Yüzünü göstermeyen sevgiliden olur mu?

Soru başlığı biraz saçma kabul de tam olarak soru bu sjsjjsjs şimdi benim bir sevgilim var sosyal medyadan tanıştık işte 4 aydır çıkıyoruz açıkçası başta ben tiye aldım hani 2 3 hafta sonra bundan olmaz biter dedim ama tabii öyle olmadı hislerim yoğunlaştı. İşte sürekli mesajlaşıyoruz saatlerce telefonda konuşuyoruz ama yüzünü göstermiyor sorduğumda da daha önce çok kazık yedim işte zaman gerek falan diyor ama çevremdekiler yüzünü göstermiyorsa olmaz işte seni kullanıyodur dedi ama beni kullanıcağı bir şey yok hani zaten farklı şehirlerdeyiz ben antalyadayım o antepde faydalanacağı bir şey yok bir de kullanmak oyalanmak istiyen birinin ben saatlerce telefonda konuşacağını vakit ayırcağını düşünmüyorum dün gece 11 de bir başladık 2 ye kadar konuşmuşuz bazen telefnda konuşurken yiğeniyle falan konuşturuyor beni, bilirsiniz erkeklerin bu yiğen sevgisini :d kısaca böyle birlikte buluşalım diyorum yine zaman gerek diyor onu fotoğraf atmıyor görüntülü konuşmuyor kısaca yüzünü saklıyor boydan gördüm ama yüzünü kapatıyor tuhaf olan bu ne yapacağımı bilmiyorum sizce nasıl bir şey çıkabilir altından
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde 9 aydır tanışıyoruz ama 4 aydır çıkıyoruz
Yüzünü göstermeyen sevgiliden olur mu?