Aşk İlişkileri 3 ay Her ayrılıp barışmada hisler ve ilişki güçlenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Nasıl bir ilişki olur Her ayrılıp barışmada hisler ve ilişki güçlenir mi? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben güçleneceğini düşünmüyorum aksine ilişkiyi yıpratıyor 0 0 Yorumla
Yeshiie Takip Et Xper 4 Yaş: 18 3 ay İliskiye göre değişir ama genelde güçlenir 0 4 Yorumla Soran 3 ay Genelde nasıl güçlenir ki Yorumla Yeshiie 3 ay Çoğu şeyi atlatabildiginiz farkına varirsiniz bizim halledemicegimiz şey uok dersiniz ve ilişki olgunlaşir iki taraf da minik şeylerle kavga çıkarmaya deymicefini anlar Yorumla Soran 3 ay Kavga sebebinin minik şeyler olduğunu nasıl anladın peki 😂😂 Yorumla Yeshiie 3 ay Kuzucum sonrasında yapicaginiz kavgalardan bahsediyorum Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır hayır anlamıyor musun 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 104,4b cevap paylaştı. güçlenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben güçleneceğini düşünmüyorum aksine ilişkiyi yıpratıyor
İliskiye göre değişir ama genelde güçlenir
Genelde nasıl güçlenir ki
Çoğu şeyi atlatabildiginiz farkına varirsiniz bizim halledemicegimiz şey uok dersiniz ve ilişki olgunlaşir iki taraf da minik şeylerle kavga çıkarmaya deymicefini anlar
Kavga sebebinin minik şeyler olduğunu nasıl anladın peki 😂😂
Kuzucum sonrasında yapicaginiz kavgalardan bahsediyorum
Hayır hayır anlamıyor musun
Daha berbat olur bence
güçlenmez
hayır tabii ki
güçlenmez
hayir iliski yipranur
Hayır aksine biter
Zedelenir