Güncellemeler
+1 yıl
Edit: sevgilim var bunu söylemeyi unutmuşum onu çok seviyorum ilişkimizde çok iyi ama hayal işini durduramıyorum o an her şey gidiyor aklımdan sanki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
her şeye sapıklık diyen bir toplum olduk. kur, istediğin hayali kur kimseyi ilgilendirmez. vicdanın da rahat olsun
Geniş misin sen? Asıl bu toplumun dinamiti her b*Ku uza normal özgürlük diyen zihniyet.. Kız sevgilim var diyo yalnız olsa tamam olabilir. . Senin karın sevgilin de her yakışıklı erkeklerle hayalini süslese hoşuna gider mi 🤔
Bence çok abartıyorsun kalkıpta s*KS yapmadm önüme gelenle küçük hayaller o kadar bence herkes ufak bi an bile olsa kafasından geçiriyordur
Ablacım seninki masum değil sen bilirsin yine de..
@Bedenimsağ_amaruhum soruyu tam okuyamadım ana sayfada göründü. hayatında biri olduğunu bilmiyordum geniş değilim ağzını topla. arkadaşın değilim ne bu ukalalık? kim neyi istiyorsa onu düşünür kimseyi ilgilendirmez
Düşünemez demedim ben, sadece fikrimi görüşümü söyledim.. burada herkes arkadaş aksini düşünüyorsan yazma, yorum yapma ortalıkta gezme o zaman 😉
@Bedenimsağ_amaruhum seni hiç ilgilendirmez. herkes aklına geleni yazar konuşur. kendinle ilgilen
E tamam bende yazdım işte 😅
@Bedenimsağ_amaruhum ben sorunun ilk kısmını görmemiştim daha doğrusu sevgilim var kısmını. sadece hayal kuruyorum kısmını gördüm gayet normal dedim. öyle veya böyle kişi ne hissediyorsa onu düşünür bunu söyledim. sen yok dolaşma yok geniş.
Peki yanlış anlaşılma oldu. sevgilisi kısmını görmemişsin bende buna binaen yorum yaptım. 🤝 Anlaştık
Sevgilin varken başkaları hakkında hayaller hiç normal bir durum değil. Tedavi ol nefs terbiyesi şart sana
Bir tek ben mi yapıyorum hiç sanmıyorum ama zaten kendimi kötü hissediyorum
Bi çok kişi vardır bence böyle olan. Azmış, doyumsuz, nefsi çirkin, sadakatsiz, sevgi aşk bilmeyen kişilerin işi o.. Hayal kurmakla kalmazlar somut hale getirirler. Sevgili flört ettiği kişide saf saf ayakta uyur.
Abla morelimi bozuyorsun
Gerçekleri söylüyorum. Moralini bozma değil.. Çözümünü bul o zaman
Bu düşünceleri onunla paylaşıyor musun? Ve bu tanışmalar reelden mi sanaldan mı oluyor? Reelse sapık demem de, çok sürmez gerçeğe dönüşür 😄
Hayır paylaşmıyorum o hayaller kafamda dolaştıkça çok kötü oluyorum
Bu yeni tanıştığın insanları gördüğün yer neresi? Gündelik yaşam mı
Evet gündelik yaşam da aynı ortamda bulunmak yetiyor
Her erkeğe karşı mı? Yakışıklı, gülüşü güzel, güçlü bir görüntüsü varsa olabilir derim.
Erkeklerde de var bu durum
Her erkeğe karşı değil yani yakışıklı vs vs ama aşağıda yorum yapan bi abla acayip morelimi bozdu kendim hakkımda çok kötü şeyler düşünmeme sebep oldu böyle giderse gerçekten tedavi olmayı düşüncem sevgilimi asla aldatmam onu çok seviyorum ama bilmiyorum artık banada garip gelmeye başladı
Kendisi hiç hayal kurmamış, hiç asmr dinlememiş, hiç istemsizce ıslanmamış, hiç yetişkin video seyretmemiş gibi..
Seni en çok heyecanlandıran ve zirve yaptıran özel bir an, senaryo, durum var mı? Nedir?
Gerçekten o kadar çok dayatıldı ki bu insanlara şunu yapmayın günah bunu yapmayın günah sevgilimiz varken hayal bile kuramaz hale geldik insanlar yüzünden alttarafı küçük bir hayal kalkıpta s*KS yaptm sanki Allah allah ya
Kızmanı anlıyorum ')) bana olmadığını da biliyorum.
Tamamen kötü bir şey değil fakat e yani çok da doğru değil. Bir çözüm haritası kafamda. Bana yazar mısın
sapiklik degil aslinda ama sevgilin varken yapman hic saglikli degil
Yok niye olsun sende kendini bu şekilde tatmin ediyorsun
Kurmaman garip herkes kurar aşko şöyşe yapsam böyle yapsam diye
hayır bayadır yalnızlık ve bırıne baglanmak ıstıyorsundur dogrumu? :D
Sevgilim var onu çok seviyorum ilişkimizde çok iyi ama şu hayal işini durduramıyorum
ıkızler burcu musun sen
Başak burcuyum
pekı uzunca konusmak ıstermısın kanka dost gıbı nasıl dersen bende cok ısterım fıkır alısverısı ıcten muhabbet
Namık kemal demiş ki hayalle yaşayanı seveyim :D
Merhaba tanıştığımıza menmun oldum 😂😂 (şaka)
sevgiline anlat
Değişik hayallerden kastın nedir?
sağıksııın :)
Öyle deme be 😂
Anlatsene hayallerini 😂
Dldjsşdksld buraya fazla kaçar
Özelden yaz
Evet sapıksın
Bence birçok kişi öyle
Sanmıyorum.