Aşk İlişkileri Sitede Kilo olarak sevgilisinden veya eşinden zayıf erkekler var mı? Kızgınkadın000 Takip Et Xper 1 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Soru zaten yukarıda Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Sitede Kilo olarak sevgilisinden veya eşinden zayıf erkekler var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben varım, yakışıklı ve kaslıyım, sevgilim chubby. Chubby fetişim var çünkü 0 28 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Sevgilin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 120 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim boy 1.85 onun ki 1.76 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Ben 122 kiloyum kocam 65 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boylar kaç Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Ben 183 o 172 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yurt dışı mı Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin beğenmiyor mu seni, kompleks yaptın gibi sanki kilonu Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Mecbur beğeniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle düşünme kendine güven Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Zaten güveniyorum beğenmezse döverim zaten onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dövme yazık ya, uslu uslu geçinin Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Üstüne oturup yalvardıyorum hoşuma gidiyor yalvarması o eziyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha yapma Enişteme ya, ezemez beni salonda ondan daha fazla kiloyla çalışıyorum Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Ezer o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezmeye çalışıyor ama ezemiyor Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl İlla ezdiği olmuştur 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha kafama oturmadıkça kimse beni ezemez. Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Dikkat et oturupta öldürmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öldürmez sever şapşik beni Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Uyurken üstüne oturup ezer bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünyanın en kötü insanı bile olsa yüzümü bakınca kıyamaz ya, çok tatlıyım Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Güreş tutun sevgilinle biz tutuyoruz zevkli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş bu :Dd deneyelim bakalım Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Deneyin bakalım Yorumla
gokkkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. güreşçi kadın senmisin bu :) 0 3 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Olabilir Yorumla gokkkurt +1 yıl kocasıyla güreşen bı kadın vardı :) Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl benim genelde dövüyorum Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. belki birgün sevgilim olursa çevaplarım 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aşırı kilolu bir partnerim olsun cok isterdim 0 2 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Neden Yorumla Dubaiprensi +1 yıl İzahı zor Yorumla
Yorgunum888 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben zayıfım 0 13 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Sevgilin Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Kilolu Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Yorgunum888 +1 yıl 0 82 ben 66 kiloyum Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Güçlümü senden Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Evet Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Güçlü olduğunu nasıl öğrendin Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Beni yeniyor Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Neyde yeniyor güreştemi Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Evet güreşte Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Nasıl yeniyor Yorumla Yorgunum888 +1 yıl Özelden yaz Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Xper yetmiyor sen yaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben. Aramızda 12 kilo var. 0 11 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 56 o 68. Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Dövüyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok artık 😂 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Ben olsam döverim zaten kocamı dövüyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel. Iyi eğlenceler size😂 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl O senden güçlümü 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sporcu kendisi. Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Güreş tutun o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Yenermi seni Yorumla
Akrep_Erkeği_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Vardi bir ara 0 16 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kaç kiloydunuz Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl B3n 60 oysa 78 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Güçlümüydü senden Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Evet ozellikle yatakta 😃 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Napıyordu sana Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Genellikle altına aliyordu cok sert davraniyordu Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Hiç güreştinizmi Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Gercek olarak hayir ama ilişki esnasinda güreşten farkli değildi hani Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Ben üstüne oturup yalvardıyorum kocamı😂😂 Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Nasil yani 😃Seks yaparken mi Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Yatakta deviriyormuydu seni Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Evet deviriyordu genelde zaten gücüm yetmiyoki 😃 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Yok sinirlendiğim zaman 😂😂 Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Haha bu da iyiymiş allah adama sabir versin 😃😃😃 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl 57 kilo fazlayım ondan Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Yok artik o kac kilo ki 55 falan mi 😃 Yorumla
Gölge38 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bben varım 1 8 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Sevgilin kaç kilo Yorumla Gölge38 +1 yıl 80 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Sen Yorumla Gölge38 +1 yıl I0 Yorumla Gölge38 +1 yıl 70 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Nasıl hissediyorsun kendini yanındav Yorumla Gölge38 +1 yıl Hislerimi ortaya yazmam Yorumla Gölge38 +1 yıl Gelsene özele Yorumla
Bahhadir_99 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Varr 0 14 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kaç kilosunuz siz Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl 78 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Sevgilin Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl 82 Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl İyiymiş Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl Evet Çok iyi Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl Niye sordun Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Kocasından iri tek kadın benmıyim diye Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl Sence tek sen olabilir misin :)) Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Olamam belki sitede diye Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl iri kadın çekici oluyor. Sen kaç kilosun? Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl 122 kiloyum Yorumla Bahhadir_99 +1 yıl Yok artık o da çok fazla ya Yorumla Kızgınkadın000 +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben varım, yakışıklı ve kaslıyım, sevgilim chubby. Chubby fetişim var çünkü
Kaç kilosunuz
80
Sevgilin
120
Benim boy 1.85 onun ki 1.76
Ben 122 kiloyum kocam 65 kilo
Boylar kaç
Ben 183 o 172
yurt dışı mı
Değil
Eşin beğenmiyor mu seni, kompleks yaptın gibi sanki kilonu
Mecbur beğeniyor
Öyle düşünme kendine güven
Zaten güveniyorum beğenmezse döverim zaten onu
Dövme yazık ya, uslu uslu geçinin
Üstüne oturup yalvardıyorum hoşuma gidiyor yalvarması o eziyormu seni
Hahaha yapma Enişteme ya, ezemez beni salonda ondan daha fazla kiloyla çalışıyorum
Ezer o
Ezmeye çalışıyor ama ezemiyor
İlla ezdiği olmuştur 😂😂
Hahaha kafama oturmadıkça kimse beni ezemez.
Dikkat et oturupta öldürmesin
Öldürmez sever şapşik beni
Uyurken üstüne oturup ezer bak
Dünyanın en kötü insanı bile olsa yüzümü bakınca kıyamaz ya, çok tatlıyım
Güreş tutun sevgilinle biz tutuyoruz zevkli oluyor
İyiymiş bu :Dd deneyelim bakalım
Deneyin bakalım
güreşçi kadın senmisin bu :)
Olabilir
kocasıyla güreşen bı kadın vardı :)
benim genelde dövüyorum
belki birgün sevgilim olursa çevaplarım
Aşırı kilolu bir partnerim olsun cok isterdim
Neden
İzahı zor
Ben zayıfım
Sevgilin
Kilolu
Kaç kilosunuz ikiniz
0 82 ben 66 kiloyum
Güçlümü senden
Evet
Güçlü olduğunu nasıl öğrendin
Beni yeniyor
Neyde yeniyor güreştemi
Evet güreşte
Nasıl yeniyor
Özelden yaz
Xper yetmiyor sen yaz
Sewqilim yok..
Neden bu kadar dert ediyorsunuz
Anlatmak ıstersen dınlerım
Ben. Aramızda 12 kilo var.
Kaç kilosunuz
Ben 56 o 68.
Dövüyormu seni
Yok artık 😂
Ben olsam döverim zaten kocamı dövüyorum 😂😂
Ne güzel. Iyi eğlenceler size😂
O senden güçlümü 😂😂
Sporcu kendisi.
Güreş tutun o zaman
Tamam
Yenermi seni
Vardi bir ara
Kaç kiloydunuz
B3n 60 oysa 78
Güçlümüydü senden
Evet ozellikle yatakta 😃
Napıyordu sana
Genellikle altına aliyordu cok sert davraniyordu
Hiç güreştinizmi
Gercek olarak hayir ama ilişki esnasinda güreşten farkli değildi hani
Ben üstüne oturup yalvardıyorum kocamı😂😂
Nasil yani 😃
Seks yaparken mi
Yatakta deviriyormuydu seni
Evet deviriyordu genelde zaten gücüm yetmiyoki 😃
Yok sinirlendiğim zaman 😂😂
Haha bu da iyiymiş allah adama sabir versin 😃😃😃
57 kilo fazlayım ondan
Yok artik o kac kilo ki 55 falan mi 😃
Bben varım
Sevgilin kaç kilo
80
Sen
I0
70
Nasıl hissediyorsun kendini yanındav
Hislerimi ortaya yazmam
Gelsene özele
Varr
Kaç kilosunuz siz
78
Sevgilin
82
İyiymiş
Evet Çok iyi
Niye sordun
Kocasından iri tek kadın benmıyim diye
Sence tek sen olabilir misin :))
Olamam belki sitede diye
iri kadın çekici oluyor. Sen kaç kilosun?
122 kiloyum
Yok artık o da çok fazla ya
Niye
illaki vardir
Fanteziye bak. 😄