AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Haklısın. Sana erkeklerşn adiliğini anlatsam daha da nefer edersin. Hemen bi anektod:
Ünvde ev arkadaşım. Bi yanınds sevgilisi oturıyo, bi yanında ben. Bana dönüp "kankasıyla kadıns gitmişler, onu anlatıyordu kulağıma eğilip". Koz vermiyodu tabi buna, bu da karıya gidiyodu. Dkfkfk
Seks bizim için olmazsa olmaz çünkü napalim hakim olamıyoruz kendimize
Yav tamam da, kız buna vermiyorsa, femek ki erkek beceremşyor işi, kşmse kusuruma bakmasın.
O da doğru vermeyen kız yoktur almasını bilmeyen erkek vardır
ohaa mk dayanamadın mo biraz
En namuslu kız bile aşkım söz evlencez seks yapalım lafına kanıyor
@electraheartt dayanamadın mı derken?
@Yamahamotocross hullanzaya dedim ben
Bi de bizim erkekleri bilşyo kızlar.
Twitterda görmüştüm, koz aktarıyor: "herif bana çok iyisin, demek ki tecrüben var, böyle biriyle ilişki kuramam" demiş gitmiş. Bu sığır gibi binlerce var. Kızlar haklı
Kızları kandırmak cidden çok kolay duygusal olarak çok zayıflar çünkü 2 güzel söze düşüyor en zekisi bile
İşte, kadonları tanımıyorsunuz abi. Bir şeye kandıkları yok. Zaten onlar sizi seçmiş çoktan, ama emin olmak istiyorlar. Sen kandırmıyorsun yani. Kadon en başta seçimini yapmış, hoşlanmış, güzel şeyleri duymak istşyor, onlara inanmak istiyor.
Bir laf var erkekler gördüğüne kadınlar duyduğuna aşık olur bu yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler diye. Bizim zaafımiz güzel çekici kadın. Kadınların zaafı da ilgi görmek beğenilme arzusu
Beğenilmee arzusu hepimizde var.
Hiç bi kadon "bedavaya" vermez. Ya para verirsin ya paranla imkan sunarsın, ya güldürürsün, ya sorunlarını dinlersin. Bir şekilde sana veriyorsa onun karşılığını alacağını umar.
Öyle tabi evlilik vaadi ile kandırılıp bekareti alınan kız çok gördüm
Zor değil yani kadınları elde etmek işini bilen erkekler için
Onlar da keko kusurıma bakmasın. Evliliği de abartıyolar. Evlenincd işlem değişmiyo ki jdkddj
Abicim. Çocuk değil kadınlar. Kadın, berlirli bir eylem karşısında elde edilebilecek, edilgen nesneler değil. Çok sakat bi bakış bu.
Sen ne kadar edebiyat parçalarsan parçala, kadon senin benim boş laflarımı dinleyip etkilenmiyor. Zaten etkilendiği, seni seçtiği için, boş konuşmalarını çok ilgilenşyomuş gibi dinliyor. Yoksa yanına yaklaştırmaz, istersen ağzınla kuş tut
Haklısın abla aynen.
Karaktersiz oldukları için değil, kezban olduğun için adım atamıyorsun yavrum
Bende kadınlar nazlı ve tripli olduğundan çok adım atmiyirum
Eskiden kotulukte erkekler kizlardan > simdi ise kizlar erkeklerden >
Hem haklısın hem de zaten ilk adımı kızların atması doğaya aykırı, erkeler atsın
Atan çok
Doğru değil bana göre, dişi olmaya aykırı bir hareket zaten çoğu erkek ve toplum bu tip kızları oynak, basit görür ayrıca.
Evet atan kızlar eskiye göre daha fazla
Basit kız yoktur karaktersiz erkek vardır
Kızların da basit ve karaktersiz olanı çok var
kadınlar da karaktersiz olduğu için bizde uzun süre boyunca adım atamamıştık.
Yok be sadece ilik gibi birini görünce değişiyor işler sizde de öyle
Temiz birini bul evlen en mantıklısı
bu devirde temiz erkek yok
Var hor görme yeter
Temizden kastın ne acaba
Temiz erkek ne ya kız mıyız biz
Temizlik insana mahsustur cinsiyete değil
@Touristt46 zina yapan kız mesela pisliktir ama erkek öyle mıdır tartışılır
Temiz derken dürüst namuslu çıkarcı olmayan
Öyleyse öyle erkek çok var ama zina konusundan bahsediyorsanız yapmayan erkekler aşırı az kaldı artık
Doğru o az
Zina yapan her kim olursa olsun aynıdır erkek kız ayrımı yoktur
@Touristt46 2 tarafa da günah ama şimdi kaşar orzbu gibi laflar da dünyanin her yerinde kadınlar için kullanılıyor yani zina yapan kadını herkes aşağı görür ama erkeğe bir şey diyen olmaz biz daha rahatız o konularda kadınlardan
Gerici bi düşünce tarzı ayrıca ben günah kısmında değilim erkekler hak görülmesi saçma namus sadece iki bacak arasında değildir
@Touristt46 namus bacak arasında değil dersek zinayı yok saymış oluyoruz çok yanlış bir cümle eğer müslüman biriysen bırak o lafı kullanmayı bence
Kız yapınca namussuzluk erkek yapınca gurur kaynağı olarak gösterilmesinin doğru olmadığı tarafındayım
Sen hayirdir karakterimize laf aticak
iyi güvenilecek erkekler de çok var 😊
Sana adım atan var mı peki?
insanlar genel olarak çöp
Haksızlık yapıyorsun bence
çok haklısın ergenius
Kadınlar kadar yine değiliz. 😀
Kızlar çok mu matah mnk
Neden genelleme yapıyorsun
Butun erkekler mi
evet
Sende karaktersizin cocugusun ohalde. Takma ayniymışsın