Aşk İlişkileri Sevgilime yeni yüzük aldım güzel mi? Kızlar kıskandınız mı? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üzgünüm kızlar basım bağlı benim Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/1nykNHDRNewI sevgilimle gayet mutluyuz kızlar üzgünüm benim aşkım bir daneeedir kudurmayin🧿 Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/1mByutTRYR5w Kimin yeğeniiii buuuuu Sevgilime yeni yüzük aldım güzel mi? Kızlar kıskandınız mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Çocuk eli bu. Senin elinde yani.. Yarın gel kürek olarak fırında işe başla. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok yakışmış güle güle kullansın bize yakışmazdı zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cok yakışmış minik prensese montuylada uyumlu dhdjdk yorumlarda pedolar nasıl kendini belli etmiş ama 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ksde anlık kızlar beyza olmak istedi dhdkd Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gaaia Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tüh şansıma küsüyorum😭 hanımefendiye de çok yakışmış ama😒 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Teşekkürler efendummmm Yorumla Gaaia +1 yıl Ne demek efenim Yorumla
hop3less Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çocuk eline benziyor 🙄 1 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Allah Allah ciddi misin oğlum Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ellere bak minicik yerim 0 8 Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Kiz 150dir ya da 140 Yorumla tutkidogru +1 yıl Çocuk o Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bazılarında akıl yok çocuk olduğunu anlamiycak zekaya sahipler Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Benim espri yaptigimi anlamadin sanirim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sana demiyorum knk Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg +1 yıl Hmm sory o zaman knk Yorumla tutkidogru +1 yıl ? Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sanada demedim knk teşekkür ederizz ablasııı Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Elleri çok zarif ve narin 😍 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Benim sevgilim çünkü Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çocukçağızın bundan haberi var mı peki 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı, güzel. Allah tamamına erdirsin jgsj 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok kıskandım 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çocuk eli bu. Senin elinde yani.. Yarın gel kürek olarak fırında işe başla.
Çok yakışmış güle güle kullansın bize yakışmazdı zaten
Cok yakışmış minik prensese montuylada uyumlu dhdjdk yorumlarda pedolar nasıl kendini belli etmiş ama
Ksde anlık kızlar beyza olmak istedi dhdkd
😂😂😂
Tüh şansıma küsüyorum😭 hanımefendiye de çok yakışmış ama😒
Teşekkürler efendummmm
Ne demek efenim
çocuk eline benziyor 🙄
Allah Allah ciddi misin oğlum
Ellere bak minicik yerim
Kiz 150dir ya da 140
Çocuk o
Bazılarında akıl yok çocuk olduğunu anlamiycak zekaya sahipler
Benim espri yaptigimi anlamadin sanirim