Sizin için önceden evlilik yapmış biriyle olmak sorun olur mu çocuk falan yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır yapmam hiçbir şey yaşamamış sevgilisi daha ilk öpüşmesi bile olmamış birisiyim ilklerimi evleneceğim insan ile yaşayacağım
Evlenip boşanmış birisi benim kalbime adım atamaz buna izin vermem06 Yorumla- +1 yıl
Bedensel yürüme engelliyim diye beni hiç tanımak bile istemediler kalbime giriş yapmadılar hiçbir şey yaşamadım ne sevgilim oldu ne ilk öpüşmem tertemiz bir insanım
Başkası ile beraber olmuş birisini neden hayatıma sokmak isteyeyim ki
Beni akülü sandalye de gördüler diye reddettiler ama ben ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum gidebiliyorum tutunarak yürüyebiliyorum - +1 yıl
Anlıyorum seni engelli olmak bana göre bir kusur değil çünkü her insan bir engelli birey olma adayı. Bu utanılacak kırılacak veya hor görülecek bir durum değil. İlişki konusunda ise denklik olmalı. Seni her halinle sevecek insan çok az artık. İnsanlar dış görünüşü çok önemsiyor karakter veya başka bir şey önemsiz onlar için. Dış görünüş hayat tarzi eğitim kültür seviyesi senle benzer olan biriyle olursan daha çok mutlu olursun. Aranızda sağlıkla bir ilişki olabilir ❣️
En İyi Cevaplar
Boşanma sonrası özellikle kendi ayağının üstünde duran kadınlar bambaşka bir ruh haline bürünüyor. Yeni bir evlilikten çok arkadaş ediniyorlar. Daha doğrusu flört ediyor. Gezer, eğlenir, seks ve devam eder. Taa ki gerçekten doğru kişiyi bulana kadar. Ayağı yere basmayanlarda aile evine döner ki 😬 artık ne denk gelirse seçme şansı yok denecek kadar azdır. Piyangodan ne çıkarsa artık. Ben bu iki zihniyete sahip insanlarla muhattap olmak istemem.
00 Yorumla
Büyük konuşmamak adına olabilir yazacağım. Ama gördüğüm kadarıyla iki taraf da daha önce evlilik yapmış ve boşanmış olmasına rağmen sürekli eski evlilikler yüzünden sıkıntı yaşanıyor. En basit örneği "Sen ona yaptın, bana yapmadın." konusu olabilir.
Ben uyumlu bir insanım. Hiç evlenmedim. Anlaşırım diye düşünüyorum. Ama eş adayımın daha önce yapmış olduğu evli olma ruh halinden tamamen arınmış olması gerekiyor.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence e devletine gir adli sicil , eskieş listesine bak borclarina vs herseyine bak laac hatti var esinden neden ayrilmis vs belki siddet veya baska birsey iki kez dusunmeni sorgulamani tavsiye ederim hem o her konuda tecrubeli sen degilsin sorgulamani vs tavsiye ederim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
84Cevap
benımde cocugum var mesela. neden yapılmasın kı. evlılıgın kumar oldugunu. bılır ınsanlar ıyı dersın baska bısey cıkar ınsan. kavun gıbı degıl kı kıcını koklayıp alasın. ama benım tercıhım ve benım gıbı ınsanların daha cok bekar bır kadından cekınırım herzaman. cunku annelık ve evlılık aşk oyunu ya da sadece cınsellık olmadıgını bılen. sahıplenen ınsanlardır. ve böyle dusunen ınsanlarla karsılasmayı tercıh edıyorum
00 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olmaz ama neden boşandığı önemli. Hoşuma gitmeyecek bir şeyden dolayı boşanmışsa o zaman o kişiyle sevgili olmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam 2 kere evlendi ayrıldı 2 tanede çocuğu vardı eniştem onu her şekilde kabul etti bi dediğini 2 etmiyor doğru kişiyle olduğun zamn olur ama başına kakmayacak 2. evlendiği eşi sürekli tartışmada dile getiriyordu önceki evliliğini zateb 1 yıl evli kaldılar. Sadece dürüst ol
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hep mutlu olur
- +1 yıl
Hm yas kac ablanin senin kac
Ben evlenirdim. Bana göre boşanmakla sevgilinden ayrılmak eş değer. Anlamadın ayrıldın bu kadar basit
59 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılNamuslu bir zara bağlayan geri kafalı kör cahiller işte
Soran+1 yılMobing şiddet ve ilgisizlik son noktayı şiddet koydu gelemem böyle şeylere susmayı ya da susturulmayı sevmiyorum
Soran+1 yılOnlara çok sinir oluyorum sustukça daha fazlasını yapıyorlar böyle insanlar en ağır cezaları hak ediyor ne kadar ceza alabiliyorsa o kadar dava açacağım sevgime saygısızlık etti kıymetini bilmedi bana değer vermeyene bende değer vermem her zamanda önce kendime değer veririm
Soran+1 yılTabiki öyle yapacağım. insanlardan Bana ne? onlar ne der diye yaşarsam bir hayatım olmaz. her ağzını açan bir şey diyor sonuçta. hiç kimse umrumda değil kesinlikle. Ben bu dünyaya bir kere geliyorum. Başkalarının korkusuyla yaşayamam.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konular umrumun zerresi değil adamı seviyorsam olay bitmiştir.
10 Yorumla
+1 yılNeden sorun olsunki. normal insani bir durum bu. olmayınca olmuyordur. ama tabi senin gibi evlenip boşanmış biri ilerisi için daha sağlıklı olur kanısındayım. senin halinden anlaması için. ve senin geçtiğin aşamaları bilmesi için
00 Yorumlaİnsanları ötekileştirmeyelim herkesin hayatı farklı bazı insanların boşansa da ailesi kabul etmiyor ya da maddi durumu yetersiz oluyor örnekler çoğalır gider size göre uygun biriyse yeter zaten çok kurcalamayın
00 Yorumla
+1 yılErkek düzgün olsa arkadaşı bozuk çıkıyor erkek adam gibi adam olsa annesi agrasif çıkıyor yani var ya bana evlilik güzel şey diyenlere inanmıyorum artık çünkü sadece kocayla evlenilmiyor bizim ülkede!
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış yere yazmışım pardon
+1 yılSeviyorsam ve istiyorsam bitmiştir 2 günlük dünya yaaa kafama takamam hiç sende takma seviyorsan konuş ölüm var
00 Yorumla
+1 yılEvliliği önceki eşini aldattığı için son bulmuşsa vb bir sebep tabiki olmaz ama eften puften bişeyse olur
00 Yorumla
+1 yılSeven insan için çocuk olsa bile evlilik değerlendirme kriteri değildir bu durum… seven isteyen olduğun gibi sever neydin ne oldun demeden
00 YorumlaBenim için neler yaşadığı pek önemli değil. Bana olan saygısı ve sevgisi daha önemli olurdu. Evet, olurdum böyle biriyle.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk falan yoksa eğer sorun etmem
Herkes ilk seferinde doğru insanı bulmak zorunda değil sonuçta00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu yoksa sevgili olurum evlilik için kesin bir şey diyemem..
00 Yorumla bunu durum şartları ve karşımdaki kişi belirler bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,5b cevap paylaştı. Neden olmasın elektrik tuttuktan sonra sorun olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ve uyum sağlayabiliyorsam evlenirim...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gönlün eski kocanda değilse olabilir
Çünkü sütten ağzım. yandi00 Yorumla
+1 yılEvliliğe karşıyım sadece sevgilim olue ötesi olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Olur... bende evlenip boşandım. Yeterki kafası yerinde olsun:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani böylr bir şeyi düşünüyor olmam için benimde boşanmam lazım 😂
00 Yorumla
+1 yılBuyuk konulmşm ama arkadaş belki sevgili gibi de olurum evlilik zor 🤔
00 YorumlaÇocuğu yoksa ve kadın kriterlerime uygunsa, düşünebilirim.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa düşünürüm evet, ama yine de ideolojik olarak uyumlu olması gerekir.
00 YorumlaYani çocuk yoksa olur. Çocuk varsada küçük olmalidir neden olmasın yani
00 Yorumla
+1 yılO evlilik yapan insan sende olabilirsin. Sende evlenip sonradan bosanabilirsin.. o yüzden onyargili olmayın bu insanlara ne var yani boşandıysa napmis sanki kadını mı öldürmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan olabilir benden önce ki değil benden sonrası önemli
00 YorumlaBen evlenirim hatta öyle biriyle evlenip yaralarını sarmak isterdim
110 Yorumla
Soran+1 yılSen yengeç burcu musun
Soran+1 yılBaşak 21
Soran+1 yılEvet annemde yay anlaşıyoruz
Soran+1 yılAhahah teşekkür ederim
+1 yılBegwnirsem anlasirsam olabilir kac yillik evli kaldin cocuk var mı
04 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay çocuk yok
- +1 yıl
Neden o kadar az ya
Soran+1 yılAnlaşamadık en son kavgamız da darp etti ve bende terk ettim onu
- +1 yıl
Kadına kıyılmaz ama iste var boyleleri bende yeni birinle tanistim gormeden hayaline asık oldum sanki
+1 yılÇocuk yoksa olur neden olmasın anlaşırsak seversek birbirimizi benim için fark etmez ama bulamıyorum ki ne boşanmış nede bekar bir hanim
00 YorumlaÖnceden evlilik yapması önemli değil benim için önemli olan insanlığı ve ruh uyumu düşünceler ve anlaşabilmek
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır eski karıları asla peşini bırakmıyor
10 Yorumla
+1 yılSorun olmaz çünkü bende aynı durumdayım evlendim boşandım
00 YorumlaYani bilemiyrm seversem belkin ama istemezdim yine evlenmis birini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğal ortamdan biriyle yaşa derim.. iş yeri en güzeli yoksa aklına hep boşandığın gelir
00 Yorumla
+1 yılValla boşanma nedenine bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet gördüğü için
- +1 yıl
Eli kırılsın itin
Soran+1 yılPislik
- +1 yıl
Seninle tanışmak isterim...
Soran+1 yılNe için
- +1 yıl
Sohbet edelim ben de evlenmeyi düşünüyorum evlilik konusunda yardım edersin bana
+1 yılNeden boşandığı önemli burada
09 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet gördüğü için
- +1 yıl
Ayyyy eli kırılsın
- +1 yıl
Erkek mi şiddet görmüş yani
Soran+1 yılHayır ben
- +1 yıl
Ben karsı taraf için sordun sandım canım. Elleri kırılsın pislik 🤬
Soran+1 yılVizyonsuz geri kafalı köpek işte
Soran+1 yılKöpeklere hakaret oldu
- +1 yıl
Köpek kıymetli şey ondan olsa olsa şey çocuğu olur
- +1 yıl
Bu türlere yetersiz diyoruz hayatım 😏
+1 yılÇocuk yoksa dert te yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılAsla sorun olmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılselam soru qçık önemli olan insanın birbirine verdıgı değer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCOK IYI BIRI OLMADI SURECE HAYIR
00 Yorumla
+1 yılYapardım ben. Boşanmış olması sorun olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip boşandım 1 oğlum var. Erkek arkadaşım hiç evlenmedi daha önce ve çocuğu yok.
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak evliliğe karşı durumda yım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu yoksa sorun etmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım tabii.
Çünkü bende öyleyim.00 Yorumla
+1 yılÇocuğu yoksa olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlasiyorsam olabilir
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum ancak boşanma sebebi önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Yani sorun olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım, hayatta her şey olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun değil...
00 Yorumla zengin ise neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılasla. o kadar düşeceğime, bekar ölürüm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa evlenirim
00 Yorumla Sorun olunacak bir durum yok ortada neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım. Tecrübe her an iyidir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir hayat nelere gebe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz neden olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenip boşanmış biriyle sevgililik veya evlilik yapar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler