Nedir bu kadınların ilgi-ilgilenilme isteği, merakı?

İlgi ilgi ilgi. Kadınların yemek ve su'dan sonraki en temel yaşam kaynağı. Her kadının dilinde olan cümle benimle ilgilenmiyor veya eskisi gibi benimle ilgilenmiyor. Hep bir doyumsuzluk hep bir tatminsizlik. Olay aslında ego tatmininde dayanıyor. İlgi gördükçe tatmin olan bir ego. O kadar yükseklerde olan bir ego ki pratikte aslında hiç tatmin olmuyor. Bunun sonucunda kimi 3-5 yıllık ilişkisi olan bile bir başkası ilgi göstermeye başladığında anında ona meğilleniyor. Neden? Çünkü bir erkek ilginin dozunu ne kadar artırırsa artırsın o kadına yetmeyecek. Kadın daha fazlasını isteyecek. Hep daha fazlası hep daha fazlası. Bu egoyu doyuramayacak, tabi yılların getirdiği bir rutinlikte var olayın içinde. Veya bazıları var ki ben bunlara ilgi orospusu demeyi doğru buluyorum birkaç erkeği birden beraber idare ediyor. Her dakika telefonuna mesajlar gelmesi, sosyal medyaya koyduğu fotoğraflarının yüzlerce kişi tarafından beğenilmesi daha çok hoşuna gidiyor. Bu sahte ilgiler hanımkızımızın egosunu yeterince tatmin etmesine yetiyor. Hayır empati yapmaya çalışıyorum ama yok. Bir insan neden bütün ilgiyi üzerine çekmek ister? Ailenden sevgi mi görmedin? Adam yerine mi koymadılar seni hiç? Bugüne kadar ezdiler mi seni? Ne yani bu ne? Bana göre bu yönden eksik olan bir insan bunları dışarıda arar yani. Başka ne nedeni olabilir? Nedir bu doyumsuzluğun nedeni? Ben bir erkek olarak gözlemlediğim kadarını yazdım. Bir de site ahalisinin görüşlerini alalım...
Nedir bu kadınların ilgi-ilgilenilme isteği, merakı?