İzmir'de okuyorum. İzmir'de bir süredir gittiğim bir masaj salonu vardı ve orada çalışan masözlerden birini çok beğenip birkaç kez onun için gitmiştim. Son 2 seansta biraz konuştuk ve eğer gerçekten göründüğü gibiyse onu bayağı sevdim. Onun için masaj salonuna her hafta 1 gün gitmeye devam edeceğim, ama orada kredi kartı geçmiyor. Seans ücreti 1,000 TL ve onu da bazen babamın ve dedemin gönderdiği harçlıklarla ödüyorum, bazen ise babamın bana verdiği kredi kartından nakit avans çekerek ödüyorum. Onun haricinde ise günlük harcamam ortalama 200 TL. Sizce masaj salonuna o kadar para vermek rezillik midir? Üstelik geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı bacak kaslarımda kısalık var ve oraya gittiğimde bacaklarımın lastik gibi olduğunu hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir arkadaşım da senin gibiydi ve şu an kızla çıkıyor, s**KS yapıyor ve kız para falan istemiyor. Yani kız senden hoşlanır ise para falanda almaz. Ama senden hoşlanmaz ve masaj salonunu da sen sadece kız için gidersen, belki ileride pişman olursun paran gittiği için falan.
Peki o arkadaşının çıktığı kız hâlâ masaj salonunda çalışıyor mu?
Yani eğer öyleyse başka müşterileri de oluyordur ve haliyle kız arkadaşınla çıkarken aynı zamanda başka erkeklerle birlikte de oluyordur.
Çok fazla detay sormadım arkadaşıma ama yani arkadaşım da durumun farkındadır herhalde. Yani örneğin birisi öğrenciyse ve sınava hazırlanmıyor ise sınavın kötü geçeceğini bilir. Onunki de benzer. Ek olarak ona sorma veya söyleme gereği duymadım bu sebepten.
Anlamadım?
Yani arkadaşın kızla çıkmaya başladığında kız hâlâ masaj salonunda çalışıyor muymuş?
Kız arkadaşı halen çalışıyor mu? Ayrıldı mı bilemiyorum. Sormadım. Sormadım çünkü, kız çalışıyor olsa da , olmasa da beni ilgilendirmiyor. Arkadaşımın kendi tercihi.
Anladım.
kanka olmayacak duaya amin demişsin 😂😂😂😂 1 masaja 1000 TL verildigini ne duydum nede gördüm kız senden para kopartmak istiyor hep seni değil paranı seviyor 😂
Aslında ben de farkındayım, ama yine de çevremde o tür, kötü insanların olmasını istiyorum. Ayrıca kızda gerçekten uyum da buldum ve o yüzden devam etmek istiyorum.
Çevremde o tür kişilerin olduğunun bilinmesinin, beni insanların yaklaşmaya korktuğu biri yapacağını düşünüyorum.
Sence haksız mıyım?
Parayı harman vurup savurmuşsun ama kızı beğendiysen orada açılsaydin kız güzel miydi
Çok güzel, adeta manken gibi.
Ama o tür yerlerin birçoğu hemen hemen aynı ücreti alıyor.
yani ben olsam 1 masaja 1000 TL vermem ona vereceğime gider yatırım yaparım bide yukarda belirtmişsin haftada 1 kez gidiyormussun mantıklı değil haftada 1 kez ayda 5 bin TL masaja gidiyor sen oraya okul okumak için gitmişsin gerçekten o parayı kıza verdiğinde gözünü bile kirpmadinmi?
Masaj dediğin ne kız ki elini 1 saat boyunca sırtına götürüyor başka bişey yapmıyor o parayla eskorta giderim daha iyi
Kız masaj yaparken sohbet muhabbet falan ettinizmi?
Yani açıkçası bana da biraz fazla geliyor, ama dediğim gibi kızla aramda biraz muhabbet oluştu ve şu anda da onu ilerletip kızla arkadaş olmak istiyorum. Eğer onunla arkadaş olabilirsem bu beni başta akrabalarım olmak üzere çevremdeki birçok kişinin gözünde kötü biri yapar ve ben de zaten öyle biri gibi görünmek istiyorum.
Bu arada kız zaten esc., ama çalıştığı yer masaj salonu olarak geçiyor.
Yani masaj yapmıyor, sadece o işi yapıyor.
Biraz sohbet ettik.
Kızla arkadaş olmak istediğim için her gidişimde ona beni hatırlayıp hatırlamadığını soruyorum, o da oranın çok müşterisi olduğu için beni hatırlamadığını söylüyordu.
Ama bir önceki gidişimde kıza " Bu işi kendi isteğinle mi yapıyorsun? " dedim, o da " Hayır, kim isteyerek yapar ki bu işi? " dedi ve sonrasında sanki yüzü düştü.
Sanırım öyle bir soru sormamdan etkilendi ve bir sonraki hafta gittiğimde ona tekrar beni hatırlayıp hatırlamadığını sorduğumda hatırladığını söyledi.
Neden ailenin gözünde kötü biri olmak istiyonki bide kız eskortmus o kızla sevgili olsan ne yazar olmasan ne yazar kız delik deşik olmuştur bile çoktan ama masaj salonundamı yapıyor bu eskortluk işini
Yani o şekilde aramızda az da olsa bir muhabbet oluştu.
O eskort kızı * istiyonmu
Ailemin gözünde kötü biri olmak istiyorum, çünkü aşırı derecede baskıcılar. Tam 19 yaşıma kadar, özellikle babam olmak üzere tüm aile büyüklerim yaptığım her şeye, attığım her adıma karışıp hiçbir şeyi düzgün yapamadığımı söyleyip beni ezip azarlıyordu.
Onla s@kişmek istiyonmu
Şu anda ise tamamen özgürüm ve kendimce aileme karşı gelerek geçmişin acısını çıkarıyorum.
Masajdan sonra vakti olursa onu da yapıyoruz.
İyiki ailenden ayrılmışsin su an ne yapıyorsun hangi uni İzmir nasıl biyer
İzmir çok güzel bir yer.
Üniversitede okuyorum.
Reis bende 2 yıllık kabin memurluğu okuyacamda İzmir'de o bölüm var mı hangi üniversiteleri önerirsin
Lise öğrencisiyim şu anda yks çalışıyorum eşit ağırlık öğrencisiyim
Ekonomi Üniversitesi haricindeki tüm üniversiteleri öneririm.
O bölümün olup olmadığını bilmiyorum, ama özellikle Ege Üniversitesi, yani daha doğrusu Ege Üniversitesi'nin ana kampüsünün bulunduğu ilçe olan Bornova çok güzel bir yer.
Reis ben İzmir'e o taraflara alışık değilim ailem belki jzin vermez benjmde ailem senjnki gibi baskıcı ve muhafazakar
Peki sence bu durumda yaptığım şey rezillik midir?
Gelince alışırsın. 😁
Rezillik değil bence kafana göre takilmissin iste
Ben ilk geldiğimde İzmir'e, İzmir'deki insanlara aşırı derecede ters düşen bir kişilikteydim, ama 4 sene içinde bambaşka birine dönüştüm. Yani 180° değiştim diyemem, çünkü bendeki değişimi 180° ile sınırlı değil, olamaz.
Ama kendimi biraz kötü hissetmiyor da değilim, yani kendimi biraz canım yerine konulmuş gibi hissediyorum.
İzmir insanları bana gorede ters düşüyor ben Anadolu insanıyım çünkü geldiğimde zorluk çeker miyim arkadaş ortamı nasıl
Çünkü aslında orada masaj hizmeti falan verilmiyor, kız sadece o hizmeti veriyor ve o da 20 dakika falan sürüyor.
Masaj adı altında orada s*KS mi yapiliyor
Vay be
Dediğim gibi ilk geldiğinde zorlanabilirsin, hatta ben ilk geldiğimde yurttaki oda arkadaşlarım alkol kullanmaktan falan bahsedince kendimi kötü hissedip ailemi arayıp " Ben geri dönmek istiyorum, İzmir'i hiç sevmedim " demiştim, ama zamanla alıştım ve şu anda İzmir'i memleketim olan Konya'dan çok daha fazla seviyorum. Hatta bileğime İzmir'in eski adı olan Smyrna yazısını dövme yaptırdım. 😁
Yani evet.
Mekan nerde reis yolumuz duserse bizde misafir oluruz belki o salona
Bu arada piyasadaki birçok masaj salonu da aynı şekilde çalışıyormuş.
Maalesef yerini söyleyemem.
Peki sence bu durumda yaptığım şey rezillik mi?
Yok rezillik değil kafana göre takıl
Yani 20 dakikalık şey için neredeyse her hafta 1,000 TL vermek
Peki, teşekkür ederim.
Eğer İzmir'de okursan zamanla bu tür yerleri sen de öğrenirsin. 😁
Reis sen ilk gittiğinde izlenimlerin nelerdi mesela ordaki masör bayanlar istediğini yapıyorlar mı
İstediğini derken nasıl yani?
Yani s@ks mi yapiyor ordaki masör
Evet.
İsteyen müşterilerle yapıyorlar
Ama istemezsen yapmıyorlar.
Gördüğüm kadarıyla ege de okuyorsun, yaptığın şey tamamen hatalı... Orada çalışanın odağı belli para kazanmak. Senin de durum belli ve farkında değilsin belki ama batağa sürükleniyorsun
Hangi konuda batağa sürükleniyorum?
Bu arada Ege'de değil, Kavram Meslek Yüksekokulu'nda okuyorum.
Paran yok, nakit avansla döndürüyorsun. Bu bir yerde kesin tıkanır. Daha önemli kalemlere para harcaman lazım ama durum ortada. Ayrıca kendini duygusal olarak bağlıyorsun
Ama kendimde hiç eksik bırakmıyorum ki, onun haricinde de canımın istediği birçok şeyi alabiliyorum. Ayrıca nakit avansla ödemiyorum, sadece orada kredi kartı geçmiyor ve biraz mecburiyetten eğer üstümde yeteri kadar para olmazsa babamın bana verdiği kredi kartından nakit avans çekerek ödüyorum.
Günlük harcamam 300 TL'yi buluyor.
Normal, keyfi olarak harcadığım para
Yani çok şükür, param var.
Bu durumda düşüncen hâlâ aynı mı?
Kesinlikle aynı... Hatta daha da katıyım. Aldığın harçlığı savurarak harcıyorsun, veren kişilerin ne şekilde kazandığını ve senin bu amaçlarla kullandığını bilmeleri durumunda nasıl karşılayacaklarını düşünüyor musun?
Ne şekilde kazandıklarını az çok biliyorum. Dedem emekli emlakçı, babam ise müteahhit. Yani kolay para kazanmasalar bile maddi durumları kötü değil.
Sen her durumda haklısın dostum. Aynen devam et. Amacın sadece onay almak başka bir şey değil. Daha cevap vermeyeceğim
Ama yani maddi durumumuz kötü değil, onu anlatmaya çalışıyorum.
Ayrıca İzmir'de okuyan bir öğrencinin en az harcaması
10,000 TL civarındaymış ve benim bu şekilde toplam aylık harcamam da 12,000 TL civarı.
Yani durumumuz kötü olmamasına rağmen ortalamaya yakın bir harcamam var.
Amacım kendimi haklı çıkarmak değil, sadece durumumu detaylı olarak anlatmaya çalışıyorum.
Neyse önemi yok ben fikrimi söyledim. Yazmayacağımı ilettim, sen de öyle yaparsan sevinirim
Fikrini ilettin, ama benim hakkımda detaylı bilgi sahibi olmadan ilettin. Ben de sana detaylı bir şekilde anlatıp bir de o şekilde fikrini iletmeni istedim...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!