Öncelikle herkese merhabalar. Sorum biraz uzun ama gerçekten çok önemli benim için lütfen zaman ayırıp okursanız ve değerlendirme yaparsanız gerçekten çok mutlu olurum TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN , üniversite hazırlık öğrencisiyim. Sınıfımda bi kızdan hoşlanmaya başladım ve ona yakınlaşmaya başladım , aramız iyiydi , çok samimiydik birlikte kafelere vs. gidiyorduk birlikte , okul çıkışlarında takılıyoduk falan ama ben friendzone yememek adına yürüdüğümü belli ediyordum dozunda , kibar ve centilmen bi insanım kızın da bundan etkilendiğine adım kadar eminim.
Neyse gelelim asıl olaya ; ben bu kıza samimi ve güzel bi şekilde date teklif ettim o da kırmamak için lafı gevelese de velhasıl kelam bana o gözle bakmadığını ve bakamaycağını söyledi. Ben de teşekkür ettim , kendine iyi bak diyerek o ortamdan ayrıldım. Kızı görmezden gelmeye başladım. Konuşmayı kestim , sadece merhaba merhaba. 1 2 ay sonra kızın bana kaçamak baktığını farkettim. Benle gözgöze geldiği anda gözünü kaçırıyor
Kendimi övmeyi sevmem ama çok sosyal , konuşkan mizah seviyesi yüksek bi insanım , diğer insanları etrafıma toplamasını çok iyi bilirim. Fiziksel ve duygusal zekam yüksek yani benim bu özelliklerimin kızı etkilediğine de adım kadar eminim. Tabi kız bu süre zarfında numaramı 2 kez ekledi ve sildi. Ben de bunu gördüğümde numarasını sildim takipten çıktım. Sınıfta beninle konuşmaya çabalması , sürekli girişimlerde bulunması ve benim yüz vermememle sonuçlandı. Kızın bakışları hâlâ devam ediyordu ki deprem olayından sonra okul kapandı maalesef.
Sonrasinda online eğitime geçtik ve kız 4 gün önce benim onu rehberimden silmiş olmama rağmen tekrardan rehberine kaydetmiş. Bu kız neden teklifimi reddedip aradan biraz zaman geçtikten sonra bakmalara , rehbere kaydetmeye , sohbet kurmaya çalışıyor anlayamıyorum. Kızdan hâlâ hoşlanıyorum ama onu nasıl kendime çekebileceğimi bilmiyorum. NE YAPMALIYIM? lütfeeeennn banaaa YARDIMMMMM EDİNNNNNN. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer