Arkadaşlar fotoğrafta ki kıza aşık oldum tanışmak zor ama ne yapabilirim (kız ünlü takipçili birisi) 🤔
#Aşıkolmak

Arkadaşlar fotoğrafta ki kıza aşık oldum tanışmak zor ama ne yapabilirim (kız ünlü takipçili birisi) 🤔
#Aşıkolmak
Vayy kardeşim benim be 😊 ne zaman aşık oldun gerçek mi trol mu bu 😉😅 kız çok ünlü ise iş biraz zor ama az ünlü ise ulaşman kolay ünlüye ulaşmanın zorluğu hayranı kitlesi çok olduğundan seni fark etmesi zor olur
Bu kız ünlü olmasa gözünde çokda sivrileceğini sanmam. Bazı insanlar sırf ünlü diye herkes teveccüh gösteriyor buda hayranlığı bi kat daha artırıyor.
Cevap
6Cevap
İmkansız aşk. Bu sevdalar boşuna kardo 😅
Güzel dünya dimi
Direk konuş
Kız benim attığım mesaja görüldü bile atmaz kankam hayal dünyasında yaşıyoruz 😄🤷♂️
Aban ablacım vazgeç bu sevdadan :D harcar bu eve dama girmez :D
Sıla Ertaş sanırım.
O kadarda imkansız değil açıkçası, istersen neden olmasın
Evet Sıla Ertaş yok be abi beni neden sevsin ki engelli birisiyim yakında basketbol branşına katılacağım zaten belki ünlü olursam ilgisi olabilir bana karşı bilemiyorum ama konuşmayı pek beceremiyorum
Aşık olunca biraz tanıma aşaması oluyor sonra direkt söylüyorum korkmadan ama hep sonuç reddedilme oldu bilmiyorum Allah kaderimde ki insanı bana bağışlar tek bildiğim şey bu 🤲🙏
Engelliliğin ile direkt bir bağlantı kurma usta, ayrıca senden küçüğüm :d
Açıkçası engelli biriysen sanal ilişkilerden uzak durman daha iyi olabilir. Ne engeli olduğuna göre değişir tabii de.
İnsan içine karış, hobilerini çoğalt, çevre edin. Bak gerekirse seninle aynı engele sahip kişilerle bağlantı kurmaya özen göster.
Bak ben realist bir adamım. Toz pembe hayaller kurdurup insanlar ümit vermem. Engelliliğin çok ultra bir seviyede değilse, kalbi güzel bir kız seni her zaman sever. Ama işte bazı fiziksel olaylara engel durumun varsa, o zaman kalbi güzel kızların bile azınlığı seni sever.
Her şey için bir fırsat vardır o fırsatı beklemeyeceksin.
Allaha inanmıyorum fakat dua mantığında da bu iş böyledir. Sen oturduğun yerde sana kimse gelmeyecek kanka, hareket etmelisin. Hayat devam ediyor hep edecek. Sen üzülsende, kırılsanda hep edecek.
O yüzden kendi ortamını oluştur o ortamdaki insanlara yürü derim.
Zaten öyle yapacağım ben çok fazla iş yerlerine başvurdum belediyeye müracaat ettim kimse beni almadı aramadı sormadı
O yüzden spor benim için iyi bir şey olur takımım olur sponsorlarım olur aylık yıllık gelirim olur iyi dostlarım olur çevrem var aslında kendimi hep eve hapsetmiş biri değilim
Bak ne güzel çevrende var, oradaki birinden yürü kanka. Hayat hep böylediir boş ver, geçer gider hepsi, ben neleri unutmam dedimde unuttum
Dostum çoğu sevgili önceen arkadaştı :D Bunlar normal şeyler
Kim ki bu eğer öyleyse bakmaz kesin böyleleri havalı oluyor
Umarım
Kankam bence mantık çerçevesinde ilerleyelim. Reel de görüyorsan yürü. Aksi halde sosyal medyadan falan yazma. Görmez çünkü.
Demek ki neymiş kanka. Unutuyoruz. Yapacak bir şey yok.
Sılayada aşık olmazsın be 😄
Oldum bile🙈
Fazla reels izleme knk
Aga bu nasıl bir hayal dünyası ya
knk bu kiz beni sosyal medyada instegramdan farketmişti
Unutmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?