Ben sevgilimle iliskiye başladığımdan beri hiç hesap ödemedim. Yaklasik 4 kere buluştuk. Bir gün de ben ısmarlamak istiyorum dedim. O da direkt sey dedi ben hep hayatima giren kadınlarla alman usulü yapıyorum zaten. Sizce bunu demesi doğru mu? O an çok kötü hissettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Günümüzde o kadar kalitesiz, pespaye, dizi film mantıklı, Instagram kafalı vajinalı canlı var ki kadın kalmamış.
Niye kadınları böyle tanımlıyorum?
Çünkü kişilik bölünmesi ve anksiyete bozukluğu ile artık kadın olmaktan çıkmış, ortaya bir şey koyamayan, hiçbir başarısı olmayan ama kendini abazan kıro erkekler yüzünden tanrıça zannedip, erkeklerin kendine hizmet edeceğini düşünen ama günün sonunda mutsuz, psikolojisi bozuk ve kendini tanımlayamayan milyonlarca 40 yaş altı mal kadın var.
Şimdi buna göre hesap meselesine gelirsek...
Bir kadın için ne olursa olsun, kim olursa olsun anam hariç bir kuruş harcamam. Daha ilk hesapta herkes kendi yediğini içtiğini öder ödemeli.
O kadına hesap ödetmeme olayı bundan 12 yıl önce bitmeliydi. 2011 yılı itibariyle yukarıda anlattığım kadın modeli ile karşılaşmaya başladık.
Hesap ödeyeceğimiz geleneksel ve feminen kadın modelinin 2011'de neredeyse soyu tükenmekte... Hiç yok mu, var elbette. Ama sayısı çok az.
Günümüzde erkekler git gide KALİTELİ KADIN ARAYIŞINI artırmaya başladı. Bir kaç yıl sonra bu ülkede bu kadınların yüzüne bile bakmayacak.
Onun için diyorum ki,
BİR KADIN DAHA İLK BAŞTAN KENDİ YEDİĞİNİN İÇTİĞİNİN HESAP ÖDEYECEK. Erkek adam kimsenin bankası veya cüzdanı değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence doğru değil. tamamen erkeğin niyetiyle alakalı bir durum doğal bir kıza (sayısı pek az) bir erkek sürekli hesap ödediğinde onu ele geçirmiş olur yani istedğini yapma hakkına sahip olur çünkü parasını ödedi. tabi kız hem doğal-saf hem parası gerçekten yoksa erkek merhamet te besleyebilir. ama bunu yaptığında karşılığında bir şey beklememesi lazım bana göre. kızın parası varsa sürekli ben hesap ödüyorsam ve kız buna ses çıkarmıyorsa ben kötü niyet aramaya başlar ve para ödüyorsam seks le ilgili birşeyler yapması gerektiğini düşünürüm. ama senin gibi bir çıkış yapıp bu durumu değiştirmeye çalıştığınta yine daha normal bir ilişki yaşanabilir. ama yine bu erkeğin zihniyetiyle alakalı bir durum yani parayı ödesen bile zihniyeti bozuk bir erkek enayi durumuna bile düşürebilir yani hem seks yapar hem parasını yer vs.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben de alman usulü taraftarıyım veya bir ben bir o şeklinde ama benim için en kritik nokta direkt ödemese bile en azından ödemeyi teklif etmesi ve öyle yalandan teklif etmemesi yani ben yok ya ben öderim dediğimde biraz ısrar etsin ki niyetinde ciddi olduğunu bileyim. Zira hiç teklifini dahi etmezse bu para avcısı der bitiririm.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben çok hassasım ilk yemek dışında mutlaka ısrarcı olurum. Ama bazen düşünüyorum, ince düşünmek iyi mi gerçekten diye. Sen parası yoktur diyip en ucuz şeyi alsan dahi sonrası önüne böyle sunuluyor işte ya da başka türlü, özellikle ayrılırken hepsi malzeme olabiliyor yedirdim içirdim tarzında… Bana hepsi saçma, kötü geliyor, senin erkek arkadaşının söylediği de öyle…Bence sevdiğin insanla asla böyle şeyler önemli olmamalı. Sen ödersin, o öder ne farkeder ki? Amaç o yemeği ne kadar mutlu yediğin. O yüzden bu sefer benden dediğinde ses çıkarmamalı, ego yapmamalı ki sonrası başa kakmasın…
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde davet eden öder ama davet edilen de bölüşmeyi mutlaka teklif etmelidir. Ben hatta abartıp ısrara kaçarım. Ödetmezse de bir dahaki hesabın hepsini ödemek için önden söz alırım.
Sorun ne kadarlık bir hesap olduğu da değil, kimse biri için harcama yapmak zorunda değil, eşi bile olsa düşüncem böyle.
Ha o an paranız yoktur, olabilir, insanlık hali ama karşı taraf bunu bilemez ve sizi yargılar istemeden de olsa. O yüzden böyle bir ihtimalde de sizi tanımayan biriyle paranız olana kadar buluşmayı erteleyebilirdiniz.
Ancak siz anlattığınıza göre dört buluşmada sadece bir kez sormuşsunuz ve o da hiç sormadığınız için öğrenemediğiniz bir tutumunu bu şekilde dile getirmiş.
Ben söyleminde bir kabalıktan çok dolmuşluk ve bıkma gördüm. Ha insan bozulur tabii o ayrı ama belki o da şimdide kadar teklif etmemenize bozulduğu için saklama gereği duymadı o an.
Siz daha erken teklif etmeliydiniz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaktı ki sen ayda yılda bir ısmarlyacaksın ve para dayanmayacak önlem almak için usulünce söylemeye çalışmış biraz öküzümsü olmuş evet ama baska yerde zamanda söylese yine aynı etki olurdu. Sen neden ödemedin kendini? Hiç ben öderim kendimi demedin mi? Hep çocuğa mı yıktın? Ben "kendimi öderim" diyorum ama karşı bana ödetmiyor o ısmarlıyor ona bir şey yapamam bundan sonrada kalkıp bana ödemiyorsun diyemez ama sen susup elini cebine atmadan beklediysen çocuk haksız değil hani.
47 Yorumla- +1 yıl
200-300 liranın hesabı mı yapılır
- +1 yıl
Kimseye bir yemek ısmarlamak koymaz, mesele o değil. Mesele "kullanılmak". Bana hesap ödetmediler çünkü ben zaten kendimi öderim ondan beklemem ki, ama kabul etmeyip jest yapıp kendi ödemek ister yani kimse hesabını yapmıyor ama öyle kızlar varki hiç sesi soluğu çıkmayan elini cebine atmayan. Ben bir kahve de ben ısmarlıyım diye zorlamıştım öyle ödemiştim çünkü rahatsız hissedersin kendini. Mesele gördüğün ilgi düşünce mesele para değil. Ki çocuğun durumu olmayabilir ayda 4-5 kere çıksan az para değil.
- +1 yıl
En yakın arkadaşımın 7.000 lira ödemesi vardı 8 gün önce acil çok önemli adam söyledi sadece iban at dedim sadece bu adamda benim en yakın arkadaşım sadece kullanılmayı geç sevdiğim kadın hesap ödemek istese bile ben ödetmem
- +1 yıl
Meseleyi anlamamışsın mesele miktar ne ödediğin felan değil asıl sen onları geç
- +1 yıl
Sen doğru diyonda erkeklik gururu diye bir şey var
- +1 yıl
Ödeme demedim ki 😂 Öde kardeşim öde 😂
- +1 yıl
Ödenir orası ayrı ama seni kullanmaya çalışan kız için ödenmez oradada sen haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Problem olan hesabı ödemek değil problem olan karşı tarafın her seferinde hiç teklif etmemesi en azından düşünceli insan yemeği sen ödedin kahveyi ben alıyım der bir kere de olsa ama onun o şekilde ima etmesi de yanlış olmuş
25 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ısmarla o zaman falan yaptı kafede
- +1 yıl
Hanzoluk yapmış o da biraz hiç sevmediğim şeydir benim ortam içinde olsun ikili ilişkilerde olsun para muhabbeti ama sende bencillik yapmışsın en azından teklif et o yok derse yine ödemezsin dediğim gibi beni hesabı ödemek hiç rahatsız etmezdi beni rahatsız eden acaba bencil bir insanla mı vakit geçiriyorum düşüncesi olurdu
Soran+1 yılOlay şu. Param yok. Maas yatmadı.
Soran+1 yılÇalışıyorum ama parami bitirdim işte. Bende yok demeye de utandım açıkçası
+1 yılBence sorun hesap değil hesap ödemeyen karşı tarafın niyeti nedir bu konuda önemli olan bu bence genelde Türk erkekleri kolay kolay hesap ödetmez bir kadına zaten ama burada önemli olan işte kadının tavrı nedir..
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit, ben başından beri ödemeye çalışmıştım ama o asla izin vermemişti. Tavrım farklı olsaydı bana bakış açısı da illa ki değişirdi.
- +1 yıl
Evet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yıleleman bozmuş seni. yarın bir gün ilişkiniz ciddiye dönerse neler duyacaksın kimbilir. sen bunu bırak diğer ilişkilerde sana tecrübe olsun bu. başka biriyle çıkınca her defasında ben de veriyim dersin o da bazen kendi verir bazen sana tamam sen ver der. ama buna yol ver
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBunun en doğrusu her buluşmada hesabı sırayla ödemektir. Alman usulü ise ilerleyen samimi ilişkilerde eğreti durur. Hesabı sürekli bir tarafın ödemesi de hoş değil. Sebep sadece maddiyat değil bu konuda, kendini bilmek her şartta kendini taşımasını bilmek önemli 👍
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Daha önce bir kız ile çıkmıştık. Daha ilk buluşmadan en pahalı yerlere gittik. Bırak hesap ödemeyi daha sevgili olmadan bütün hesapları benim ödememi bekledi. Zaten bir kadından beklemem hesap ödeme. Ama teklif bile etmemesi sürekli lüks yerlere gidelim demesi çok canımı sıktı. Ayrıldım
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ya bu kullanan kadınlar valla. Ne yüzsüzler. Ben hiç böyle değilim yani 1-2 o öderse diğerini ben öderim. Ayrıca genel erkekler de cimri zaten. Ödleri kopuyor kadın paramı yer diye bence.
+1 yılBana göre itici bir durum. Sevgilim her ne kadar hesabı ödemek isterse istesin ben her seferinde buna izin veremem. Herkes kendi aldığını ödesin.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bu konuda çok hassasım bende
Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. e yani bu sana elini cebine atmıyon cimri pc demek istemiş
12 Yorumla
Soran+1 yılAyriliyim mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik düşunceniz yoksa bilemem ama evlenme niyeti varsa bu adamdan koca olmaz sana.. Bence erkekler eslerine bakacak guçte olmalilar.. O gucleri olsun ama isterlerseeşleri de calissin ve kendi parasini kazansin ama kadin esinin o guce sahip oldugunu bilmek ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok utandım... Yani senin baştan teklif etmen gerekirdi bana kalırsa çünkü sonradan böyle bir şey duyman canını sıkmamış olurdu. Ama şimdi o da sen söylemeden söylemenin bir yolunu bulamamış ona da hak vermek gerek fırsat bu fırsat çat diye söyliyim demiş 😂
00 Yorumla
+1 yılhayatına giren kadınlara 😂😂😂😂 böyle yaratıklara bırak kuruşumu zamanımının saniyesini harcamam. ha erkek olarak etek giysin.
19 Yorumla- +1 yıl
eminim alman erkekleri halt eder bunlarn yanında 😂😂😂😂
- +1 yıl
avrupalaşmanın birçok parametresinden sadece alman usulü hesap ödemeyi bu kadar kolay kabul etmeleri erkeklerin, size enayi yerine koyulyorsunz gibi gelmiyorsa bence kendinizi sorgulayın.
- +1 yıl
ne istersen o ol. bana göre enayilik. peşine düşüp seni tavlayan, dışarı çıkma teklifi eden, erkek kadın sorumluluk farkını diğer her yerde sana dayatan ama ödemeye gelince avrupayi kesilen bir erkekimsiye ister yemsen enayisindir.
- +1 yıl
sen de tasmalı mankurt olduğunu kabul etsen sorun kalmaz
- +1 yıl
haha yazdığım yorumları okumuş. çok mu analiz ettin profilimi. sen var ya yüzde yüz erkeksin. trol çocuğu seni. gerçekten kadın olsan bu kadar yırtınmazdın zaten. sizin gibi kadın parası yemeye göz diken yaratıklara karşı her yerde hemcinslerimi uyandırmaya devam edecem. kudurun.
+1 yıltabi ki rahatsız edici. şöyle düşün işin maddi kısmı değil de sana bir hediye alındığında mutlu oluyo musun? evet o zaman sende mutlu etmelisin ilişki tek bir kişiye yük olmamalı. özellikle şimdi her şey çok pahalıyken
00 Yorumla
+1 yılRahatsız edici bir şey.
İlk birkaç tanışmada Alman usulü olur, zaman içinde birbirinize güvenirseniz ve ilişkiniz uzun vadeye evrilecekse arada sen ısmarlarsın, o ısmarlar, yani paranın çok lafı olmaz. Olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin hoduk oldugu kesin ve net soyle bisey de var yemege çıktığınızda tutup sadece keyfii en pahali yiyeceklerden sipariş edilmesj de hos degil erkek oduyosa kadin da odemeli tek tarafa yuklenmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. İlişki dinamiklerine göre değişir örnek bir olayda birini sen ödersin birini sen anlamadan o öder..(gözüne sokmaz), ama genel olarak erkek önde durmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGarip, demek ki önceki ödedikleri de rolmüş. Yani istemeye istemeye ödemiş. Eeee senden baştan niye demedin bunu deseydin? Yani para ödemesi ödememesi değil mesele, davranış ve ifade biçimi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hiç hesap ödemeyen kadının niyeti bellidir. Bir kafede 200 lira hesap ödemek ne onu fakir eder, ne de beni zengin eder.. Üçün beşin hesabını yapan kalitesiz insanlar elbette rahatsız eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAnaaaa. 4 buluşmada kafasından neler geçti kim bilir. Ben olsam hızla kaçardım. O cümle bunun işareti. Amaç para değil. Söylediği şey düşündüklerini gösterir. Baya rahatsız bir durum. Geçmiş olsun
00 Yorumla knk iki tarafında maddi durumuna kalmış eğer kızın hiç maddi durumu yoksa erkek ödesin erkeğinki yoksa kız ağırlık versin çünkü biz erkekler para olduğu sürece sadece sevdiğimizle harcamak isteriz ama iki tarafında maddi durumu iyiyse erkek yemeği ödesin kızda teklif etsin en azından o düşüncesini göstermesi bile yeter mesela kahveleri kız ödesin bir erkeğe para harcadığınız zaman kendini size borçluymuş gibi hisseder
ve size minnet duyar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim için önemsiz şeyler zaten ben kadınıma hesap ödetmem maddi durumum iyi oldugu için ama karşı tarafın maddiyatında sıkıntı var ise en azından daha mastafsız buluşmalar tercih edilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerdiği cevaptan değil ödediği hesaplardan utanmalısın. Ne demek her seferinde o ödedi ya? Azıcık haysiyetiniz gururunuz olsun. İnsan utanır. İlkinde ödemek isterse öder, sonra mutlaka ben öderim. Veya yemek yapıp davet ederimaq hiç mi utanmanız yok?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok taktınız bunun benzeri
Çok soru çıktı
Parası olan ödesin
Bitsin gitsin
Şimdiden sen ben derseniz bu iş olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes kendi hesabini ödesin demiş , herkese sadece seninkileri ben ödedim demis neden kotu hissettin ki zaten oyle olmasi gerekir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Para konusu yapan ya da ödememek için fikirler üreyen açan bir erkek Dereyi geçene kadar Ayıya Dayı diyendir. Yol ver gitsin derim
00 Yorumla
+1 yılTabi sayayım.
canım arkadaşım var.
Bu got kim var.
Kuaforcuyu godugumun koru diye kaydetmisim.
Saydiklarim bunlar.00 Yorumla
+1 yılBi ben bi o değilse pinti bırıyle olmaz ha o dönem parası yoktur işiyle sorunu var tamam olur ama normalde olmaz
00 Yorumla
+1 yılVallahi kız arkadaşım yok eğer evlensem dahi eşimden asla para almam sanırım bir erkeğe yakışmaz bu durum.
00 Yorumla
+1 yılSenden sonrada hayatımda kadın olacak ve geçicisin demiş. Kötü tabiki,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstisnalar haricinde hesabı erkek ödemelidir.
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak zaten hesap ödetmem. Cahillikse cahillik sevmem ben evlenince ödeyebilir
00 YorumlaFjsld evlilik düşünüyorsan ve bu düşüncedeysen bırak dkskdkdl benim onunkileri ödediğim bile oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt sokmuş lafı. Eskilerden bahsetmesi de terbiyesizlik.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamadım pek 😅 sana sen de yediğini mi öde demeye getirdi arkadaş?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılE tabii bence her iki taraf da elini cebine atmalı hoş değil sürekli tek tarafta olması
00 Yorumla Beleşçi oldugunu sanmıyorum safmıssın sen biraz. Herif hanzonun teki zaten. Oyle mi denir aw
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil öyle demesi sende ödersin o da öder böyle şeyler konu olmamalı bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar ismarlattiklarin batmış anladığım kadarıyla..
Ayıp etmişsin.00 Yorumla
+1 yılBenim açımdan değil fakat usulen sorulması daha iyidir diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlman usulünün ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç bir zaman makine erkeğini kadına hesabı ödetmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayıp etmiş tam bir eşşekmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılBi de hiç yemek falan aldırmadım. 3. Kere kahve aldı. Bi gün de yemeğe gidelim dedi ortaya söyledik ben cok az yedim.
+1 yılOha MK ayısı 😃
19 Yorumla
Soran+1 yılBen ilerisi için korkuyorum şimdiden boyleyse
- +1 yıl
İlerisi mi var böyle denir mi hangi şehirde yaşıyor bu varlık
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İnşallah Avrupa yakasında yaşıyor o öküz
- +1 yıl
Direk uzaklaş ondan ne öyle hitap edilir mi
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Ne kadar süredir var
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
İlişki kaç yıllık
Hiç hoş değil ben de çok nadir ödemişimdir ama kendi isteğimle ısrar edersem üç yılda o bin ödemiştir ben on bence ödemeli ya da arada kendi isteğinle ödeyebilirsin ama erkeğin böyle dwmwsi de joş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın hep ödemesine izin verme bir sonrakiye sen öde. Sonra ayrılırken bunun lafını bile yapabilirler
00 Yorumla
+1 yılAbla sende yemeği ödediyse bir dahakine sen yap ya da o gün yemeği ödediyse kahve benden tatlılar benden de. Zamanla da oturur rayına zaten. Adam da dolmuş yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah askina sanki binlerce lira harcattim. Bu arada cidden param kalmadı maas gunu de gelmiyor. Param bitti demeye de Utanıyorum. Bi anda kapıma geliyor hadi çıkalım diye. E benim param yok ya napim
- +1 yıl
Adam da biraz cimri birine falan benziyor ya da sana önyargılı. Alçak gönüllü olup daha tatlı şekilde söyleyebilirdi. Yorumda gördüm “şimdi öde falan “demiş ayıp bence.
+1 yılSevgilim olsa asla ödetmem de böyle olunca da doğru değil kızın gözünde bu sefer kullanılmalık enayiye dönüşüyorsun
00 Yorumla
+1 yılParan yatmamış, ben ısmarlayım demişsin. O da Türk kültüründen uzaklaşmış bir arkadaşımız. İkinizle de sağlıklı bir ilişki yürümez, bir sorun çıkar mutlaka, bence tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDememeli ama senin elini cebine atmamasina da bilenmis
00 YorumlaSürekli bir tarafa yüklemek doğru değil.
00 YorumlaErkeklerin kadınlar paragözlüdür lafina katılıyorum kadınların en çok sorun ettiği konu para oluyor hep genelde. Yok hesabı ödemedi ayrılıyım mı bilmem ne...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet de parali erkege bakiyorsunuz bu kaniti iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yıl4 bulusma sonra lutfetmissin onu da istemeye istemeye demissindir
00 Yorumla Haklısın, ben hiç hayatımda Kadınıma hesap ödetmedim! Onlarin benimle gecirdigi zaman yeterli! Karsiligini zaten misliyle aliyoruz..:.
00 Yorumla
+1 yılya 200-300 lira paranın hesabını yapıyorlar en yakın arkadaşıma 8 gün önce tekte 7.000 lira attım böyle cimriler ile sevgili olmayın 😂
00 YorumlaSaygısızlık dediği şey
10 Yorumla
+1 yılKötü hissetmene gerek yok bence ama istemiyorsan ayrıl
00 YorumlaHiç ödememen ayıp bence ama onun üslubu da hoş değil ben olsam ayrılırdım.
00 Yorumla
+1 yılHayır genelde ben öderim davet eden öder hesabı bu algı çok yanlış
00 Yorumla
+1 yılAlman usulu ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılYarı yarıya
- +1 yıl
Jeton şimdi düştü😁
Demesi doğru değil
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında