Askerdeki sevgilim beni bıraktı ne yapmalıyım?

2 aydır askerde İzmir uzunada da askerlik yapıyor. başlarda çok üstüne gittim sürekli sorun çıkarıyordum ayrıldık ama sonra hatamı anladım barıştık askere gitmeden öncede ayrıldık günlerce pesınden koştum ben bırakmıştım hiç cevap vermedi 4 gün sonra askere gitmeden önce aradı beni bekle beni dedi barıştık. bende o da sinirlerine hakim olamayan insanlarız ama birbirimizi çok seviyoduk evlilik hayalleri kuruyoduk bana senden sonrası yok diyodu biz hiç normal bir iliski yasayamadik cok zorlandik askerde hersey yoluna girmisti hergünümüz cok guzel geciyodu sonra gece ufak bir tartıştık ben büyüttüm yine ertesi günde garip hareketler yaptım o da aksamina dayanamadi ayrildi ben bunaliyorum burda senlede olmuyiruz daha yok bitti dedi ben napicagimi sasirdim ama engelledi beni bende baska bir numaradan yazdim watsaptan gorup cevap vermedi 4 gundur yaziyorum hala goruyor cevap vermiyor ne yapmaliyim pes etmek istemiyorum ama donmeyecekmis gibi geliyor cok kotuyum mahvoldum oda uzuluyomu ne duaunuyor hic bilmiyorum ne yapmaliyim tavsiye verin lutfen onu cok seviyorum izmire yanina anca eylulde gidebilirim o zaman da ici sogursa diye korkuyorum bana yardim edin ne yapayim ben?
Askerdeki sevgilim beni bıraktı ne yapmalıyım?