Aşk İlişkileri Eski ilkokul öğretmeniniz size ciddi bir ilişki teklifinde bulunsa tepkiniz ne olur? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aynı okuldaydiniz ama sizin sınıf öğretmeniniz değildi. Ben ret ederdim. Eski ilkokul öğretmeniniz size ciddi bir ilişki teklifinde bulunsa tepkiniz ne olur? Cevapla İlişki Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. ret ederdim. benden baya yaşlıdır çünkü. yaşım yakın olsa evet derdim 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Himmmmm
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlginç bir soru olmuş :D Kabul edilebilecek bir şey değil bu hatta mantık sınırları çerçevesinde dahi mantıksız :D 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen. Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Lise öğretmeni bir ihtimal yani, o da hani öğrenci 16-17 yaşındayken öğretmen de 24-25 yaşındaysa... yoksa o bile olamaz Yorumla Yaban00 +1 yıl Anladım tesekkurler Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Rica ederim Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu ne saçma soru ya. Eski ilkokul öğretmenim vefat etti zaten. Hem öğretmenler kutsaldır bir yerde. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Kızma ya. Merak ettim. Böyleleri var. Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Anneee ciddi ilişki ne demek, nerden duydun bunu sen bakim kimden duydun, öğretmenim bana bugün ciddi ilişki teklif etti 0 4 Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Böyle olurdu sanırım Yorumla Yaban00 +1 yıl Buyuyunce Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl O zaman belki farklı olabilir evet dermiyim orası soru işareti ama anlayışla karşılarım kibarca reddederim böyle bir şey söylemediğinizi varsayıyorum böyle bir konuşma olmadı falan şeklinde Yorumla Yaban00 +1 yıl Mantikli Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. İşe ihtiyacım varsa düşünebilirdim 😎 0 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl ? Yorumla Yaban00 +1 yıl Jigolo olmayı mi Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Ben iş teklifi okumuşum :)) Yorumla Yaban00 +1 yıl Ahaaa😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Bir an korktum Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Uyku sersemliği :)) Yorumla Yaban00 +1 yıl Belli oluyor Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dayağı yer. İlkokul öğretmenim erkekti. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Sende işler ters desene Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Etmezse etikte olmaz 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Anladim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Seviyormuydun gerçeği ilkokul öğretmeni sevgisi bir anne bir baba gibi sevilirde aşka dönüşme durumumu oldu Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayır. Yok öyle bir şey. Yorumla Hadiiyani +1 yıl İlk olkokul öğretmenleri sürekli sevilir saygı duyulur Yorumla
iamberenn Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl bu soru ciddi mi OWMXPXMDPSÖDPWŞZLDŞW hadi lise neyse de ilkokul ne awq pedofoli mi hoca 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ahaa sorarım birgun Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ilginç bir deneyim oldu 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Oldu? Yorumla fairtail +1 yıl Olurdu diyecektin Yorumla Yaban00 +1 yıl Hım anladim Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Heyecanlı olabilir ama zor bir soru😅 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Nasıl ya. Kaç yaş fark var 0 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Mantıklı düşününce tahmini 13 yas Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Kız kaç yaşında şu an Yorumla Yaban00 +1 yıl Hemen hemen 25-26 gibi birsey Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ç26-40 çok değil abaartmayalım Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İlkokul öğretmeni en az 20 yaş büyük oha 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Kabul et 0 22 Yorumla Yaban00 +1 yıl Edeyim yani Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Yaş farkı var mı Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben değilim ama benim tahminimce 13 yaş filan vardır. Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Çokmuş Yorumla Yaban00 +1 yıl Birazcık şahsen öğretmenim olmasa normal biri için düşünürsem benim için uygun bir yaş farki Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Şimdi öyle görünse de yaş ilerledikçe sorun olacaktır 13 yaş az değil Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklısın aslında ama bana çok cazip geliyor Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Neden cazip geliyor Yorumla Yaban00 +1 yıl Bilmem daha cekici Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Olgun olması mı çekici Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Bu moda oldu Yorumla Yaban00 +1 yıl Niye Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Her kız böyle düşünüyor ayarında erkek istemiyor bunun bir sürü sebebi var aslında Yorumla Yaban00 +1 yıl Tabi öylede. Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Düşünce olarak iyi gibi dursa da icraat olarak sorunları fazla Yorumla Yaban00 +1 yıl Düşününce evet. Ama valla beni de tutup genci almaz. Rahat bi 35 vardır. Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Yaban00 +1 yıl 26 Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Daha gençsin Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet... Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Hedefi yaşlılari tutma Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Olmaz aga 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Erkekler için olmazsa kadınların bazıları olumlu dusunebilir Yorumla Leonidasss07 +1 yıl Belki Yorumla Yaban00 +1 yıl Aynen. Yorumla
Mamitooo Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kabul ederim 0 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Vaovv Yorumla Mamitooo +1 yıl Neden etmiyim ki Yorumla Yaban00 +1 yıl Senin tercihin tabide öğretmenin bayan ve senden büyük ılıcak doğal olarak Yorumla Mamitooo +1 yıl Olsun ne farkeder Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ret ederdim. benden baya yaşlıdır çünkü. yaşım yakın olsa evet derdim
Himmmmm
İlginç bir soru olmuş :D Kabul edilebilecek bir şey değil bu hatta mantık sınırları çerçevesinde dahi mantıksız :D
Aynen.
Lise öğretmeni bir ihtimal yani, o da hani öğrenci 16-17 yaşındayken öğretmen de 24-25 yaşındaysa... yoksa o bile olamaz
Anladım tesekkurler
Rica ederim
Bu ne saçma soru ya. Eski ilkokul öğretmenim vefat etti zaten. Hem öğretmenler kutsaldır bir yerde.
Kızma ya. Merak ettim. Böyleleri var.
Anneee ciddi ilişki ne demek, nerden duydun bunu sen bakim kimden duydun, öğretmenim bana bugün ciddi ilişki teklif etti
Böyle olurdu sanırım
Buyuyunce
O zaman belki farklı olabilir evet dermiyim orası soru işareti ama anlayışla karşılarım kibarca reddederim böyle bir şey söylemediğinizi varsayıyorum böyle bir konuşma olmadı falan şeklinde
Mantikli
İşe ihtiyacım varsa düşünebilirdim 😎
?
Jigolo olmayı mi
Ben iş teklifi okumuşum :))
Ahaaa😂😂
Bir an korktum
Uyku sersemliği :))
Belli oluyor
Dayağı yer. İlkokul öğretmenim erkekti.
Sende işler ters desene
Etmezse etikte olmaz
Anladim
Seviyormuydun gerçeği ilkokul öğretmeni sevgisi bir anne bir baba gibi sevilirde aşka dönüşme durumumu oldu
Hayır. Yok öyle bir şey.
İlk olkokul öğretmenleri sürekli sevilir saygı duyulur
bu soru ciddi mi OWMXPXMDPSÖDPWŞZLDŞW hadi lise neyse de ilkokul ne awq pedofoli mi hoca
Ahaa sorarım birgun
Ilginç bir deneyim oldu
Oldu?
Olurdu diyecektin
Hım anladim
Heyecanlı olabilir ama zor bir soru😅
Aynen
Nasıl ya. Kaç yaş fark var
Mantıklı düşününce tahmini 13 yas
Kız kaç yaşında şu an
Hemen hemen 25-26 gibi birsey
Ç
26-40 çok değil abaartmayalım
İlkokul öğretmeni en az 20 yaş büyük oha
Kabul et
Edeyim yani
Yaş farkı var mı
Ben değilim ama benim tahminimce 13 yaş filan vardır.
Çokmuş
Birazcık şahsen öğretmenim olmasa normal biri için düşünürsem benim için uygun bir yaş farki
Şimdi öyle görünse de yaş ilerledikçe sorun olacaktır 13 yaş az değil
Haklısın aslında ama bana çok cazip geliyor
Neden cazip geliyor
Bilmem daha cekici
Olgun olması mı çekici
Evet
Bu moda oldu
Niye
Her kız böyle düşünüyor ayarında erkek istemiyor bunun bir sürü sebebi var aslında
Tabi öylede.
Düşünce olarak iyi gibi dursa da icraat olarak sorunları fazla
Düşününce evet. Ama valla beni de tutup genci almaz. Rahat bi 35 vardır.
Senin yaş kaç
26
Daha gençsin
Evet...
Hedefi yaşlılari tutma
Olmaz aga
Erkekler için olmazsa kadınların bazıları olumlu dusunebilir
Belki
Aynen.
Yas farkı peki
Kabul ederim
Vaovv