Hal hatır sordugum arkadaşım beni tersledi, kalbim kırıldı siz olsanız ne yapardınız?

bir arkadaşım vardı birkaç defa sorun yaşadık yani ben meseleleri aslında kapattım kendi de kapatmıştı dün normal bir şekilde selam yazdım hatta selam yazmadım işte ne yaptığımı falan yazdım ondan sonra cevap gelmedi iyi misin dedim iyiyim dedi Bir sorun mu var mesajıma cevap vermedin dedim her gün dedi konuşmak zorunda mıyım her gün yazmak zorunda mıyım her gün şunu yapmak zorunda mıyım diye ters çıkışta. Ben de öyle olunca dedim bunca zamandır konuşuyorduk dedim yani şimdi mi sorun oldu dedim. Beni bayağı tersledi kalbim kırıldı, en zor zamanda her şeylerini yanında olmuştum bunu da söylediğim için yok yüzüme vuruyorsun yok bilmem ne yapıyorsun dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Hal hatır sordugum arkadaşım beni tersledi, kalbim kırıldı siz olsanız ne yapardınız?

18 Ocak 2026 Pazar 18.40

Güncellemeler
5 ay
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Hal hatır sordugum arkadaşım beni tersledi, kalbim kırıldı siz olsanız ne yapardınız?