakışları da oldu bana. Ama arkadaşıma saygımdan aynı ortam da olsakta ben uzak duruyorum. Yüzüne bile bakmıyorum. Yanlış yani iletişim dahi kurmuyorum. Şimdi konuşsam kızla arkadaşıma ayıp etmiş olmaz mıyım. İlgi duysam da bu yüzden uzak duruyorum. Yoksa konuşsam sorun olmaz mı. Onlar konuştular flört ettiler ama olmadı anlaşamadılar. Ama yinede konuşmak ayıp olur düşüncesindeyim. Fikrinize ve düşüncenize saygı duyarım. Şimdiden teşekkür ederim 🤲
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi bişey söylicem belki çok değişik gelebilir. Örneğin ben bir müslümanım ve günlük hayatta bir çok konuda ister istemez inancım cercevesinden bakıyorum olaylara. Gerçekten bizim toplum dinden uzaklaştıkça mantık ve akıldan da uzaklaşıyor (soruyu soran arkadaş seni tenzih ederim. sen en azından sormuşsun). Bazı insanların işlerine gelmeyince vay din şunu yasaklıyor vay din şuna karışıyor filan diyorlar. Oysa ki din bu ilişkiler ve daha bir çok konuda kisacasi hayatimizin her alaniyla ilgili konularda o kadar çok açık kapılar bırakıyor ve cevaz veriyor ki insan oturup düşündüğünde aslında bir yandan sekülerizmin insanı ne kadar kısıtladığını da anlıyoruz. Mesele sizin bu anlattığınız şey de buna bir örnektir. Tamamen duygusal bir durum. Mantık ve akılla hiç bir ilgisi yok. Flört etmişler anlaşamamışlar ayrılmışlar, sen etkilenmişsin belki çok güzel şeyler olacak.. neden bir sakıncası veya ayıbı olsun ki...
Ekleme: Bir de olaya şu açıdan biraz geniş bakmalısın. Eğer sen onunla bir ilişki başlattığında arkadaşın sana karşı olumsuz davranışlar sergilerse bil ki o zaman senin iyiliğini isteyen bir dost değil. Onun arkadaşlığından ne fayda gelir ki. Anlayacağın hayat boş ve yalan.
Şimdi öncelikle açıklama için teşekkür ederim. Sakıncalı tarafı ve ayıbı şu. Arkadaşım bana anlatırdı ona karşı ilgisini sevgisini. Yani danışanı bendim. Ama sonra konuştular olmadı. Şimdi ben konuşsam ve kızın da ilgisi varsa ve olsa. Ben sana ona ne kadar ilgim olduğunu anlattım dese ve yaptığına bak dese ben me derim. Aslında arkadaşım da ona şu an ilgisi yok. Zaten ilişkiye giren biri ama işte bana ters geliyor. Hiçbir arkadaşımı satmam ona ihanet etmem. Böyle birşeye kalkışmam ihanet gibi geliyor. Hatta şöyle konuşma geçmişti aramızda. Ben olur desem kız dünden razı demişti. Belki de bana geri attıran bu konuşma olmuştu. Ne tesadüfse hep denk geliyoruz. Ama işte , kafam çok karışık. Kız bana bakıyor ama belki de bir kere daha yaşadım açıldım reddedildim. Bunda da aynısı olur diye geri duruyorum
Şimdi bu söylediklerinin hepsi ayrı konular. İşin sonucuna bakacaksın. Madem bu kadar ilgileri vardı neden ayrıldılar. Benim konuya dinden girdiğime falan bakma aslında ben tamamen objektif yaklaşıyorum konuya. Son tahlilde ben senle arkadaşın arasındaki dostluk derecesini bilmediğim için vereceğin karar konusunda da bir şey söyleyemem. Sen bu durumda kendi kalbinin sesini dinleyeceksin illaki.
Ya aşk ya dostluk diyeceksin. Hayat senin tercih senin. Bu konuda yoruma da gerek yok. Senin kendi kararın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!