Kadınların boya baktığı kadar erkekler hiçbir şeye bakmıyor. Sonra erkekler dış görünüşe daha çok bakıyor diyorlar. Erkeklerin de memeye baktığını söylüyor. Bir anket yapcam merak ettim. Kadinlar sizden kısa biriyle sevgili olur musunuz? Erkekler memesi küçük biriyle sevgili olur musunuz? Böyle net bir kriterin olması bana saçma geliyor. Kesinlikle olmam demek çok saçma. İleri de eşiniz sorsa ben kısa olsam ve ya memelerim küçük olsa beni yine de sever miydiniz diye sorsa ne cevap vereceksiniz? Tek kriter bu mu yani. Bu kadar basit misiniz?
Benden kısa ve ya memesi küçük biriyle sevgili olmam.
Sevebildiysem böyle şeyleri umursamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benden kisa erkekle sevgili olmam. En az 15 cm uzun olmali. Erkekler memeye kizlarin boy'a baktığı kadar bakmıyor ama erkekler yüz güzelliğine ve genel olarak fizik de dahil olmak uzerine paket dış görünüşe kizlardan daha cok bakiyor. Kizlar özgüvenli erkek zengin erkek adi altında yakışıklı ve uzun olmayan erkeklere de aşık olabiliyorlar ama erkekler güzel olmayan kizlara evlensenler bile aşık olmuyorlar.
Yakışıklı uzun olmayan erkeklere aşık olmuyonuz knk
Kadın erkek arasında 12 13 cm fark var 30 cm fark istiyorsunuz. Hep doyumsuzluktan bunlar.150 kız bile 180 hatta 185 üstü istiyor. Sevgiyle boyun ne alakası var. İleri de kocan sorsa ben senden sadece 5 cm uzun olsaydım sevmez miydin ne diyeceksin.
Sadece boya göre seviyorsunuz. Bizim hiçbir zaman bu kadar net kriterlerimiz olmadı
@pesimiisttll adam zenginse ya da ortami cok iyiyse asik olan kizlar oluyor. Aksine erkekler cok guzel olmayan kizlara asik olmuyor. Sevgili oluyor ama aşık olmuyor akli hep guzel kizda oluyor
Sizinde aklinizda yakışıklı da oluyor ama bedeniniz paralida
Kanka sorsan erkekler dış görünüşe bakıyor diye laf atar cm lerin sayıyor
Enesman1010 kocamı da belirli kriterlere gore secicem herhalde. Benden 5cm uzun olmasi benim icin yeterli degil çünkü bir kiz kardesle erkek kardes arasinda 10-12 cm oluyor. Yani benden sadece 5 cm uzun erkek benim dengim değil. Sonucta herkes dış görünüşe bakar. Erkekler daha cok bakiyor.
Bir de sevdiği insandaki kritere bak en az 15 cm olacakmis 14 cm de yetmiyor
Valla knk şeytan bunlar ya hep bize suç atıyorlar ama erkekleri kusursuz en iyisini istiyorlar
Dış görünüşe bakmasam arkadaşım olurdu. Sevgilim esim olacaksa cocuguma dış görünüşüne bakarim ve bu cok normaldir.
Erkekler kusursuz aramıyor 1 2 yeri güzel olsa bile kabul ediyor siz her anlamda iyi olmasını istiyorsunuz
Evet 10 12 cm oluyor 15 cm üstü istemeyi biliyorsun. Hakkin 15 cm değil.15 üstü istiyorsan 10 cm altina da okey olmayı bileceksin. Lan sevmeyle boyun ne alakası var. O zmn senin cevabina göre eşin kısa olsa sevmeyecektin. Sen karakterinden daha çok boyunu sevmiş oluyorsun. Kisaca şey diyorsun uzun olmasan karskterim şeyim de olmaz. O zmn eşinde sana memen küçük olsaydi ben de seni sevmezdim dese ne düşünürsün
@pesimiisttll erkeklerin dis güzelliğe daha cok baktığı cok acik ortada olan herkesce bilinen bir sey. Bunu tartışmicam
Knk benim boy 182 çoğu erkekten uzunum yine istemiyorlar kusurum var çünkü orta tipliyim bunlara boy da yetmiyor
Ablacım anlamadığım su dış görünüş önemli dış görünüşünü beğendiğin birinin içine bakmazsın. Ama içini begendigin birinin dış görünüşü önemli olmamalı. insanin içiyle dışı arasın da bir bağ olmadigine göre
Kimin daha çok baktığının ne önemi var. Bakmayanlar da var. Sen de o bakanlardan birisin gelipte erkeklerde bakıyor diyemezsin sen
@gizli üye biz kusursuz aramiyoruz diyorum anlamıyor musun?
Bu kadar net kriter koyan kim varsa çok basittir. Bir de o kriter 14 cm ye yetinemeyecek kadar açgözlü biriyse. Genel de bu kadar abartı bakanlar çok aşırı çirkin olur. Hep ozguvensizlikten senin boyun 163 altı ve sevgilin hiç olmadı bundan eminim
Aynen canım anlamıyor sen çok takintilisin bu konu da onu diyoruz
15 cm üstü isterim demedim oncelikle. 15cm fark idealdir. Ustu olsa fena olmaz. Ama altı olmaz dedim. Karaktere bakmam diye bi sey de demedim. Baktigim 2 buyuk unsur var birisi dış görünüş birisi de karakter. İkisinden biri olmazsa olmaz. Daha onceden karakterini begenip dis gorunus yuzunden reddettigim de oldu. Dis görünüşünü begenip karakteri yuzunden reddettigim de oldu. Bu ikisi olmalı. Sevgilim de kriterli birisi olmali zaten. Beni begenmiyorsa o da benle olmasın.
Kesin hayali 190 kaslı 20 cm erkek Türkiye de bulunması imkansız olan 185 üstü istiyorsunuz artık abartiniz yani dış görünüşü
Bunlar cmine bile takik djjdjdj biz sadece güzelliğe bakabiliyoruz ki bazıları 1 2 yer güzel olmasına bile düşüyor hoşlanıyor yani bunlar için kusursuz mükemmel tip falan olmamız lazım sonra biz güzelliğe bakıyoruz yalanınız batsin
Bize beğendiğimiz güzel geliyor. Sonradan tanıyıp begendigim çok insan var. Siz rakamlara bakıyorsunuz.
Bu arada en az 15 cm uzun olmali yazmışsın. Mali meli ne demek öğren bı önce.
Ayrıca erkekler boya bakmaz yuz de kusursuzluk aramaz fizikte aynı şekilde 3 5 serseri soyle kız istiyorum dedi diye genellemeyin bal gibi de siz dışa tapiyorsunuz
Kısaca karakteri güzelse tatlıysa güzel de olmayabilir. Abi taktiğin şeyin basitliğine bakar mısın. Boy ne alaka
En az 15 cm uzun olmali demek 15in altı olmaz demektir. 15 okey , üstü olabilir demektir. Matematik mantığı öğren.
Kanka uzun boylu erkek görünce ağzının salyalari akıyor. Umarim öyle bir erkek bulur da yaşamadıgi acıları yaşatır. sonra bir tane daha bulur o da yaşatır. Sonra boyun önemini anlar. Eminim hiç sevgilisi olmamis. Hep ozguvensizlikten bunlar. Hava atacak ya
Valla kızım hiç boşuna dil dökme siz dışa daha çok bakıyorsunuz artı paraya sizin kriterinize çok fazla olduğu için çoğu erkek sap zaten
@pesimiisttll tabii tabii futbolcuların oyuncularin sarkicilsrin yaninda nedense hic cirkin kiz görmüyoruz hep mankenlik ajansindan seciyolar sevgililerini eşlerini. Erkekler cok ic guzellige odakli tabii. Acuna bak sarışın genc sevgilisini ic guzelliginden dolayi sevmistir. Bos yapmayın
Knk 185 üstü olanlar sap değil
Şeyma niye bakıyor o zmn o da para için bakmış o da mi iç güzellige baktı
Of ne mal insansin ya. Bana ettigi bedduaya bak. Sanane kardesim kimi sececegimin bekcisi misin sen? Ben istediğimi buluyorum gerisi seni ilgilendirmez oturup aglarsin anca boyle
Mevzu kimin daha çok baktığı değil aşırı mükemmel isteyen basit özgüvensizdir
185 oluyorum ben zaten ayakkabı ile benden kisalar sev buluyor
Djdjdx senin boyun kaç çok merak ettim. Onun için hiç sevgilin olmadı demi. Kac tane uzunun peşinden koştun elde edemedin. boyle 200 kişinin daha köpeği ol çirkin de olsa bir tane uzun erkek bulursun
E ben yukarda ne yazdim bazı kadinlar zenginlik ya da özgüven gibi seylere bakıp dış görünüşü 2. plana atabiliyor ama erkekler hep 1. sırada tutuyolar. Futbolcuların fıstık gibi mankenlerle evlenmesi bunun örneğidir. Sizin derdiniz kız tavlayamamak. Siz de tavlayabilseniz en guzelini isterdiniz. İnsanlarin kriterlerinin olmasi sacma değildir.
Kanka ben de 186 87 uzunuz iyi ki yoksa bunun gibilerin triplerini cekemezdim
Enes knk sen 186 misin? O zaman niye boy muhabbeti yapıyon djdjd
100 tane uygulama 100 tane oyun var öyle bir derdim olsa gün de 200 kişiye yazarım illa bir tane güzel kızı etkilerim. Derdimiz bu değil bizi bu şekil de sevmeyecek biri bulmak
Knk sadece sinir oluyorum sürekli erkekleri kötülüyorlar
Umarım eşim bunun gibi biri olmaz
Kanka çok eminim boyu kısa hiç sevgilisi olmamış
Benim 2 sevgilim oldu ikisi de 177-178 boylarindaydi. Pesinden kostugum birisi olmadi bu arada. 180 üstü pek sevmiyorum zaten. 173-180 arası iyi oluyor. 161 boyundayım. Erkeklerle aram gayet iyi. Siz kendi derdinize yanin bence 🤣🤣
Knk hipergami çok arttı ondan bunlar rahatlar sürekli abazalar yazıyor bunlar da kendini üstün görüyor iste
Çünkü kizsin ondan sevgili bulursun tabi 🤣 140 hatta daha kisa olabilir yazan erkekler var be
Ya şimdi de 180 üstü sevmiyorum diyor boyla ne alakası varrrrrrrr. bir şeyi farkettim ben kedimi bile bunun sevgilisini sevdiğinden daha çok seviyorum
Kanka kisaymis 161 dhdhsjsj önemli olan eli düzgün adamın yazması kız hesabı açayım fotom olmasın bana da yazarlar xbsnbzb
@pesimiisttll siz de redpillci kel abilerinizden bi hipergami lafı ogrenmissiniz. Ben instagramdan kimseyle konusmuyorum bile. Kendimi üstün gördüğüm de yok. Herkes gibi kriterlerim var. Insanlarin kriterlerinin olmasıyla barışın. Kimsenin kafasina silah dayamıyorum benimle sevgili ol diye. Beni begenmeyen erkek de benle olmuyor. Bunlar cok dogal seyler. Hayatin kurallarıyla barışın 🤣
Anlamadığın bir şey kriter olmasın demiyoruz bu kadar bağlı kalmak sence tuhaf değil mi
En çirkininiz bile yakisiilkli istiyor bu kriter 🤣
Bize dedin ya erkekler güzelliğe bakıyor bu bilimsel diye bilimsel bir şey söylim hipergamidir git araştır
Ben anlamıyorum geldi tanıdın çok iyi anlaştın çok tatlı biri o kdr 178 erkek de i uzmusken o gelecek sana mükemmel davrancak sen şey diyeceksin ben seni istemiyorum 15 cm altina bakmiyorum mu diyeceksin.
@pesimiisttll en cirkin futbolcu da manken kizla evlenebiliyor. 2 taraf da okeyse baskı altinda tutarak evlendirmiyorsa kimseyi ilgilendirmez
Zaten ilgilendirmez ben de öyle insanlara basit diyebilirim bencd
Bir erkek pembe isteyebilir bize ne
Kriter zaten bagli kalinan bir şeydir. Begendigim erkege ilgi duyuyorum. Bundan dogal ne var? Kendime yakin boylardaki erkekleri beğenmiyorum cekim hissetmiyorum. Cekim hissetmeyeceksem arkadaş olabilirim. Ama sevgili olacaksam begeni duymam lazım.
Para da hipergamidir sizin hipergaminiz bitmez
Boy tip para statü hepsidir ve para için çıkan sizlersiniz onlar zaten sevmiyor o erkekleri
Ben tanıdıktan sonra begeniyorum tuhaf geliyor bana neyse umarım istediğin gibi birini bulursun
Karakter ve dis gorunus paket olarak beni etkilemeli. Biri olmazsa digeri olmaz. Evet karakter olarak begenmis dis gorunus olarak begenmemissem "iyi cocuksun ama maalesef etkilenmedim" derim. Biri bana bunu dese ona da saygı duyarim. Karakterimi begendi diye benle evlenmek zorunda değil.
Tamam da bazen tanırsın beğenirsin bir de beğenmekle boyun ne alakası var. Sevgililerin 170 olsa sevmeyecek miydin
Sevgililerim 170 olsa etkilenmedigim icin sevmeyecektim. Tanıyarak karakterini begenirim, tipini değil.
Karakterini çok beğendiğin biri olsa boyu 170 diye sevmeyecek misin
Sevmicem evet daha once oyle birini tanidim ama sevmedim. Insan olarak sevdim ama erkek olarak etkilenmedim
Mesela Tom Cruise Robert donwey Neymar johhny deep Tom holland Tom Hardy bunların gençliği gelse 15 cm kriterine uymadığı için istemeyecek misin
Neymar kurtarır o 175 falan diye biliyorum. 173e kadar kurtarır diyelim , aşağısı olmaz. Ama diğer kizlarin çoğu kabul eder beni referans alma.
Anlamıyorum beğenmenin boyla ne alakası var
Şöyle ki erkeklerin yuz tipleri birbirine benziyor. yani orta tip erkeklerle yakışıklı erkekler arasinda o kadar fark yok. Var ama çok degil. Bu yuzden erkeklerin dış gorunusunu ayırt eden şey boyları oluyor. Erkegin yakisikliliginda boy önemli yani çünkü yüz bi sekilde kurtariyor. Ama güzel bir kızla orta tip kızın yüzü arasinda fark daha çok. Kızın yüz güzelliği daha ayırt edici bir sey oluyor bu durumda.
190 erkeği neden secmiyorsun
190la asla olmaz degil de fazla uzun boylu sevmiyorum. 175 falan olsam iyiydi ama 20cmnin üzerinde fark pek hosuma gitmiyor.
sevdikten sonra 3 göğüslüde olabilir uzaylılar gibi
Çok önemli değildir bro para ve * önemli