- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evliliğine devam ediyorsun o zaman? Seni yargılamamak haddimize değil, hiçbirimiz sınanmadığımız günahın masumu değiliz lakin başkaları seni heyecanlandırıyorsa, sınır çizmek istemiyorsan o zaman bu evliliği niye devam ettiriyorsun, çalışan , kazanan bir kadınsın , bu yaptığın eşine haksızlık değil mi? İncitici değil mi? Eşin başka bir kadınla buluşsa, heyecan duysa ve eşini başka bir kadın öpse yanağından, eşinde başka bir kadını öpse ne hissederdin? Ya karşı cinsle olan yakınlığına son ver ya da evliliğini sonlandır, yazdıklarım seni kırmasın canım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet ama eşim istemiyor boşanmayı. Çok denedim ama olmadı
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda olan pek çok kişi var ve bu hisler oldukça doğal. Ancak, evli olmanız ve eşinizle çalışıyor olmanız, bu durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Öncelikle, eşinizle olan ilişkinizi ve evliliğinizdeki sorunları değerlendirmeniz gerekiyor. Eşinizle ilgili sorunlarınız varsa, bunları çözmek için çaba sarfetmelisiniz. Belki de çift terapisi size yardımcı olabilir.
Diğer yandan, başka birine ilgi duymak, evliliğinizin sona ermesi gerektiği anlamına gelmez. Bu kişiyle ilgili hislerinizi sorgulamanız ve onunla ilgili gerçekçi beklentilerinizin ne olduğunu anlamanız önemlidir. Ayrıca, bu kişiyle olan ilişkinizin eşinize ve diğer insanlara zarar vermemesi için dikkatli olmalısınız.
Sonuç olarak, bu durumda yapmanız gereken ilk şey, evliliğinizdeki sorunları ve eşinizle olan ilişkinizi değerlendirmektir. Kendinize ve eşinize dürüst olun ve durumu çözmek için gerekli adımları atın. Bu süreçte, başka bir kişiye ilgi duymak normal olabilir, ancak onunla ilgili beklentilerinizi gerçekçi tutmanız önemlidir.20 Yorumla
Bu konuda senin hayatinla alakalı yorum yapabilmemiz ve akıl verebilmemiz için senin geçtiğin zorluklardan yürüdüğün dikenli yollardan yurumemiz lazım ki akıl verelim.
Senin bize sadece anlattığın kadarını biliriz ve sadece o kadarcik kendi fikir ve dusuncelerimizi belirtiriz. Fazlasını konuşmak belirtmek haddi aşmak tır.
İnsan evlenince tüm dünya zevklerinden begenilerinden artık istisna olduğumuzu zannediyorlar ama maalesef evli bekar küçük büyük farketmez kalp gönül meyleder illaki. Bende öyle bir şey yok diyen gitsin aynada kendisine söylesin o yalanı.
Yaptığının doğru olup olmadığını konuşmak ayrı, ve doğruluk herkese göre değişebilir çünkü yaş ilerledikçe önceden kıskançlık yaptığımız şeylerin ne kadar boş olduğunu anlıyoruz.
Kısacası hayat senin ve senden daha fazla tecrubesi olmayan kişilerden burada akıl fikir alma sadece seni lincler ler.
00 Yorumla
+1 yılBu durumu yaşamak istersen senin bilecegin iş gizli saklı bir yere kadar seninde belli ihtiyaç duyduğun şeyler var ama bunu boşanıp o kişi ile evlenmeden yaşarsan daha sağlıklı olur ileride ters bir şey olduğunda bir daha uğraşmaman için bu tarz bir ilişki yaşadım ben gizli kapaklı konuşmaları sevmem ama yaşadığımı da açıkça yaşamam iki kişiye bağlı farklı olabilir iyi veya kötü yönde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMedeni olucam diye şekilden şekile girmiş sitedeki üyelerin çoğu bu arada her şeye saygı duyarım demek medenilik de değil orası ayrı mesele.
Her haltı yapmışsın sadece cinsel münasebet olmamış bir de aldatma mı diye soruyorsun evet aldatma diyenlere de hayat dersi veriyorsunuz diyorsun eğer yaptığını tasdik ettirmek istiyorsan doğru yer senin çapındaki insanların çok olduğu yerlerdir ancak burada soru soruyorsan eleştiriyi de kabul edeceksin.
Şu medeni ayağında takılan arkadaşlara da tavsiyem evlenmeyin mümkünse çünkü kirli zihniyetlerinize herkes bunları yaşıyor diyerek kılıf buluyorsunuz sadece.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnan bu ve buna benzer durumlar bizim ülkemizde de çok var. Bir çok evli çiftler ten uyumu ve ruh uyumu var mı yok mu anlamasam evlenince, sonradan da ruh uyumu hatta ten uyumu olan karşı cinsi yakalayıverince vayyy beee tüh beeee diyorsun. Maalesef böyle şeyler olabiliyor.
Bende de var bu durum. Ama biz bunu hiç dışa yansıtmıyoruz. Evliliklerimiz bu şekilde yürüyor, çünkü sorumluluklarımız var. Nefsine uymak büyük zevk verecek biliyorum, ama esas o iki ilişkiyi birden yürütmeye kalkarsak sonucundaki ağır sorumluluk seni daha büyük çıkmaza sokacak. Evliliği bozmadan böyle devam etmek en güzeli. 😎10 Yorumlabazen hayatımız öyle sıkıcı monoton bir hal alıyor ki bu evliliktede iş hayatında da gecerli tabiki farklı heycanlar kendimizi iyi hissettiriyor bu yanlış olsada iyi geliyor insana tabi bunu yaşamayan başına gelmeyen hemen farklı yargılar dagıtıyor ama bazen öyle bir durum geliyor mantık duruyor sadece yaşamak istiyor insan sonundaki olacakları düşünemiyor eşinizle farklı şeylere yönelim daha kaliteli zamanlar geçirmeyi öncelik haline getirebilirsiniz heycanınızı bu yönde aktif edebilirsiniz ve yanlış bişi yapmaktan kendinizi geri tutabilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden zoraki bir ilişki var? Oturup enine boyuna düşünüp konuşmanız lazım karşılıklı. Demek ki heyecan bitmiş aranızda. Şu an hoşlandığınız kişiden heyecan duyuyorsunuz. Onunla da 3 - 5 sene aynı evi paylaşsanız belki onunla da heyecanınız bitecek. Bu hatayı aslında karşılıklı hem kadında hemde erkekte buluyorum. Evlenince heyecanı bitirmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Oysa ki bu heyecanı daim tutmak ve onu devam ettirmek daima onların ellerinde. Tartışıpta ağızdan ağır kelimeler çıkarsa , evlilikte tutkuyu bitirirlerse , saygı biterse işler kötüye gidiyor maalesef. 👍🏻
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılevli çiftlerin alışkanlığı, fantezi olarak yenilikler denememeleri, heyecanın kaybolması nedeniyle ilginin azalması bu nedenle arzulamada isteksiz olmalarına sebep oluyor. Etkileşim kurulan başka kişilerle özlenen heyecan duygusunun yaşanması ve bu sıcak ilgiyle insanların kafalarını karıştıra biliyor. bir çok kişi senin bu yaşadıklarını yaşıyor ve flört etmenin hazzını yaşamak için yaramazlıklar yapıyor. bence duygusal olarak kendini kaptırmadan görüşebilirsin sonuçta seninde isteklerin ve duyguların var.
10 Yorumla
+1 yılEvet daha iyi sorumluluk hissi ortadan kalkıyor birine söz verdim ve sözümde tuttum 2 buçuk senedir artık sözün bir önemi kalmamıştır ben kimseyle konudmazken kendisi alayıyla eski sevgilileriyle konusmus sohbet etmiş herkese arkadaşım ayağına sohbetler tanışmalar çok insan kendine sunu diyor yazık kimin için mücadele etmişim okadar çok kişi muhabbet etmek isterken kimseyle ilgilenmemiş biri olarak çok ağrıma gitti Allah iyi insanlarla dürüst insanlarla karsımıza çıkarsın 🤲 Aminn
10 Yorumla
+1 yılBelliki eşinizle olan ilişkiniz bitmiş.
Lakin şu varki karşı tarafın hislerinden ne kadar eminsiniz?
Eşinizle olan baginizi koparmaniz yahut eşinizle iliskinizi beraberce oturup gözden geçirmenizi öneririm.
bazen yasak duygular unutulmuş duyguları normal olandan daha hızlı ve etkili şekilde tetikleyebiliyor. bu sizi yaniltmasin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olmana rağmen başkasını beğenmen ve hayatında olması yanlış birkere neden diyeceksin eşin varken şirkette başka adamla sarılman yanaktan öpüşmen bu resmen kocanı aldarmaktır aynı şeyi kocan başka kadınla tanışmış olsa ve öpüşmüş olsa sen napardın ve kocanı sevdiğin halde bu ne demektir ilgi sevgi görmüyosun demektir ap açık ortada her şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Senin evliliğin monotonlaşmış sevgi sanki kaybolmuş, sadece alışkanlık olmuş zorla yürüdüğüne göre. Diğerine gelince öncede ona ilgin hayranlığın ve sevgin varmış ki karşılaştığınızda oluşan rüzgar ateşin küllerini savurmuş alevlenmiş. senin yaşadığının özeti bu.
00 YorumlaBulasmamaya özen göster hayatin zorlaşır seni anlıyorum ancak duygularini kontrol altina al frene bas derim çünkü derdin 1 tane iken 2 tane olur. Kaç kacabildigin kadar sonuç ya toslarsin ya da bilmiyorum artik
39 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum. Daha önce koptum iki sene görüşmedik. Yine kopamadık
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSevgili değiliz ki. Ayrıca boşamaz biliyorum ama hakimde olamıyoruz kendimize. Ama bugün hiç yazmadı bana
Soran+1 yılOlsa bir çok kez fırsatı olmuştu.
Soran+1 yılBenimle uzun vaadeli evlenmek istiyor. İşleri ve yatırımları var. Eşine bırakmak istemiyor. Benimlede bunun için çok mesafeli. Bende öyleyim ama son görüşmede tutamadık kendimizi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni empatiye davet ediyorum. Eşin aynı şeyi sana yapsa hiç hoşuna gideceğini zannetmiyorum. Bence senin yaptığına aldatmak denir. Yazık, üzülüyorum böyle evliliklere. Adamı kandırmaya devam edeceksen boşan sonra istediğin haltı ye.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bedensel olarak aldatma olmasa bile ruhen aldatmaktır
+1 yılBence hiçbir kadın evliyken durduk yere başka birine ilgi duymaya başlamaz. Evliliğinizi gözden geçirme ve doğru karar alma zamanı gelmiş bence. Her ne karar verirseniz verin, önce kendinizi seçin derim. Kendi tecrübemden biliyorum; insanlara kıyamadıkça daha mutsuz oluyoruz.
24 Yorumla
Soran+1 yılSizdemi benim durumumdasınız
- +1 yıl
Ben eski eşime kıyamadım yıllar geçti eninde sonunda yine de boşandık. Keşke daha önce boşansaymışım ikimiz de yıllarımızı kaybetmiş olmazdık.
Soran+1 yılBende boşanmak istiyorum ama olmuyor. Seninle özelden konuşabilirmiyiz bu konuyu
- +1 yıl
Olur tabii
+1 yılEvliyken başkasıyla görüşmek çok yanlış ama zaten eşinle zoraki bir ilişkin varsa en iyisi boşanmak ve o adamla yeni bir ilişkiye başlamak ama eğer kararlıysan ve o da sana karşı aynı şeyleri hissediyorsa
10 YorumlaHislerin heyecan mı sevgi mi bunu en iyi sen çözersin. Güzel giden bir evliliğin varsa riske atma evliliğin sorunluysa önce eşinle ilişkini sonlandır açığa çıkarsa sen sorun yaşarsn
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğim güzel değil
Heyecanda var hayatımda sevgide var. Ama ne getirir bilinmez
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hoslanmanız normal ama evlilik varken arafta bir hayat bu yorucu olur. Evliliğinizi netlestirip hayatınızı yaşayin derim sevgi de bitebilir, evlilik de normal bitmesi..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel dediniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba birazcık bunalmış olabilir misin biraz ilişkinize heyecan mı katsanız yani sanki herşeyin düzelme ihtimali varmış gibi geldi bana
24 Yorumla
Soran+1 yılGeçici olsa on yıl görüşülmezki
- +1 yıl
Eşimle mi 10 yıldır evlisin anlamadım ya da o sarıldığın kişiyi mi 10 yıldır tanıyorsun
Soran+1 yılEşimle 15 yıl oldu.
Sarıldığım kişiyi on yıldır tanıyorum- +1 yıl
15 yıl tabi biraz bunalmış olmanız çok bence olası aklınızı karıştırmayın aslında eşinizi seviyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bir anlık simsek ve uzun sürenin özlemi bir araya gelince olmuş eşinle cinsellikte monotonlastiysa bir anlık durum seni sarsmiş olabilir sakın kafayla tart artı ve eksileri tart ne taraf ağır bakıyorsa ona göre karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak oluyor tabi. Zaten aldatma böyle oluyor, eşini yine hayatında istiyorsun.
Aldatmak istemiyorsan eşinle aranı düzeltmeye bak. Zaten aldatırsan da emin ol fazla sürmeyecek, ayrılacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılYanlış düşünmüyorsun. Kendine karşı dürüstsün. Heyecanlanman bir dürtü. Eksiklik ya da doyumsuzluk değil. Fakat eşinle iletişimin yetersiz, bu arkadaşınla yeterli diyemezsin. Sevişirsin sonra psikolojik sarmal başlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Beğenilme ihtiyacı?
- +1 yıl
Yaptığın cevaplardan eşinin senden ayrılmak istemediğini anlıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle ilişkin zoraki devam ediyorsa bir bağ yoksa pek garipsenmeyecek bir durum. Belki de eşinden göremediğin ilgiyi o kişiden görüp hoşlanmış olabilirsin bu da yüksek ihtimal. Geçici bir şey de olabilir sana kalmış bir şey diyemeyeceğim.
00 Yorumla Yani ortada bir evlilik var duygularınız var diye karşınızdaki adamı üzmeye hakkınız yok. İlgi duyduğunuz adama olan hevesiniz geçici olabilir. Lütfen önce sorunlu ola evliliğinize enerjinizi veri. Sorunları çözün çözülecek gibi değilse ayrılın.
00 Yorumla
+1 yılSizi elestirmek haddimiz degil. En dogru karari kendiniz verirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmışsın, başka bir yanlışım yok diyorsun. Üstüne daha fazlasını da hayal ediyorsun. Boşan madem öyleyse, sonrasında git kimle ne halt yiyorsan ye. Kocanın suçu senin gibi bir kadınla evlenmek mi?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Biz is yerinde kimseyle dokunma yapmıyoruz yasak en fazla tokalaşmak olur ki koronayla mümkün değil.. Vay be Türkiye ne samimi
20 YorumlaSebep ne olursa olsun öylesine illaki aldatmış oluyorsun o o kadar istiyorsan hem iyi hem de kaliteli zaman geçirmek için ondan ayrıl mantığa mantıklı zaten
01 Yorumla
+1 yılZoraki ise ayrılmayı teklif et. Onun dışında bir başkasıyla bir şey yaşamanı tavsiye etmem. Sana yazan başkasına da yazar bunu unutma. Düzeltme şansın varsa düzelt yoksa ayrıl, ondan sonra ne haliniz varsa görün. Ama adamın dünyadan haberi yokken böyle şeyler yaşarsan vicdanın peşini bırakmaz. Öğrenirse de çok sıkıntı yaşarsın. Yanağından öpmesini ve öptürmeni hiç ama hiç etik bulmuyorum. Yanlış yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılAldatmak evet. Öpmüş dokunmuş daha ne olması gerek aldatmak olması için. Zaten aldatmak budur. Bir yatmamışsınız onuda yapında içinizde kalmasın bari. Kaç yıldır ayrılmamışsın onaran daha da ayrılmazsın. Yorumları okudum ona göre yaptım. Yargılamıyorum senin tercihin kiminle istersen onunla olursun. Tek aldatan sen değilsin zaten. Erkeklerde aldatıyor. Tek başına yapmıyorsun bunu yani. Hayat senin hayatın ne istiyorsan nasıl mutlu oluyorsan onu yap.
00 Yorumla
+1 yılEvet zor bir durum birini begeniyorsun ve istiyorsun diğer tarafta artık senin için bir şey ifade etmeyen sadece kendini mecbur hissettiğin için evli olmandan dolayı bir zorunlulugun var bence kalbinin sesini dinle şu 3 günlük dünyada bir gün dahi mutlu olacaksan istediğin gibi ol derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılSakın ilerletme zinaya gider bu iş. Evliliğine odaklan liste çıkar istediklerin bir yanda seni sıkanlar bir yanda olsun sonra kocanla otur konuş samimice halledin ya da ayrılın.
00 Yorumla evet aldatmak. aynı durumu yaşadığını düşününce sana hissettirdiği duygular iyi yönde olur muydu sanmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. bu durum da senın gıbı bir çok insan var emın ol normal kendını üzme derım
14 Yorumla
Soran+1 yılSendemi aynı durum?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet hayat dersi veren çok olur :)
Soruyorsan her şeye açık olmak gerek 😄
Ders vermeyeceğim sorunun yanıtı net..
Aldatmak olur...00 Yorumla
+1 yılBelli bir yerden sonra durum buraya dönüyor zaten
Ahkam kesmem kesemem
Ama esinin haberi olmalı bu durumdan
Yoksa aldatmak olur bu00 YorumlaMadem böyle bir durumun içerisindesiniz uzatmadan sessizce boşanırsınız sorun çözülmüş olur eşinizin öğrenmesini de istemezsiniz diye düşünüyorum
00 YorumlaMadem böyle bir şey var eşinle zoraki olan evliliginizi uzatmayın sende kendine yeni bir hayat kur. Zoraki devam eden şeyin aldatması olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYanlış trene bindiğinizi farkettiğiniz zaman ilk istasyonda ininiz, zira mesafe uzadıkça geri dönüşün maaliyeti artacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anladigim kadarıyla zoraki devam evlilik demişsiniz. Zaten bitmesi zor olmayacak. Ayrıl sonrada kalbini dinle. Belkide ikinci bahar görünüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılcesur cevabından dolayı seni tebrik ederim inan bu düşünce bir çok kadında var ama senin gibi cesur değiller.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Ilgisiz olması eşinizin sizi bu duruma düşürüyor maalesef. Çok haklisiniz bu duyguyu hissetmekte. Ilgi istiyorsunuz
00 YorumlaBoşan o zaman.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkeğe böyle bir eş dilerim. zira zaten erkeklerin hepsi aldatıyor.
314 Yorumla
Soran+1 yılOrası başka bir konu
- +1 yıl
Keske
- +1 yıl
Erkekler kadar kadınlar da aldatıyor bu tel taraflı bir şey değil
- +1 yıl
Seni aldatırlar inşallah
- +1 yıl
@Sebeb42 aldatır seni ama
- +1 yıl
Erkeklerin %75 aldatıyor çoğunluk hep evli erkekler
Cevap sahibi+1 yıl@geceler_sessiz0606 kesinlikle. özellikle evli erkekler berbat durumda. öyle ki evliyim diyen kadına acıyarak bakıyorum artık. sanalda sevgili arayanların yüzde 90nı evli erkek.
- +1 yıl
Yine de hiç kimse başka adamdan çocuk yapacak kadar adi şerefsiz olamaz haksız mıyım?
- +1 yıl
Kocası varken çocuğunu başka adamdan yapan kaç tane kadına şahit olduk biz tvlerde haberlerde. Mümkünse tek başına yaşamalı her erkek bu devrin kadınlarında namus edep yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaşarlık ablam. Hepimizin nefsi, istekleri var. Ben de her istediğimi yapsaydım şimdi evin yolunu bulamazdım. Ama bu yaşımda elime el değdirmedim. Neden çok sabrediyorum.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sabrediyorum olacaktı be uf
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşınız 25/29 ama on yıl öncesi 15/19 bu arada nasıl iş hayatına girdiniz sevgili oldunuz vs vs yahu birde yaşlarınızı profil yaşlarınıza bakarak yazın çizin puffff
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal heyecanın keşke bende sizin gibi olabilsem eski sevgilimi gördüğüm de sarilsam öpsem kırmızı saten geceligi giyse öpüssek sevişsek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıkmadı karşıma sizin gibi ihtiraslı ve arzulu sevgili bende çok heyacan duyarim
Cevap sahibi+1 yılYaslimisiniz ben 30 35 ten fazla ise yaşı istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak illa ki fiilen olmaz. Düşünmek bile ihanettir net.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılPasif aldatmaya girer biz buna kadın psikolojisinde fazla arpa sendromu diyoruz.
00 Yorumla
+1 yılevet aldatmak. hayat sizin nasıl isterseniz öyle yaşarsınız eylemleriniz sizi bağlar...
00 Yorumla
+1 yılevlisin ama sekste ve aşkta ve ilgisizlikte mutsuzsun özelikle kocan yetersiz sekste
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Ne için görüştünüz, buluşmanızın içeriği neydi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. bu doğal bir şey, farklı bir duygu ve hayat yaşamak kötü değil
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılikisi de bir arada ilerleyebilir. ben yaptım
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yoldasın yanaktan öpen yarın dudak oburgun yatak olur cok yanlis cokkk
01 Yorumla- +1 yıl
Su an durum. neyy
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. boşann ne bk yersen yee, evliyken başkasıyla fingirdeşmek hoş bişi değil
aklını başına al bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak tabiki bu nasıl bir soru insanda biraz karekter olur
20 YorumlaHerhalde yani aldatmak değilse nedir bu? Saçma sapan sorular sormayın.
He o, eşinizin yerinde başka kurnaz adam olsa sizin yaptıklarınızı bilse ve şaak diye sen böyle yapmışsın dese napacaksın o, an? Bana bunu söyle?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaştan eşinin gönlünü et üçlü yapilabilir veya seni o adamla paylaşabilir böyle yapan bir hayli aile var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumda evliyken birliktelik yaşamanız ahlaki ve etik değil. Başkasından hoşlanman ve sevmen çok normal. Ama evliyken yapamazsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşandıktan sonra istediğini yap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. e bi yerden öpüşmeye başlamak lazım zaten. yanak iyi bir seçim.
00 YorumlaZevkini hayatını yaşa dünyaya bir kere geldin sev seviş. Bırak bunu hayatındaki eşin düşünsün sen değil. Kalbinin tekrar çarptığını hissetmek seni heyecanlandırmış olmalı
00 Yorumlakimsede çıkıp haya edep yahu dememil alem gavaaat olmuş valla ben asla bu ülkeden nir erkekle evlenmem çünki erkek kalmamış ar namus tertemiz
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat