AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hoslanma karsılıklı etkilesimle olmus demektir. bir anda göz göze kalmak bunu gerektirir. ve gözgöze kaldıgında birinin kesin gülümsemesi gerekli ki digerine cesaret gelsin. özellikle de kızlar neden gülümsemiyorsunuz? hoslandı diye sevgili olmak durumunda degilsiniz.
Gülümsemiyoruz ki bakıyoz öyle
hoslanman varsa gülümsemelisin. o gelecektir.
Kendi gülüyor gelmiyor da
o zaman boş ver unut onu
Tabi göz göze geldiğinde insan hiç anlam veremediği duygular besler böyle olmasi çok güzel bir şey karşindaki insanin senin için neler düşündügünü ya da hissettiğini anliyorsun ve anlam kazaniyor sevgi
Gözlerinin içine bakıp konuşmaması hiç tanımadığu halde benü
Evet aa bu mümkün tabi çok nadir de olsa olabiliyor
Oldu ama sonra ben konuşunca hayır dedi ama gözlerime bakınca da donup kalıyor şaka gibi
Evet aa anlamiştim sanki içime doğdu şu an senin yapman gereken onun duygularini dişari vurmak olur öyle bakiyorsa sana hisleri var sana ama dile getiremiyor belli😊
Bana neden anlamıyon yanlış anlamışsındır diyorlar ben gözümle gördüğüm için hiç inanmadım
Bunu senden başkasi anlayamaz çünki yaşayan sensin tabi en son karar senin yine eğer eminsen doğru karari vericeksindir
Ya üzerime eğilmişti işi gereği ben de ona soru sordum basit bir soruydu o ara yakın mesafe gözgöze geldik öyle kaldık baktım hareket etmiyor öyle kaldı alnına baktımki kafasını kaldırsın üzerimden sonra baktım yavaş yavaş ağır çekimde kendini geri çekiyor üzerimden eli kalkıyor sırtı kalkıyor başı kalkıyor ama gözü gözümde sonra soruyu kendini düzletince cvpladı ama tabi ben şok
O an belkide çok heycanliydi doğru cevabi veremedi ama bence vericektir tabi bunu sende istiyorsan
Sonraki gün oranın çalışanı bugün izinliydi senin için geldi dedi senden sonra gidecek dedi sorunca yanlış anlamışsın diyor
Öyle yaparak bir şey elde edemezki ya da seni mi oyaliyor oynuyor duyğularinla eğer öyle yapmaya çalişiyorsa çok ayip bir şey ama biraz zaman tani kendine bi gözetim yap bakalim ilginç şeyler olucakmi ondan sonra karar verebilirsin
O kız neden durduk yere bana öyle dedi ve abisinin nişanı varken gelmiş
Belkide etrafinda seni kiskananlar çekemeyenler olabilir bunuda düşünmelisin aa nasildi o insanlar yüzüne gülerler sirtindan biçaklarlar gibi yani evet pek bazen anlatamiyorum türkçe
Ordaki kimseyle tanışmıyorım kız durduk yere orada işini yaparken bana anlattı
Ozaman tek yapman gereken bekleyip neler olucağini görmek kendine inancin varsa her şey olabilir
Bilmiyom ben sadece neden ötle dediğini mrk ettim
Heyecanlandırır. Kaldı ki seviyor isen bu olay yaşanır.
Hayırdır bir sıkıntı mı var aslan derim
Utanınca oluyor.
Eder