Ben kıskandırınca kırılıp onu bırakıp gitmiştim ama geri döndüm barışmak istedim bunu paylaşmış hala beni seviyor mudur beni mi bekliyordur bu sözü paylaşan erkek?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
direk rest çekmiş bence sen gitmişsin ondaki yerini terk etmişsin oda demişki kendi isteginle o terk ettigin yere geri kendi isteginle yerleşme yani yolumdan çekil demiş kısaca birilerine
Ama hala laf sokması beni bekledigi anlamina gelmezmi yani başkasını mi seviyor artık
olabilir öyle esip paylaşmışta olabilir sana iltifaden atmışta olabilir ama bunlar varsayım yani sen üstüne alınırsın ama gerçekte belkide o bunu başkası için yazmıştır ya da hoşuna gitmiştir paylaşmıştır ilişkib bitmiş adım atılmamış böyle şeylerle kafanı doldurma hatta mumkunse takipten dahi cık kendi kendini üzer yorarsın belli bir süre sonra takıntı olur canın daha cok yanar
Dimi artik olmaz bu iş
ne kadar zamandır ayrısınız kim ayrıldı ayrılık gerekcesi ayrıldıktan sonra adım atıldımı kim attı bunlar detayları
Ben gittim kiskaniyordum onu herkesten dayanamadim biraktim onu cok üzüldü sonra o başka bir kıza aşık oldu sonra ben dayanamadim geri döndüm
böyle sevdigin kıskandıgın birini niye bıraktın ki belliki seviyormuşsun bide hayatından cıkınca tabi dahada özledin yoklugu zor geldi sanırım bu süreçte oda sana adım attı ama kabul etmedin oda bi yerden sonra pes edip başka birini aldı hayatına genelde senaryo bu şekilde ilerliyon nedense ilişkilerde
Evet başkasıyla konuşuyor ama ben paylasimlar yapincada yerinizi kaybettiniz falan diye paylaşıyor baskasi varken neden bana gönderme yapiyor beni kıskandiriyor mu yoksa gerçekten o kızı mi seviyor
Evet adim baya atmıştı ama ben hep ters davrandım
senin takip ettigini vs biliyorsa sana nispet yapıyor olabilir
Yani o kızı seviyor mu sevmiyor mu?
şöyşe bişi yapıp deneyebilirsin cıkar takipten görmesin seni sende onu görme bi süre sana karşı bişiler varsa içinde özlem agır basar ve senle iletişime geçmek için bişiler yapar illaki ama sana karşı içinde bişi yoksa konuyu kapatırsın sende böylelikle şimdi yarın birgün sarmaş dolaş resimlerini vs görürsün daha kötü olur senin için o yüzden biten bir ilişkide kesinlikle no contach kuralını uygulamak gerekir
ne kadar süre ters davrandım ve ne degiştirdi bi anda kararını ona tekrar adım attın
1 sene boyunca ters davrandim oc falan diye paylasimlar yaptim sonra dönünce etik degilsin falan dedi sen bir köşede aglamaya devam et falan diye paylaştı
oo baya seni düşürmüş gözünden bence sen hiç adım bile atma ters teper bundan sana hatta sırf seni tekrar elde edip bırakmak için bile kabul edebilir belli hırs yapmış bu ondan sana atarlı sözler vs paylaşması bence kapat bu defteri sen zarar görürüsun bu işin sonunda
İlgiye ihtiyaci olanları suladim dedi daha bir sürü şey ama seymi diye düşünüyorum bunları paylaşıyor yanındaki kiza ayarmi veriyor oda benim gibi bırakıp gitmesin sonuc boyle olur diye
sen bunları vs yaptın 1 sene tersledin ne oldu da böyle birden ona karşı sevgin depreşti yoklugumu agır geldi yani ulaşamadın özledin mi neydi seni tekrar bu adama çeken şey
yok sanmam bu sefer kız demiyecek mi hayırdır sen bunları niye paylaşıyorsun kime sinyal veriyorsun diye sorar bence
Zaten beni çağırdı buluştuk falan sonra o kız küstü buna daha ciddi degillerdi bidaha hic beni çağırmadi resmen benimle dalga gecip intikam almis gibi oldu
O kizada sen benimsin falan diyor
Neye sanmam dediniz?
O kızı kıskandım onunla olmasını
ben araç kullanıcam şimdi istersen beni ekle özelden daha sonra konuşuruz dip not : sapık degilim asılmak vs gibi niyetim yok :GFD:GBV:BV
Sizce bu anlattiklarimdan ne anladınız o kızı mi seviyor benimi?
o kızı seviyor bu net senide pişman etmiş ayrıldıgına ve şu an peşinden koştugubu bildigi içinde süründürmek gibi niyeti var bence
Kesinlikle katılıyorum bende boyle anladim o yuzden oc falan dedim tamam cok teşekkürler
Bugunde boyle bir sey paylasmis ben gidiyorum diye falan paylastigim icinmi yoksa benimle yine dalgami geciyor ''Vazgeçmenin eşiğine geldiğim şeyler var çokk uzun zamandır. Ama onlardan vazgeçtiğimi düşündükçe kendimden vazgeçmiş gibi hissediyorum ve geri dönüşü çok zor bi karamsar ruh hâline bürünüyorum. Boyle bir sey paylasmis ve sonra o kızın paylasimini paylaşmış amac ne?
Mesaj atamiyorum istek attim
bakıyorum
mesaj gelmemiş eklememişsin sanırım kontrol ettim yok gelen bişey
Mesaj atamazsiniz bu kisiye diyor
ekledin mi sen beni
Evett Ayça benim
yazdım sana mesaj kontrol edermisin
Gördüm şimdi
benim gözümde sen yerini kaybettin
artık istesende giremezsin demek
Ama bunu paylasmasi hala beni beklediği anlamina gelmezmi yoksa sessiz kalmaz miydi bu hala bana laf sokuyor
salla ya erkeklik günü gelmiştir. Takma
Nasıl erkeklik günü yani beni hala seviyor mu sevmiyor mu?
sorduğun soruya bak ya kaç yaşında kadınsın ben nerden bileyim allah aşkına
Ama tam anlamadım o yuzden
bilemem ara sor deki niye yazdın öyle
Bence artık başkasını seviyor
fal bakayım sana
Nasıl fal kahve falı mi
yess
Seks istiyor olabilir mi
Nasil yani nerden bunu anladin seviyormu hala
Aranızda cinsellik var mıydı
Hayır