Kıskanırım
İmrenirim
Umrumda olmaz
Bazen kıskanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eskiden hep ağlardım. Etrafımdakilerin var benim hiç olmadı diye. Neden sevmediler beni bilmiyordum. Sanırım herkese fazla yaklaşıyordum ve biraz kaçmak gerektiğini düşündüm. Kaçan kovalanır misâli. 14 yaşıma kadar hiç olmadı. Hep ağlıyordum hayırlısını istiyordum bir yandan da. Ve bir gün çok güzel bir tesadüfle çıktı karşıma. 5 . Yılımızdayız 14 tüm 19 oldum. 17 idi 22 oldu. Çok da mutluyuz maşallahh. Siz de hayırlısını isteyin her zaman. Üzülmeyeceğiniz hiç bir şey yaşamazsınız. Sevgilerle…❤️🥰
Senin seçeneklerin hepsi problemli ne derdin var o insanlar ile ben de bu hisler şu şekilde olurdu.
Bu his, benim için büyük bir güven ve rahatlama hissi yaratır. Böyle bir ilişkiye girmeyi kararlaştırmış olmak,
sevgi, saygı ve dayanışma arasındaki bağın korunacağına dair bir güven hissi şeklinde ortaya çıkar.
Ayrıca, bu ilişkinin uzun olması, iki taraf için de büyük bir tutku ve bağlılık yaratacağını da biliyorum.
nermin hanım yaşınız doğruysa size bir şey danışabilir miyim xperim düşükte
Bence sorunumuz tamda burada başlıyor aslında hayat basit hemde çok basit...
Bizden istenilen 1 iken 10 veriyoruz... haklısınız ama öyle bir durumda ne hissettiğiniz sorulmuş..
Başımdan yıllar önce geçen bir olayı söyleyim..
Üniversitedeydi 1. Sınıf sanırım
İktisat hoca iki soru sormuştu iki soruyuda öyle fazla doldurmuştum ki...
100 tam puan bekliyordum..
Ama sorunun biri çok karışıktı hocaya tekrar sordum cevabı ne anlıyorsan onu yaz demişti..
Ve 55 almıştım..
Hocada dediki cevabın doğru ama benim sen den istediğimden fazla yanıt yazdığın için puan kırdım demişti.
Mutlu hissederim ve yaşadığım Dünyada mutluluk sadece bende değil alabildiğine herkesde olduğu için şükrederim. Bende yoksa bile mutlu oluyorum şükrediyorum.
Hayat bana bir şey öğretti, hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Bu yüzden zaten kıskançlık duymam hatta maşallah derim fakat bunlar gibi olsam demem.
Cevap
41Cevap
Umrum da olmaz sinir olurum sadece
Başkasının yaşadığı ilişki benim umurumda olmaz olamaz da zaten
Tek onlar için mutlu olurum,
ilişkileri iyi gittiği için.
Kızım ben sevgili olsun ilişki olsun olmadıysa çok hayatımda, bende başkaları için sevinirim ama asla kıskanmam, kıskançlık bana yakışmaz
İmrenirim..
Ama en çok Yaşli (70-80) yaşına gelmis ve Elele yuruyuşe çıkmış ya da beraber günlük işlerini yapan çiftleri görünce imreniyorum..😕🥰
Benim tanıdığım var 11 senedir sevgili soruyorum sırrı ne diye sırrı yok diye cevap veriyor ve hala evlenmediler bu arada kızın babası vermiyor
Adam ev istiyor 3 milyondan aşağı ev yok 😂
Yani birbirlerine bağlı birbirlerini seven iki insan görünce gerçekten imrenirim yani Özlem duyarım benim neden yok diye
Çileklisüt istek at ozele gel
İmrenirim ve bazı duygulara karşı inancım artar
Umrumda olmaz diye işaretledim ama eğer arkadaşımın ilişkisiyse onun adına mutlu olurum o da nihayet benim gibi mutlu olacak diye :)
Özellikle çocukken yan yana olup büyüyünce evlenenler ya da liseli aşıklar yalan yok kıskanıyorum
Rabbim bana da nasip et hayırlısıyla diye dua ederim.
Kabul olmuyor diyemem. Sadece zamanı var belli ki. Bekliyorum.
Aynen öyle.
Yakinimsa veya sevdigim biri falan Allah tamamina erdirsin derim tanimadigim kisi umrumda olmaz
Ben imreniyorum
Bi iç geçiyorum
Gülümseyip seviniyorum böyle ilişkiler gördüğümde
Genelde imreniyorum. Keşke benim de olsa diye düşünür geçerim.
Başkasinin mutlulugunu kiskancagimi sanmiyorum aksi halde onlar mutlu oldugu icin sevinirim
İmrenirim aidiyet duygusu taşıyan ilişkilere.
Kötü niyetli bir kıskançlığım olmaz iyi dileklerim olur ve gıpta ederim açıkçası.
Ben nerde yanlış yaptım derim 😅 Allah nazardan saklasın derim
Takdir ederim, şıklarda neden hep kötü hisler var 😂
Beni alakadar etmez. Olmasi gereken der gecerim
Maşallah darısı başıma der geçerim
Helal olsun 😁
Mutlu olurum. Dışarda birlikte gülebilen çiftler gördüğüm zaman mutlu oluyorum ve onlar için dua ediyorum. 😇
Eskiden umursamazdım. Ama şimdi kıskanıyor, aynı zamanda imreniyorum.
İmrenirim.. çnkü hep istemişimdir sevdiğim yuvam olsun. Aynı evi paylaşmayı huzur içinde yaşamayı.
Benimde böyle bir durumum olur mu veya nasıl yürütüyorlar diye imrenirim
Aralarında samimi bulduğum kişilere içimden ne güzel maşallah diyorum sadece ne diyebilirim ki başka
Yeni ciddi ilişkiden çıktım babası razı gelmedi ben çok imrenirim ciddi ilişkiye
Hiç sevmem günü birlik vur kaç candır 😂
Ama pişman oluyorsunuz sonra
Allah allah kim oluyormuş ben hiç olmadım 😂
Sen beni çooook sonra anlayacaksın 😅
Valla ben evliyim sen beni çooook sonra anlayacaksın 😂
Keşke benimde olsa diye düşünüp kıskanırım
İmrenerek bakarım bazen.
O kadar huzur beni bozar. Samimi gelmiyor
Sevinirim onlar adına.
Doğru kızla umarım olur
Kesinlikle umrumda değil
Kıskanmam benim de olur hatta daha güzeli