Yüz mimiklerim çok hareket ediyorum komik şeyler çekip yolluyorum ama onu umursamadı mı düşünüyor her şekilde
bana göre biraz nankörlük ettiğini düşünüyorum
bana göre biraz nankörlük ettiğini düşünüyorum
Eğer o sana bir konudan bahsederken sen o konudan konuşmayıp onun yüzünün asılmasına sebeb oluyorsan sonrada güldüreyim diye komiklik yapmaya gönlünü almaya çalışıyorsan çok yanlış yoldasın demektir ve bunun nankörlükle zerre ilgisi yoktur.
Benim ki de aynen senin anlattığın gibi yapar bazen. Ben ne diyorum o ne yapıyor. Sonrada sarılıp gönlümü almaya çalışır komiklik felan yapar bu saçmalıktır. Halbu ki benimle olgunca konuşsa fikirleşse hiç böyle sorun olmayacak. Burada karşısındaki insanın fikirlerini dinlemeyen kale almayan sensin sanırım bu yaptığın çok büyük ayıp. Sen onu dinle ve ne dediğine dikkat et ve doğru cevapları ver. Verdiğin açıkları şebeklikle kapatamazsın.
Canı çok çabuk sıkıldı için öyle yapıyorum birde onunla birlikte kılık kıyafetime çok karşıyor değiştiriyor resmen sonra beni onu düşünmediğimi söylüyor umursamadımı söylüyor filan
Evet karşır ama ben her seferinde değil ben onu kılık kıyafetine karışmıyorum çünkü insan nasıl rahatsa öyle giyer
Sonra düşündüm ki ben o kadar şey yapmışım nasıl umursamıyorum
Nasıl düşünmüyorum
Hiç bir görüşünü de düşünmüyormuş
Örnek vereyim sana açık giymeni istemediğini söylüyorsa bunu dakkalarca anlatıyorsa sonraki görüşmende ise sen onu hiç takmamış bir kılıkla geliyorsan o zaman çabuk sıkılmaz seni gördüğü saniye sıkılır.
Belli ki sen bildiğini okuyorsun.
O halde onu anlamaktan uzaksın hep bahanelerin var senin.
Onu anlamamakta ısrarcıysan ayrıl gitsin çocuğun kafa rahatlar. Zaten bu çok gitmez. O ayrılır yakında diye düşünüyorum.
Nişanlın çok şansı onun için yollar arıyorsun heyecanın var ama o seni pek önemsemiyor gibi. Az önceki soruna da cevap vereyim, ben daha çok kadının benim ağzıma vermesini isterdim, oral yapmak isterdim yani emmek yalamak ve zevkten kıvranması hoşuma giderdi 😅
Cevap
4Cevap
Onu düşünmediğini söylüyorsa kastettiği şey başkadır. Şebeklik yaparak karşı tarafı mutlu etmek de çok gereksiz zaten kim niye böyle mutlu olsun.
Görüşlerini umursamadımı düşünüyor öyle hissediyor
Eee sen de bu konuyu bu şekilde mi halletmeye çalışıyosun? O çok ciddi bir mesele, suratımı şekilden şekle sokuyorum yine mutlu olmuyor nankör diyosun. Ne alâka problem havada asılı kalmışken.
Canı çok çabuk sıkıldı için öyle yapıyorum birde onunla birlikte kılık kıyafetime çok karşıyor değiştiriyor resmen sonra beni onu düşünmediğimi söylüyor umursamadımı söylüyor filan
Evet karşır ama ben her seferinde değil ben onu kılık kıyafetine karışmıyorum çünkü insan nasıl rahatsa öyle giyer
Sonra düşündüm ki ben o kadar şey yapmışım nasıl umursamıyorum
Nasıl düşünmüyorum
Hiç bir görüşünü de düşünmüyormuş
Fıkra olabilir sohbet olabilir
Fazlası bayabilir.
Neşeli sıcak kanlı insanlar candir
Sana anlatayım analı baştan sona sen karar ver
Neymiş
Durmuyorum burada ama yazarsan instaa vereyim
Tamam
Kullanicibensen
Attım