Merhaba arkadaşlar sevgilim kibrista asker ne kadınlar günümü kutladı ne de aradı kibrista askerlik yapmasına rağmen telefonunu almadı yanına yanı sadece hafta sonu cumartesi, veya pazar arardı konuşurduk son 2 ay askerliği kalmasına rağmen ne kadınlar günümü kutladı ne de aradı bende zoruma gittiği için ona şunu yazdım. Bu şekilde bi konuşma geçti aramızda yazdıklarımı görmezden gelip konuyu değiştirmiş sizce ne yapmam lazım acil yardımmm!!!😞
Sevgilim askerde çok değişti, benimle ilgilenmiyor. Ne yapmam lazım?
Ben çocukta bir anormallik görmedim. Anormallik sende. Ayrıl arkadaş kendi değerini bilecek başka bir sevgili yapsın, sende seni ilgi manyağı yapacak birini bul 😅
Arkadaşım kişisel sorunun mu var senin her yer aynı askerlik mi var sanıyorsun. Benim olduğum yerde üst devreler alıp telefonu vermiyordu yerlerine nöbet tutarsan 1 gün veriyorlardı saçma saçma konuşmayı bırak.
Sonuç olarak 1 gün verilmiş elbette telefonun olduğu bir günü olmuştur. ayrıca yazdıklarımı gayet okuyup konuyla alakasız bi şekilde yarın arıcağım seni demiş yazdıklarımı yorumlayıp da tepki verebilirdi mesela.!!
Elbet konuşacağınız bir zaman olacak ve o zaman da üzgün olduğunu söyle. Sen bir şey demesen adam ne anlasın. Erkekler açıklık ister. Yoksa anlamazlar onların kafa bir milyon. Ona açık ol. Üzgün olmanı dile getir ve bunu yansıt.
Yasak kardeşim yasak telefonu her zaman kullanamıyorsun sabah 5 te kalkıyorsun devamlı nöbet nizamiye oluyor internet yasak piskolojin bozuluyor duygusal yaklaşıp empati kurmama olayını bırak o adam döndüğünde emin ol senle daha çok ilgilenir trip yapman onu sadece üzer ve daha çok piskolojisini bozar.
Ya zaten telefonu yok yanında arkadaşlarından ulaşıyor bana ama yaklaşık 2-3 haftadır konuşmuyoruz dalga geçer gibi yazdıklarımı okuyup umursamayıp yarın arıyacam yazmış normal mi yanı?
Olabilir adam asker askere gittin sanki konuşuyorsun telefon yasak o yasak bu yasak kolaymı sanıyorsun zaten askeriye çok sıkıcı halen ilgi bekliyorsun
Ciddiye almamış hiç seni.. Verdiğin kararda eminsen, hiç iletişime geçmemelisin.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zoruma giden zaten yazdıklarımı ciddiye almayıp ilgilenmeyip dalga geçer gibi yarın arıyacağım demesi seviyorum ama çok kırıldım böyle yapmasına sence ne yapabilirim bundan sonra yarın kesin arar açmam zaten?
Bi süre zaten konuşmam en son bu yazdığına 1-2 hafta sonra vereceğim tepki bu >> Önce yazdıklarıma yorumla sonrada şunu unutma ben istediğim zaman benimle konuşabilirsin sadece.!!
Seni anlıyorum. Seni anladığını sana hissettirmediği sürece, uzak dur bir ay olur daha fazla olur fark etmez.
Soran
+1 yıl
Yanı bu yazdıklarıma tepki verene kadar iletişime geçmesem yeter değil mi? 😔 o kadar özlememe rağmen bir de bunun var olması cidden zor ama daha zorlarınıda geçirdik..
Soran
+1 yıl
Bir de askerde olması ayrı bi sorun askerden sonra ailelerimiz nişan düşünüyor bizim olduğumuz hale bak çok zoruma gidiyor..