Bence ilk etap için sadece bir beğeni olabilir. Karşıdaki kişinin giyimi ve ses tonu hoş gelebilir. Fakat o kişiyi tam olarak beğenmek ve istemek sevdikçe olur. Görüntüsü, tipi, sesi günden güne daha güzel gelmeye başlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Karşı cinsi sevmeye başladıkça göze daha güzel gözüktüğü doğru mu?
Evet. Benim olan güzel mantığı bu. 2 farklı zamanda sevgilim olacak şahıslae beni çok kızdırdı. Aşkım bitti. O anda adamın kızıl saçlı, kazma burunlu olduğunu gördüm. Birkaç zaman sonra farklı bir adamda aşk bitmesi sonunda adamın kır saçlı ve kel olduğunu gördüm. Öncesinde öyle aşıkmışım ki sevmediğim bu özelliklere gözüm kör olmuş.
Doğru tabi. Bir şeyi güzel yapan, güzelleştiren şey nedir? Bize doğru gelmesi, bize uygun olması... Karşı tarafta bunu gördükçe fiziken de gözümüze daha çekici gelmeye başlıyor
Bende geçen pazarın önündeydim çok güzel bir kadın gördüm baka kaldım dondum böyle izliyorum kadını telefonla başladı konuşmayı lele bile lo demeye başladı kaçtım ordan haklısın biri olsa biri olmuyor😂
O tatlı sempatik kız bir anda gözümde değişti gerçekten uslup ve davranış çok önemli o kişiyi ya çekici yapıyor ya da itici tamamen beceri ve kültür seviyesine bağlı🙂
kesinlikle ama dış görünüş de çok onemli ondan aldığın izlenim sonuçta biz insanların notunu onları ilk gordugumuz anlarda ilk konusmalarimizda veriyoruz