Arkadaşlar çok kötü bi şey yaptım ya utanıyorum öyle dediğim için aslında karakter olarak beğendiğim biri ama dış görünüşle etkilenmekte önemli galiba uzun boylu kilosu boyunu denk birini hayal ederdim yanıma ama o benim boyuma göre zayıf birde ben onda dedim ki direkt esmerlenden hoşlarım dedim o kadar salağım ki dış görünüş olrak etkilenmedim desem o zmanda üzülecekti
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Heveslendirmektense direk söylemişsin üslubun duzgunde düşündüğün kadar incitici olmayabilir. Tercih edilmemek elbette üzer kişiyi ama unutur gider inşallah sonuçta yaşanmışlık yok aranızda
Yaşanmışlık yok ama çok ciddi düşünüyorduk bende sevmeye çalıştım biliyordu çok ilgili olmadığımı resmen umut verdim ama şeylerde eksik olunca ne yapayım 2 ayda beri canımda farklı bi şey demedim
Yine de kendini zorlamakla olmuyor bence.. tabi kişiden kişiye değişir ama ilk hatasinda sebep olur alttan alamazsın belki. Söyle ki; tahammül sevgiyle gelir. Senden fedakarlık, özveri, sabır görmek istediği durumlar olduğunda içinden gelmezse bu da onu üzecektir
Evet iştw tahammülüm olmaz şimdi bile bahane uyduruyorum böyle ne onu mutlu ederim ne dw kendim mutlu olurum
Sana zaman ve emek verince maddi manevi yatırım yaptıkça ilerisi için daha çıkılmaz olabilir. Yine de istişare etmek iyi olur aileyle çevreyle.. karar sizlerin Allah yardımcınız olsun🌿
Çok Iyi biri gerçekten bana değer vericek 2 ayda beri hep aynı şeyleri diyroum boyu takılmaya başladım insan sevdikten sonra takılmaması lazım
Bilinçaltı mi desem içgüdü mu desem, sebep arıyorsun elinde olmadan. Bilmiyorum unutamadigin biri mi var ya da hayalinde başka bir erkek profili olduğundan mı.. ama bir beklentin varsa ikinizi kurtarmak için ondan yardım ya da destek de isteyebilirsin. Bitirecek olursan ona bir sebep vermen gerekiyor çünkü.. en azından net olursan onun için de iyilik yapmış olursun. İsinamadigini anlamasina rağmen çabalamak isterse belki onu seversin ya da gitmek isterse bu kadar kafa patlatmana bile degmiyordur belki
Konuştum canım zamanla oluyor gitmiyor ben hep yanındayım diyor 2 yıllım ilişkim vardı 1 sene önde bitti ondan sonra hayatıma bunu almaya karar verdim ama eski sevgilimle olmaz onun yokluğuna alıştım unuttum da
Çok şükür o zaman demek ki karşılaştırma yapmıyorsun 🌿 bı an ondan şüphe ettim de. Konustunsa ve durumu biliyorsa bu iyi haber..
Böyle umutlu konusunca bilemedim ben
Bazen dış görünüş olarak yapıyorum yalan değil ya
İnsan eşini nefsiyle severmiş yani karşılaştırma değil belki ama dış gorunus olarak değerlendirmek hakkın ya da seçim alternatifin de var tabi
Ama bir sebep için dış görünüş faktörü tek başına yeterli olmayabiliyor kişiye göre değişir tabi
Sadece dış görünüşe bakmıyorum karşımdaki kişi şöyle bak dış görünüş olarak çok etkilendiğim biri değil ama karakter olarak sevebileceğim biri o yüzden onu tanıma şansı verdim
Bu da güzel demek ki yeterli bı sebep olarak görmüyorsun yani maziyle bir ilişkisi yok. Olay onunla da ilgili olabilir o zaman, kendini suçlamak gerekiyor mu? Etkileşim alamamak senin suçun değil üslubun da kötü değilmiş. Bundna sonrası onun kararı, denemek çabalamak ister mi ya da seni ikna etmek ister mi zaman gösterir ama bence sen ona dürüst de olmuşsun, ondan da yardım istemişsjn. Umut vermek istemediğinden böyle bir konuşma kacinilmazdi belki de
Hep konuştum bu durumu zmanda veriyorum her gün konuşuyoruz tanıyoruz birbirimizi ben bazı şeylerin birden olmasını istiyorum o zmanla olur diyor bilmiyorum hala konuşmak devam etmek istiyor. Beni sevdiğini söylüyor ama bende ufak bi kıpırtı oluyor gibide olmuyor gibide
İstihare de önerebilirim 🌿 Allah hakkınızda hayırlı olanı kolaylaştırsin inşallah kalbinize İlham eylesin
Bugün gece yapicam inşallah
İnşallah Allahim kalbine ilham etsin inşallah 😍
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için bu konular gerçekten önemli 😊🥰
Kesinlikle hem de iki cihan için birden.. 🥰🤩
Ne yaptın kız öyle
Kendimi tanıyamıyorum ya çok iyi biri saçmaladım resmen
Ne oldu
Dış görünüşe pek takımıyordum ama çok takmaya başladım aşırı komplekse girdim yok topuklu giysem uzun olurum beni taşıyabilecekmi yanında büyük gözükücem sürekli bunlar var kafamda çocuğada böyle diyemem ki
Boyun kaç ki bide çirkin misin neden özgüvenin düşük
Hayır karşımdaki minyon biriyim kendi halimle mutluyum aslında 156 boyundum konuştuğum kişi 165 düşünce 5 kilo alsam bile acaba ondan iri mi gözüküyorum diyeceğim
Nasıl oldun
Ortak bi şeyler hissetmeye başladım ona karşı🤭
Günaydın bu güzel haber
Evet ya hak edenler bence hak ettiği sevgili görmeli
Mutlu musun peki
Mutlu hissediyorum onunla hayaller kurmaya başladım 😊
Oh hadi hayırlısı.. nikah şahidin olurmuyum ne dersin :)
Olan. Olmuş