Engeli tekrar açan sevgili ne demeye çalışıyor?

merhabalar, benim 4 ay önce biten bi ilişkim oldu. İlk sevgilimdi kendisi tahmin ediyorsunuzdur çok bağlıydım, her istediğini elimden geldiğince yaptım, ailesinden görmediği sevgiyi ve şefkati gördüğünü söylerdi, kendisi yakışıklı değildi, maddi olarak ondan çok çok daha üstündüm, üstüne üstlük çok güzel ve akademik alanda yeterli donanıma sahibim. ama asla bunları konuşmadım onu rencide etmedim. tüm bunlara rağmen ağzı öyle iyi laf yaptı ki ona inandım biraz da deneyimsizlik tabii ama ne yazık ki kıymet bilmedi, ayrıldık bana aklımda başkası yanımda sen olmuyor dedi, benden ayrıldıktan sonra o kıza Instagram üzerinden istek atmış kabul etmiş, sonra takibi bırakmış. Biz önce medeni şekilde ayrıldık yüz yüze bakabilelim diye o helallik istedi ben de ne yaşatırsa yaşatsın helal edip iyi dilekte bulundum çünkü aşıktım, ama arkamdan iftiralar atınca çileden çıktım, saygısızca kavga ettik aileler girdi işe baya büyüdü mevzuu. Bana engel attı ben onun ismini bulamadığım için engel atamadım. Dün bi arkadaşı araştırırken onu gördüm engelini açıp hesabı herkese açmış, storysinde hep bana söylediği şeyler vardı, bi an anılarım canlandı gözümde, asıl soru şu: ortada o kadar olaylar olmuşken o kadar rezillikler yaşanmışken, hala hangi yüzle hesabıma girip engelimi açma cesaretinde bulunabiliyor? bunun mantığı ne? erkekler nasıl yorumlar bunu?

Güncellemeler
+1 yıl
WhatsApp’dan da engeli açıp, instagram biosuna tarih koymuş :)
Engeli tekrar açan sevgili ne demeye çalışıyor?