Aşk İlişkileri Sürekli göz göze gelmenin bir anlamı var mıdır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalabalık ortamlarda 2 kişinin sürekli göz göze gelmesi sizin için ne ifade ediyor? Güncellemeler+1 yıl Biraz ciddi cevaplar verin lütfen ya 😂 aşk ilişkilerinde sorduk 2 kişi dediğimiz bir kadın ve bir bir erkek 😂 Sürekli göz göze gelmenin bir anlamı var mıdır sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kahvebagimlisi1genc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kalabalık ortamlarda ister istemez çoğu kişiyle göz göze geliniyor zaten, ordan gözünü çeksen hemen yanında başka birinin gözü var yani 2 1 Yorumla Soran +1 yıl O derece değil ya max 7-8 kişi Yorumla
coolce Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl anlamı bir birinize bakıyorsunuz demektir başka ne gibi ilahi mucizevi kehanet bekliyorsunuz iyice manyaklaştınız yeminle 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Kehanet mi dedim ben? Yorumla coolce +1 yıl tamamda ne bekliyorsun nekadar anlam yüklüyorsun bakışıyosunuz işte yahu adam ekşili istiyor ljksdfksld Yorumla Soran +1 yıl Ekşili ne la 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya göz göze gelmek normal mi yoksa beni seviyor mu diye merak ediyorum 🤣 Yorumla coolce +1 yıl tövbeee allahım şuanda okunan ezan hürmetine bu kıza akıl ihsan eyle.yahu bakıyor işte ne anlam yükledin beee biz erkekler her karıya bakarız hangisi düşerse işte anla :d Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil ya sen çok uçuk konulara değindin bizim duruma göre neyse sağol yinede Yorumla coolce +1 yıl ya zaten benim adam yapmaz. kondurmayın ya :D birtek sizin hoşlandığınız insan tertemiz maşallah. Yorumla Soran +1 yıl Tertemizle ilgisi yok sadece öyle bir ortam yok istesede bir b. K olmaz tabi Yorumla Soran +1 yıl *yani Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Sürekli gozgoze geliyorlarsa istemsiz bir şekilde, demektir ki birbirlerinin ilgisini çeken birseyler var. 1 0 Yorumla
EmreGencay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Manası çok derin ben adama bilezik gibi geçiririm demek 1 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl milyon çeşit insan var bi ibinelik olabilir 1 0 Yorumla
hottgirlsummer Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ikinizin de birbirinizle ilgilendiği demek oluyor 2 3 Yorumla mardinli047 +1 yıl Yaw he he 🤣 Yorumla Soran +1 yıl @mardinli047 noldu 😂 Yorumla mardinli047 +1 yıl Olan oldu gören olmadı 🤣🤣 Yorumla
Uçan_oduN Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Sapik ikili buluşmuş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi 😂 Yorumla Uçan_oduN +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl göz kırp sen bakalım utanacakmı lsdğisidşsşdş 2 4 Yorumla Soran +1 yıl O da bana göz kırpar o samimiyetimiz var 😂 ama merak ettiğim tek şey yani bu bakılmalar boş olabilir mi anlamsız sebepsiz falan 😂 Yorumla Soran +1 yıl @Aşkimnerdesin geldin bari soruma cevap verseydin 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş olmaz diye düşünüyorum neden boş olsun Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum tuhaf biri ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vardır 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Örneğin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen severek bakıyorsan belki oda öyledir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl baktığımı bilmiyorum ama o bana bakıyor mu diye bakıyorum 😁 ilk o başlattı ben değil 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende devam ettir Yorumla Soran +1 yıl Senede bir karşılaşıyoruz zatende meşk ettiğim bu bakışlar göz göze gelmeler boş ve anlamsız olabilir mi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senede 1 falansa ooo çoktan boş diyebilirim yani Yorumla Soran +1 yıl Haklı olabilirsin ama benim kafamı çok karıştırıyor çünkü içimden diyorum umursamayan biri için sürekli bana bu şekil bakması normal değil ben 23 o 29 yaşında ergen gibi bakışmak nedir ya bu yaşta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde böyle birşey başımda var ama farklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kalabalık ortamlarda ister istemez çoğu kişiyle göz göze geliniyor zaten, ordan gözünü çeksen hemen yanında başka birinin gözü var yani
O derece değil ya max 7-8 kişi
anlamı bir birinize bakıyorsunuz demektir başka ne gibi ilahi mucizevi kehanet bekliyorsunuz iyice manyaklaştınız yeminle
Kehanet mi dedim ben?
tamamda ne bekliyorsun nekadar anlam yüklüyorsun bakışıyosunuz işte yahu adam ekşili istiyor ljksdfksld
Ekşili ne la 😂
Ya göz göze gelmek normal mi yoksa beni seviyor mu diye merak ediyorum 🤣
tövbeee allahım şuanda okunan ezan hürmetine bu kıza akıl ihsan eyle.
yahu bakıyor işte ne anlam yükledin beee biz erkekler her karıya bakarız hangisi düşerse işte anla :d
Öyle değil ya sen çok uçuk konulara değindin bizim duruma göre neyse sağol yinede
ya zaten benim adam yapmaz. kondurmayın ya :D birtek sizin hoşlandığınız insan tertemiz maşallah.
Tertemizle ilgisi yok sadece öyle bir ortam yok istesede bir b. K olmaz tabi
*yani
Sürekli gozgoze geliyorlarsa istemsiz bir şekilde, demektir ki birbirlerinin ilgisini çeken birseyler var.
Manası çok derin ben adama bilezik gibi geçiririm demek
milyon çeşit insan var bi ibinelik olabilir
ikinizin de birbirinizle ilgilendiği demek oluyor
Yaw he he 🤣
@mardinli047 noldu 😂
Olan oldu gören olmadı 🤣🤣
Sapik ikili buluşmuş
Güzeldi 😂
Biliyorum
göz kırp sen bakalım utanacakmı lsdğisidşsşdş
O da bana göz kırpar o samimiyetimiz var 😂 ama merak ettiğim tek şey yani bu bakılmalar boş olabilir mi anlamsız sebepsiz falan 😂
@Aşkimnerdesin geldin bari soruma cevap verseydin 😒
boş olmaz diye düşünüyorum neden boş olsun
Bilmiyorum tuhaf biri ya
Hiç bişey...
Beğenme
Bence bi hoslanti olabilir
Vardır
Örneğin?
Sen severek bakıyorsan belki oda öyledir
Nasıl baktığımı bilmiyorum ama o bana bakıyor mu diye bakıyorum 😁 ilk o başlattı ben değil 😅
Sende devam ettir
Senede bir karşılaşıyoruz zatende meşk ettiğim bu bakışlar göz göze gelmeler boş ve anlamsız olabilir mi 😅
Senede 1 falansa ooo çoktan boş diyebilirim yani
Haklı olabilirsin ama benim kafamı çok karıştırıyor çünkü içimden diyorum umursamayan biri için sürekli bana bu şekil bakması normal değil ben 23 o 29 yaşında ergen gibi bakışmak nedir ya bu yaşta
Benimde böyle birşey başımda var ama farklı