Güncellemeler
+1 yıl
cevap versenize
Güncellemeler
+1 yıl
iyi bana intihar etme yolh gözüküyor baika türlğ kurtulamıcam bu musallatlardan sevdiğğm adam başka kadınla evlenmez üstün deki büyü geçerse bırakıcaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne yani senin musallatların derken sana aşık olduklarindan sevdiğin adami başkasına mi kakaladilar? Ne alakasi var kendinizi bu şekilde teselli etmeyi bırakın adam bu defa kadina kapılmış demek ki..
yemin ederim ki öyle
Nerden biliyorsun seninle irtibata mi geçtiler? Kadın adami bir şekilde etkilemiş belli ki bu çok normal.
aptal sevdiğim adam bana aşık birinada başka bir kadına nasıl gidemez
Birincisi asabimi bozma aptal falan noluyor? Ikincisi kendini kandirma duygusal düşünmek yerine mantıklı düşün. Adam demek ki sandığın kadar sana aşık değilmiş.
ayroca kız kaşarın teki sevdiğüm adam capkın biri zaten ona benzer birsürü kızla birlikte olmuştır beni görene kadar bana aşık oldu
kendimi kandırmıyorum öyle
kızın o kaiarlardan farkı yok ya neyine kapılsın onun
Sana aşık olan biri neden başkasına gitsin arkadaşım? Kiz kaşar falansa bu konularda tecrübeli olduğundan sevdiğin adami tatmin ederek kendisine çekmiştir. Ayrica sevdiğin adam daha önce çok kişiyle olmuş diyorsan aptalsin demektir.. emin ol hepsine seni seviyorum diyerek birlikte olmuştur sende saf gibi hala beni seviyor de..
Diğer tarafa kadar gelemiyorlar, diğer tarafta yeterince sorguda olacağız...
ya bırakın şu saçmalıkları hangi yüzyılda yaşıyorsunuz siz ya ne cini ne musallatı deli saçması şeyler bunlar hahahah
ölmeden de kurtulursun, işin ehli birini bul halleder
bir sürü hıcaya gittim olmuyo
hacı hoca değil de direkt onlarla kanka olan alakasız insanlardan bulmalısın, kendi arkadaşları destekçileri olanlar, ben tanımıyorum ama varmış öyle tipler
nerden bulucam ki
çevrenden bi soruştur, mutlaka duyanlar vardır
Biz bu Dünyada üç harflileri göremediğimiz gibi üç harfliler de ahirette bizi göremiyorlar yani tam tersi oluyor o yüzden onlar da musallat olduğu kişiyle gitme gibi bir lüksü yok
iyi bana intihar etme yolh gözüküyor baika türlğ kurtulamıcam bu musallatlardan sevdiğğm adam başka kadınla evlenmez üstün deki büyü geçerse bırakıcaktır
Sıkıntı ney anlamadim
olmuyo sevdiğüm adam 1buuck yıldır bir sekreterle normaş de onu kullanırdı ama bu musallat büyü yaptı o sekreterle kalıcı birlikte oldu
Peki senle ne alakası var
İntihar yolu gözüktü falan diyosun
Sacma sapan şeyler dusunuyosun
çözemiyprum üstüm deki düiümleri sevdiğim adaö evlenirse benim musallatlarım yüüznden şu an başka biriyle birlikte
Sendemi musalllat var
Yani buna eminmisin yoksa büyü falan oldugunumu dusunuyosun
Hocaya danışın hanımefendi hoca kurtarabilir bu durumdan
Evet bırakır
iyi bana intihar etme yolh gözüküyor
Dualarla uzaklaştıeabilirsin
olmuyo sevdiğüm adam 1buuck yıldır bir sekreterle normaş de onu kullanırdı ama bu musallat büyü yaptı o sekreterle kalıcı birlikte oldu
Dua etkili yöntem. Şahit olmuşluğum var