Kişilik & Karakter İlgi merkezi olmaktan çekinir misiniz? Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir İlgi manyağı onararak asla çekinmem. Uzun uzun yazıcaktım da linç yemiyim durduk yere... İlgi merkezi olmaktan çekinir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ta00ta Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bir ortamda, mekanda veya genel olarak bulunduğum yerde ilgi merkezi olmayı sevmiyorum. Ben daha geri planda kalmayı tercih ederim. Tabii söz konusu sevdiğim biriyse, ilgi görmek isterim. Fakat onun da fazlası beni bunaltır. 2 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlgiyi sevdiğim için hayır, çekinmem. 1 0 Yorumla
İçseseduacı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Evet utangaç ve asosyalim kendi köşeme çekilir seyrederim hayatı. 1 0 Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Hayır aksine ilgi hep bende olsun istiyorum 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır çekinmem 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Çekinmem 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar