10 ay önce 4 yılllık hayatımı adadığım kadın terketti ve başkasıyla sevgili oldu. Ondan sonra çok yalnız kaldım 10 aydır da aklımdan çıkmıyor. Ne arkdaşım var ne çevrem yapayalnızım. Ona hiç kötülük yapmadım ahım tutar mı pişman olur muuuuu? Her istediğini aldım şiirler romanlar yazdım resimlerini çizdim. Kirpiklerinin sayısını bilirdim ben...
Bütün gün istemsizce aklimda aylar gecti. acı dinmedi. nasıl yeni insanlarla tanışcam
Yeni İnsanlarla Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl_? iş yerindekiler yaş üstü okuldan mezunum çevrem arkadaşım yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İllaki bir şekilde çıkar sen merak etme
gerçekten çıkar mı çoğu kişi yok diyor yaptıklarının bedelini öder mi
Hz. Peygamber Efendimiz (S. A. S.) bir hadis-i şerifinde: “Kim birinin kalbini kırıp onu ağlatırsa, o kişinin bedduasından sakınsın. Çünkü gözyaşları yere düşmeden ne dilerse o olur” buyurmaktadır
Şems-i Tebrizi bizleri uyarmak için ne de güzel açıklıyor: “Ey İnsan! Kafdağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma… Her şeyin bir hesabı var, üzdüğün kadar üzülürsün.”
evet ama şöyle bişey var kıyamet vakti yaklaştıkça müslümanlığın azalması için iyiliklerin adaletin etkisi azalıcak. O yüzden kötü biri olduğu için hep kazanırsa? Ve 10 ay oldu hasta olucam acıdan neredeyse o mutlu?
Artık bırakman lazım anlıyorum seni ama bi şekilde unutman gerek
yalnız olduğum için zor. ne sürekli konuştuğum arkadaşım var ne de başka biri
Bana beni mi anlatıyorsun
sen de mi aynı durumdasın
Durumdaydım geçti
nasıl geçtiiiii
Farkına varmadan oluverdi sınırıma dayanmışım demek ki
anladım
Şimdi bakınca görüyorsun ki üzülmen ne kadar yersiz
bence yersiz değil ya onun kadar beni seven ya da onun kadar sevebileceğim biri çıkmazsa karşıma. Sence cennette herkes istediği kişiyle evlenebiliyor mu?
Cennete varana kadar sen burayı düşün o kadar insan var annenler bulsun birini
Annemler falan öyle şeylere karışmazlar hem şöyle bir şey var Eğer bu dünyada ondan daha fazla başka birinin Sevemezsem ki Onu ilk gördüğüm an bayılacak gibi oldum umarım daha çok seveceğim biri çıkar karşına ama zor ve bu dünya oyun dünyası bu dünyada eğlenip hayallerimi gerçekleştirip kavuşmaları cennete saklayacağım eğer başka birini bulamazsam
Bulursun ya merak etme ondan başkasını sevemicek gibi oluyoruz sevdiğimizden oluyor bunlar hep inan geçiyor sonra ne boş düşünüyormuşuz diyoruz sen de diceksin unutucaksın tekrar birine karşı hoşlantı oluşucak içinde tanıdıkça seviceksin inan bana
Diyorum ya sana etrafımda hoşlanılacak kimse yok çevrem yok beni birileriyle tanıştıracak arkadaşım yok yalnızım ve uzun süre böyle kalabilir ve yaşım geçtikten sonra gerçekten bekar ya da sevgilisi olmayan birini bulmak çok zor Ben de hep Instagram'dan tiktok'tan falan akımlar görüyorum özleniyorum Ben de isterim beni biri sevsin ama zor
Diyorum ya sana etrafımda hoşlanılacak kimse yok çevrem yok beni birileriyle tanıştıracak arkadaşım yok yalnızım ve uzun süre böyle kalabilir ve yaşım geçtikten sonra gerçekten bekar ya da sevgilisi olmayan birini bulmak çok zor
Ben de böyleyim ama bunun için artık ben istemeyi bıraktım yani en iyisi ailemin bana yardımcı olucağı gibi geliyor sağlıklı olur ailem karışmaz demişsin üzücü oldu bu sadece
Sen kaç yaşındasın ki yani ailem böyle çöpçatanlık yapan tanıdıkları olan kişiler değil öyle kendi hallerinde yaşıyorlar
20..
Anladim
Sen?
21.
Evlenmek mi istiyorsun sen
Yani zamani gelince evet ama önce iyi bir aşk sevgililik yaşayip zamani gelince de evlenmek
Anladım, gönlünce olsun 🙏🏻
Teşekkür ederim her şey sdninde istedigin gibi olsun🙏
ilahi adalet denen bir şey var
Kesinlikle 😊👍
gerçekten var mı çoğu kişi yok diyor yaptıklarının bedelini öder mi