Dün bir ilişkiye başladım ve nedense bir ilişkiye başlamış gibi heyecan duymuyorum acaba çok mu şüpheci davranıyorum nasıl olmalıyım?

şu an 20 yaşındayım ve Ortaokul arkadaşımla yaklaşık 2 hafta kadar konuştuk bu sürede sürekli sesimi duymak istedi aradı bazen görüntülü aradı sonra beni yaşadığı şehire çağırdı ben gidemeyince dün o geldi hava çok fırtınalı olduğu için çoğu zaman arabada vakit geçirdik her şey normaldi normal konuştuk benim ne kadar saf ve masum biri olduğumu dile getirdi ve daha sonra buluşmada yemekler yendikten sonra benimle sonsuz bir yolculuğa ne dersin diye sordu. bu kişi benim uzak mesafe ilişkimden sonra ilk ilişkin olucak ve çok tecrübesiz ve erkeklere karşı güvensizim çok uzun bir süre düşündüm ve bendede hoşlantı olduğu için neden olmasın dedim ama çok ani oldu dedim oda senden hoşlanmasam şehrine gelmezdi ki dedi elini uzattı ve tuttum arabada el ele tutultuk daha ilerisine asla müsaade etmezdim zaten öyle bir şey olmadı sonra biz kafeye gittik ama kafede çok gergin duruyordu benim ailemden birine yakalanırız diye sanırım sanki bambaşka biri olmuştu hemen çay içip kalktık ve ley dedi burada rahat davranıyorum yaşadığım şehire gel (benim okuduğum şehir orası) orada daha rahat oluruz gezeriz dedi ben hani ister istemez modumndüştğ kafede öyle yapınca ve giderken sadece geldiğin için çok teşekkür ederim benim için Güzel Bir gündü dikkat et dedim sarılma veya hiçbir şey yapmadan direk arabadan indim. şöyle bu birey birazdaha ciddi düşünen olgun ileriye dönük bir ilişki planlayan ve kıskanç biri bilmiyorum ama nedense her şey ani gelişti gibi oldu durumu kavrayamıyorum sizce nasıl davranmalıyım ilişkinin başlarında nasıl olmalıyım

Dün bir ilişkiye başladım ve nedense bir ilişkiye başlamış gibi heyecan duymuyorum acaba çok mu şüpheci davranıyorum nasıl olmalıyım?