Aşk İlişkileri Eşinden veya sevgilisinden kilo olarak zayıf olan erkek var mı ? Sarmaşık000 Takip Et Xper 1 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Varsa kilolarınızdan kaç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Eşinden veya sevgilisinden kilo olarak zayıf olan erkek var mı ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aykırıada_m Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kocan anladığım kadarıyla çok zayıf vay onun haline 🤕😔 0 1 Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Sinirlendimmi üstüne oturup yalvardıyorum Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl sen su kocasını ezen kız degıl mısın 0 10 Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Evet Yorumla yasinnn22 +1 yıl abla adam ölmedimi daha dsds Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Yok azalttım artık ezmeyin Yorumla yasinnn22 +1 yıl dsdsdsdsds Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Arada ağladıyorum ama yine 🤣🤣 Yorumla yasinnn22 +1 yıl yakışır ablama yola getir hıyar herifi dsds Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Seni ezen çikmadımı daha Yorumla yasinnn22 +1 yıl yook cıkmadı dsds Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Sen kaç kiloydun Yorumla yasinnn22 +1 yıl 93 beni ezen cıkmaz dsdsds Yorumla
28imdeyim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Eskiden vardı öyle birlikteliğim 0 2 Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Kaç kiloydunuz ikiniz Yorumla 28imdeyim +1 yıl Yaz özelden Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bennnnn😂 0 7 Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Seni dövsün söyledi seninki Yorumla SentzzzxX +1 yıl Bizde baskın benim 😂 Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Belli olmaz Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl Yorgun hasta anın denk gelir ezilirsin ona Yorumla SentzzzxX +1 yıl Belli belli erkek dediğin erkektir kadın da kadın Yorumla SentzzzxX +1 yıl Okadan da ölmedik beyaaa Yorumla Sarmaşık000 +1 yıl İlk evlendiğimde benimkide öyle diyordu üstüne oturup boğazını sıkınca yalvarmaya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kocan anladığım kadarıyla çok zayıf vay onun haline 🤕😔
Sinirlendimmi üstüne oturup yalvardıyorum
sen su kocasını ezen kız degıl mısın
Evet
abla adam ölmedimi daha dsds
Yok azalttım artık ezmeyin
dsdsdsdsds
Arada ağladıyorum ama yine 🤣🤣
yakışır ablama yola getir hıyar herifi dsds
Seni ezen çikmadımı daha
yook cıkmadı dsds
Sen kaç kiloydun
93 beni ezen cıkmaz dsdsds
Eskiden vardı öyle birlikteliğim
Kaç kiloydunuz ikiniz
Yaz özelden
Bennnnn😂
Seni dövsün söyledi seninki
Bizde baskın benim 😂
Belli olmaz
Yorgun hasta anın denk gelir ezilirsin ona
Belli belli erkek dediğin erkektir kadın da kadın
Okadan da ölmedik beyaaa
İlk evlendiğimde benimkide öyle diyordu üstüne oturup boğazını sıkınca yalvarmaya