Aşk İlişkileri Bir ilişkide dış görünüşe en çok erkek mi kız mı önem verir? usaa18 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir ilişkide dış görünüşe en çok erkek mi kız mı önem verir? Erkek Kız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir ilişkide dış görünüşe en çok erkek mi kız mı önem verir? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Iki söze kanmasak erkeklerden daha cok onem verirdik belki de 3 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kızlar veriyor çünkü yakısıklı ve paralı erkek gören kız bi anda değişiyor kaç kere deneyinide yaptılar 0 0 Yorumla
Cevaparıyoruz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Genelde erkekler ama istisnalar da oluyor tabiki 0 1 Yorumla NauuNauu +1 yıl Soru sahibi bana mesaj at sana bir güzellik yapacam bu kız hakkında 😉 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler daha öncelikli dış görünüşe önem verirler. 0 0 Yorumla
Mirayyyyyy0656 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Dış görünüşe bakımlı olmasına herkes önem verir. Ne saçma soru olmuş 0 0 Yorumla
666_Satanist Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Erkekler daha çok önem veriyor kızlar sadece paraya bakıyor 0 0 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Erkek. 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı. Erkekler 0 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Erkekler diyorum ben 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. erkek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Iki söze kanmasak erkeklerden daha cok onem verirdik belki de
Kızlar veriyor çünkü yakısıklı ve paralı erkek gören kız bi anda değişiyor kaç kere deneyinide yaptılar
Genelde erkekler ama istisnalar da oluyor tabiki
Soru sahibi bana mesaj at sana bir güzellik yapacam bu kız hakkında 😉
Erkekler daha öncelikli dış görünüşe önem verirler.
Dış görünüşe bakımlı olmasına herkes önem verir. Ne saçma soru olmuş
Erkekler daha çok önem veriyor kızlar sadece paraya bakıyor
Kizlar her şeye erkekler yüze bakar genelde
Kadınlardır bence.
Ikı tarafta veriyor
Erkek.
Erkekler
Erkekler diyorum ben
Kızlar tabi.
Kızlar
erkekler
erkek