Reddeden kız benim onu silmiş olmama rağmen neden tekrardan rehberine kaydeder?

Öncelikle herkese merhabalar. Sorum biraz uzun ama gerçekten çok önemli benim için lütfen zaman ayırıp okursanız ve değerlendirme yaparsanız gerçekten çok mutlu olurum TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN , üniversite hazırlık öğrencisiyim. Sınıfımda bi kızdan hoşlanmaya başladım ve ona yakınlaşmaya başladım , aramız iyiydi , çok samimiydik birlikte kafelere vs. gidiyorduk birlikte , okul çıkışlarında takılıyoduk falan ama ben friendzone yememek adına yürüdüğümü belli ediyordum dozunda , kibar ve centilmen bi insanım kızın da bundan etkilendiğine adım kadar eminim.

Neyse gelelim asıl olaya ; ben bu kıza samimi ve güzel bi şekilde date teklif ettim o da kırmamak için lafı gevelese de velhasıl kelam bana o gözle bakmadığını ve bakamaycağını söyledi. Ben de teşekkür ettim , kendine iyi bak diyerek o ortamdan ayrıldım. Kızı görmezden gelmeye başladım. Konuşmayı kestim , sadece merhaba merhaba. 1 2 ay sonra kızın bana kaçamak baktığını farkettim. Benle gözgöze geldiği anda gözünü kaçırıyor

Kendimi övmeyi sevmem ama çok sosyal , konuşkan mizah seviyesi yüksek bi insanım , diğer insanları etrafıma toplamasını çok iyi bilirim. Fiziksel ve duygusal zekam yüksek yani benim bu özelliklerimin kızı etkilediğine de adım kadar eminim. Tabi kız bu süre zarfında numaramı 2 kez ekledi ve sildi. Ben de bunu gördüğümde numarasını sildim takipten çıktım. Sınıfta beninle konuşmaya çabalması , sürekli girişimlerde bulunması ve benim yüz vermememle sonuçlandı. Kızın bakışları hâlâ devam ediyordu ki deprem olayından sonra okul kapandı maalesef.

Sonrasinda online eğitime geçtik ve kız 4 gün önce benim onu rehberimden silmiş olmama rağmen tekrardan rehberine kaydetmiş. Bu kız neden teklifimi reddedip aradan biraz zaman geçtikten sonra bakmalara , rehbere kaydetmeye , sohbet kurmaya çalışıyor anlayamıyorum. Kızdan hâlâ hoşlanıyorum ama onu nasıl kendime çekebileceğimi bilmiyorum. NE YAPMALIYIM? lütfeeeennn banaaa YARDIMMMMM EDİNNNNNN. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Reddeden kız benim onu silmiş olmama rağmen neden tekrardan rehberine kaydeder?