+1 yılAçığa çıkartırsan inan bana ilerde çok büyük bir vicdan azabı yaşarsın. Şu an bunun bir sınav olduğunu iyi belle. Kimse kimsenin hayatından sorumlu olmadığı gibi herkes kendi hayatından sorumludur, ve unutma Allah her şeyi görendir. Yaptıklarını yanlarına kar bırakmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Ortak suç diye bir şey olmadığını düşünüyorum. Biri suç işliyorsa, diğer bir kişi de suça dahil olmuşsa ikisinin çekeceği cezalar farklıdır, çünkü dedik ya herkes kendi hayatından sorumludur. İrade denen bir şey var. Tabi kesin bir şey söylemek doğru olmaz, her şeyin en iyisini Allah bilir
- +1 yıl
Beşir Nihal’e aşık olandı galiba 😄 ben Beşir olsam aşkımdan vazgeçerdim, gerçekleri göremeyen biri için ömür heba etmezdim
- +1 yıl
Bilmiyorum fazla izlemedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu namus ve ahlak olunca insanlar ve eşleri nasıl tepkiler verir, bilemezsiniz.
Eşlerine inanıp sizi iftirayla suçlayabilirler, kanıt olsa dahi eşlerine güvenmeyi tercih edip sizi yalanla suçlayabilirler, namuslarına laf ettiğiniz için size kin tutabilirler ve hatta size fiziksel zarar vermeye kadar varabilecek sonuçları olabilir. Tehlikeli bir durum, almaya değer bir risk değil bence.
O yüzden bu tür konularda ne yazık ki sağduyumuzu bastırıp üç maymunu oynamak en iyisi.
Lise döneminde yazlıkta benim de başıma gelmişti, onları görmediğimi kanıtlayana kadar da bi kör numarası yapmadığım kalmıştı. İkisi de evli ve aynı sitede komşuydular çünkü. Oldukça ürkmüştüm buna şahit olduğumu anlayıp kin tutmalarından. Onlarla karşılaştığımda da hiçbir şey belli etmeden sıcakkanlı ve yargısız davranıyordum. Üzerinden yıllar geçene kadar aileme dahi tek kelime söylemedim bakışlarına engel olamazlar ya da insanlık hali işte, ağızlarından kaçırırlar bir başkasına diye. Sonra zaten öyle bir yazlık site kalmadı, başka bir site yapıldı yerine, herkes dağıldı, üzerinden seneler geçti. Yaşıyorlar mı, onu bile bilmiyorum, 13 sene oldu.114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle alışkanlıkları olan insanlar er ya da geç herhangi bir ihanetlerinde yakalanıyor bence zaten.
Cevap sahibi+1 yılEvet, o yüzden ben belalarını kendilerinin bulması ve hiç bulaşmamak taraftarıyım.
Cevap sahibi+1 yılBirilerinin özel hayatını kayda almak ve yaymak da hukuka uygun olmayacaktır ama. Yani her türlü bahsi geçen kişinin başı ağrır ne yazık ki.
Soran+1 yılBerkay başka yerde yürü hanım efendiye mesele ciddi
Cevap sahibi+1 yılSizin kararınız.
Cevap sahibi+1 yılGüncellemelere bakılırsa siz bunu yapmayı kafaya koymuşsunuz zaten. Yapın da devamını yazın madem :d
Cevap sahibi+1 yılŞaibeli
+1 yılBelgesel çeken kişiler doğayı çekerken doğa kanunlarına ne olursa olsun karışmazlar çünkü yaptiklari şey ilerde kötü şeylere sebep verebilir her iyi anlamda gözüksede. Burada aslında iki evli kişinin birlikteliği var ve sen söylersen bu kişilerin eşleriyle ya da çocuklarıyla sorunları olacak ve kavga tartışma ayrılık hüzün üzüntüler herşeyi meydana getiricek. Keşke görmeseydin ve bu cevabı ben sana vermemiş olsaydım çünkü keza bu şeyi gördün diye vicdanın seni asla rahat bırakmayacak vicdan insanlığımızı hatırlatır o yüzden insanlık vazifesi olarak yapman gerekeni yapmalısın. Yani şef olmak için demen ya da sana iyilikleri var diye dememen iki taraflı da yanlış olur. Sen insanlık namına evli oldukları iki kişiye bildirim yap bildir çünkü aynı şey senin başına gelse böyle birşeyi asla istemezsin yani ben kendimi koyuyorum inanılmaz kötü oluyorum. Bu yüzden yapman gereken belli ister fake hesapla yap ister birine söyle o gidip söylesin ama bildirmen en iyisi olacak hem vicdani yönden hem insanlık yönünden umarım güzel olur yaptığın
10 Yorumla
+1 yılEşlerine gönderebilirsin görüntüleri ancak bunu şef olurum maaşım artar gibi çıkarlar için yapmamalısın. Doğrusu eşlerini aldatan insanlar var ve bu ihanete dur demek içindir bu yapılması gereken.
Şantaj yapmak istediğini yaptırmak veya kovulurlarsa ben şef olurum gibisinden düşünceyle asla hareket edilmemeli. Unutma tarih affetmez gün gelir sende öyle bir duruma düşersin ki geçmişte o yaptığın aklına gelir çok pişman olursun ama iş işten geçmiştir artık.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sey benim başıma geldi patronum karsini aldatiyordu cok capkindi senin gibi gozumle basmadim ama suhpe uyandiracak hareketleri gordum kadinlarla ilgilenmesi ayrica gizli gizli ofiste odalara kapanim saatlerce konusmasi ofisin ortak telinden sobrad gorusmeyi tutar silerdi her neyse karsida suphrlenmis galiba bir gece ansizi benia radi bunu bit kac kez tekrarladi tabikide ustunu kapadim evli insanlarin arasina girilmez ikise birbirini kandiriyor ilsiki guveni bitmis ama insnalar mutlu evlilik pozu veriyolardi 2 oglu vardi adamin baktim kadin beni cok rahatsiz ediyor hemen bir bahneyle isten ayrildim daha fazla onlarin gunahlarina sahit olmak istemedim
20 Yorumla
+1 yılElinde herhangi bir kanıt varsa onu eşlerine gösterebilirsin veya eşlerine durumu anlatıp onları uyarabilirsin.
48 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah diyorki dünyada kimin ayıbını örtersen ben de senin ahirette ayıbını örterim... yani böyle bir durum var...
Ben olsam ikisiylede konuşurdum...
Ayrı ayrı
Sonra ikisini yüzleştirirdim..
Ve yapmamaları için konuşurdum bir daha..
Ya da seviyorlarsada bu durumun yanlış olduğunu söyler boşandıktan sonra hayatlarına yön vermelerini söylerdim.
Çok kötüye gidiyorsa eşlerine dolaylı yollardan fark ettirecek bir şeyler yapardım243 Yorumla- +1 yıl
Normal olan sizin yaptığınız. Ama insanlarımız o kadar nankör ki bunu yaptığınız anda size düşman olurlar.
- +1 yıl
İnanın artık umurumda değil ben doğruyu söyler yaparım
Kim eğri durmaya devam eder kim sayemizde doğrulursa ne mutlu bize...
Bu arada (kanıt şart )
Çünkü inkar edebilirler
Büyük bi ihtimal bunu yapanlar inkarda edecektir..
O zaman işinizin zor olacağını söyleyebilirim kanıt devreye girecek işte o vakit - +1 yıl
Haklısınız kanıtsız zaten yola çıkılmaz. Yaptıklarının ahlaksızca olduğunu bildiklerinden inkar edeceklerdir.
Rabbim korusun böyle insanlardan, hataya düşmekten.. - +1 yıl
Araştırın sanırım peygamberimiz (sav) söylüyordu hatta daha fazlası var
Sanırım
Şimdi bekçilik yapacak değilim bu konuda
Zor bir durum tercih şahit olan kişinin
Ben yapabileceklerimi yazdım
Bu konun doğrusu yok
Ancak ben doğru olduğunu savunmadım
Ahlaksız bir durum
Belki görüp söylememekte ahlaksızlık
Ama bi şekilde yapanlarla yanlış yaptıklarını konuşurdum
Lütfen belli bir cümleye takılıp kalmayın
Ek olarak üsttekiler yaptıklarında muta diyerek örtbas ediyorlarda
Alttakiler ölüm cezasına çarptırılıyorlar ya da taşlanarak öldürülüyorlar
Oralara girersek çıkamayız işin içinden
- +1 yıl
"Kim bir müslümanın ayıbını dilerse Allah da kıyamet gününde onun ayıbını örter. " (Ebû Dâvud, Edeb, 39), Kim bir ayıp görür de örterse sanki kabrine diri gömülmüş bir yavruya can vermiş gibi olur. " (Ebû Dâvud, Edeb, 38)"
Hadislerde yer alıyor bu. Lakin örtmek demek kabullenmek değildir. Kimse burada bunu savunmuyor. Ahlaksızlık olduğunu söylüyoruz. Lakin ifşa etmek, insan içinde lanse etmek onur ve gurur kıracağından hakka girer. Buda bir Müslümanın kendine Müslüman diyenin yapmaması gereken bişeydir. - +1 yıl
@Sakaryalim desteğin için teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim. Kendimce kardeşimize doğru olanı yazmaya çabaladım.
İslam dini çok ince bir din. Sözler, ayetler o kadar yanlış yerlere çekiliyor ki illa ki onu düzeltmek bizim gibilere düşüyor. :) - +1 yıl
Anlamamakta ısrar eden küçük arkadaşım.
Biz senin anladığın şekilde örtünmesini isteseydik komple görmezden gelinsin derdik.
Ama bak beyefendi önce uyanırım ifşa etmem diyor. Bu mudur sence örtmek? - +1 yıl
Ayrıca iddia ettiğin ayeti paylaşır mısın bizimle?
Kuran da hangi ayette yazıyor şeriat kurallarından böyle bir durum? - +1 yıl
Anlamamakta ısrar eden sizsiniz hanımefendi ne kadar durumu yumşaltmaya çalışsanızda yumşaltılacak bir durum değil. Ne uyarması ya aldatmış artık olmuş bitmiş yaniiii anlıyor musunuz bunu. Çok merak ediyorum aynısı sizin başınıza gelse ve sizden saklasa bu nasıl hissedersiniz:)
- +1 yıl
Sen ayet dediğin için paylaş bizde bilelim diyorum.
Ama sen ısrarla gidin kendiniz bulun diyorsun. Çünkü böyle bir ayet yok.
Ayrıca biz olayı yumuşatmıyoruz. Senin anlamadığın nokta insanların içinde uyarı yapılmaz. İfşa edilmez ilk etapta. Yok eğer halen daha uslanmaz ise gider herşeyi kanıtlarıyla açıklarsın.
Bundan sonra kendi bileceği şeydir.
Birde, İslam dinini yarım yamalak kafan dolma bilgilerle burada canım savunmak anca senin gibi İslam dininden beyhaber insanların işidir. İslam dinini karalamaya kalkıştığını anlamıyorum sanma.
Yemezler!!!
- +1 yıl
Hadislerde var @zaxral8
Ve aldatan iki kişide evli
Yani birinin kocası birinin karısı var
Zaten yazımda saklasın yazmadım
Sanırım bir yerde damarınıza bastık kusura bakmayın ya da çok dolmuşsunuz
Ve bir de yorumun birinde ekleme yaptım
Eğer aldatan üst rütbeli biriyse aldatma olmuyor gizleniyor muta yapılıyor vs adının şeklin ne olduğunun önemi yok
Eğer alttan birileriyse taşlanıyor hatta bu insanların bekar ve birbirlerini sevmeleri hali bile göz önünde bulundurulmuyor
Yani paran yoksa bunun adına ( ismi o ile başlayan yazmak istemediğim şey deniyor)
Ama paranız varsa bunun adına çapkınlık deniyor
Yani bir çok düşünür dindar din düşünürü
Adına ne derseniz diyin minareye göre kılıf uyduruyorlar o yüzden yorulmayın
Biz zaten gizlesin demedik - +1 yıl
Nur Suresi, 2. ayet: Zina eden kadın ve zina eden erkeğin her birine yüzer değnek (celde) vurun. Eğer Allah'a ve ahiret gününe iman ediyorsanız, onlara Allah'ın dini (ni uygulama) konusunda sizi bir acıma tutmasın; onlara uygulanan cezaya mü'minlerden bir grup da şahit bulunsun.
- +1 yıl
"İsterseniz kocasını aldatan kadın ile ilgili şeriat kurallarına ve hadislere göz atın) Allahın açık bir şekilde Kuran'da ayeti var bu hakta ne üstünü örtmekten bahsediyorsunuz?"
Dikkat et ceza iki taraflı. Tek taraflı değil.
Senin ilk yazdığın yorumda sadece kadınlara yazmışsın.
Anladığın nokta bu!
- +1 yıl
Tamam o zaman yazan arkadaşla iletişime geç ve dilediğin neyse onu yap
Ama inan bana bu kadar kolay olmuyor bu işler ayetlere gelince açıklamalarıyla ilgili olarak 2-3 defa okudum
Her ayet Zamanla indiği söylendiği için her ayete farklı sayfalarda farklı farklı ulaşıyorsunuz googledan bulup yapıştırmakla olmuyor bi yeri okuyorsunuz şu sayfaya şu ayete fidin diyor ordan oraya burdan buraya diyor. Yani isteyen istediği yeri alır yorumlar gibi oluyor - +1 yıl
"Ayrıca biz olayı yumuşatmıyoruz. Senin anlamadığın nokta insanların içinde uyarı yapılmaz. İfşa edilmez ilk etapta. Yok eğer halen daha uslanmaz ise gider herşeyi kanıtlarıyla açıklarsın.
Bundan sonra kendi bileceği şeydir. "
Burada bak bakayım üstünü örteriz yazıyor mu?
Anlamamakta direniyorsun!
+1 yılÖncelikle bunu kimseye söylememen icin ya da sana inanmak istemeyecekleri için işten kovulma ihtimalin var. Terfiye alacağını da nerden çıkardın?
Ben bu olaylardan sonra senin terfiyeni düşüncelerini sanmıyorum. Adama ben anlatmasam haberin olmayacaktı Terfiye ver bana da demeyeceğini dusunuyorum.
Sonra bana çok iyilikleri dokundu ve çocukları var diyorsun bence söyleme bir şey eşleri çocuklarla gorusturmezse onları olan çocuklara olur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Birini attırmak için açığını kullanmak doğru değil. Gidip uyarın yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyin.
Yapılan hatalar iyiliklerle örtülmez. Bana çok yardımı oldu iyiliği dokundu haksızda olsa haklı diyeyim mantığı yanlış.
11 YorumlaKendi menfaatlerin icn değil isyerinde böyle bsi oldg icn ahlak olark yaptıkları ahlaksızlık oldg icn açığa çıkar ama önce elinde kanıt olsun video veya foto varsa telfnda çıkar yoksa bul öyle açığa cikart iftira atio diyebilrler
10 YorumlaOlaya tek boyuttan bakma. Öyle ucu açık bir durum ki bu olayın cinayete gidebilme ihtimali bile var. O zaman vicdanını susturamayabilirsin. Geride anasız babasız büyüyecek travmalı hayatlar bırakabilirsin.
00 YorumlaÖnceden olsa açığa çıkart derdim ama iki yuva yıkılacak çocukları da varmış onların bu andaki yaşayacağı psikolojiyi hiç düşünemiyorum. Bnce sessiz kal. Bunun yerine taraflardan birine aralarındksi samimiyeti anladığına dair bi sinyal ver.
00 Yorumla
+1 yılreis bu işten sen zararlı çıkarsın, insanların özel hayatına müdahale oluyor bu hemde işinden olursun mevki olarak senden üstünlerin ayağını kaydırırlar benden söylemesi kimsenin hayatına müdahale etme.
12 Yorumla- +1 yıl
aga bana özelden yazsana bi sana tavsiye vericem :D
- +1 yıl
bro özele gelsene bi
Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Kimsenin işine karışma bırak isteyen istediğini yapsın çünkü karışırsan eşleri bile zamanı gelir affeder ama suçlu olan taraf sen olursun malum insanoğlu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBence yapma sonuçta iş yerinde sana olan güven de azalır, insanlar seninle daha mesafeli olur. Tabii iğrenç bir durum ama kesin senden başka bilip de susan vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru, neden birbirine benziyor?
10 Yorumla
+1 yılNetflix izlemişlerdir, izliyorlarlardır, izliyorsundur... Şu aralar bize öğretilmeye çalışılan yaşantılar bunlar... İnsan olmaya ihtiyacımız var. Olup biteni burada anlattığına göre başka yerde de anlatıyorsundur? Evliysen evliliğini sorgular bekar isen evlilikten kaçar olursun herşeyi terk eder de bu ahlaksız ortamı terk edemezsin.. Niçinlerin vardır para kazanıyorsundur hem iş değiştirmek kolay mıdır? Kendin değişir, pasifleşir, ıssızlaşır ve kaybolursun ne olacaktı ki?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşanmadan yakınlaşma varsa uygun dille uyarmak daha mantıklı. Bu uyarı sonrası bariz büyük bir aldatma olmadan yanlıştan dönebilirler. Daha fazlasına karışma bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Açığa çıkar geç, biz iyi insanlar sürekli düşüne düşüne kaybediyoruz. Biz de kötü olalım bundan sonra, paranı alırsın terfi edersin. Hep biz mi başkalarını düşüneceğiz, bizi kim düşünecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyilikleri başını yesin git hem açığa çıkar hemde eşine duyur. madem iş yerinde bu haltı yiyorlar bununda bir bedeli olmalı. ne iğrenç bir şey iş yerinde böyle şeylerin yapılması. ayrıca evli eşini aldatıyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamın evinin adresini biliyorsan evine isimsiz bir zarf gönder içinde kanıtlar ve başkasına yazdırılmış bir mektup olsun. asla çıktısı olan bir mektup olmasın anlar adam senin gönderdiğini. kadın öğrenirse zaten elinde kanıtlar ile iş yerine gelir ortalığı karıştırır. böylece açığa çıkar sende şef olursun. böylesi çok iyi bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence karisma olan sana olur , ama vicdam rahatligi diye birsey var soylemezsen vicdanindan kurtulamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanane ya? Senin işin gücün yok mu? Dinimizce zinaya sessiz kalman tabikide yanlış. Ama açığa çıkarttıktan sonra adamda eşinden ayrıldıktan sonra seni kovmakla kalmaz üstüne iftira bile atabilirler. Sen kendi hayatına bak.
00 Yorumla
+1 yılAçığa çıkarmak yerine uyarman nasıl olur. Gerçi çoluğunun çocuğunun eşinin haysiyetini onurunu hakkını düşünmeyenlere ne yapılırsa yapılsın azdır
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ne dedin?
+1 yılyani sende aralarına katıl. Grup deneyimini tadın. bence kadının canı çekmiş. sekreterler zaten etekleriyle müsaitliği yükseltiyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
sekreterin tadına bak o zaman.
- +1 yıl
Sekreter sıralamayı sanada verdi.
- +1 yıl
Ramazanda yapana bak.
+1 yılKanıtlarla beraber ortaya çıkar. Bunu şef olmak için değil ahlak kuralları ve hayatlarinda kişilerin iyiliği icin yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şeye sahit olduktan sonra susmak ne kadar masumca olur ki? Işin içine sen karışsan eşlerine gitsen söylesen bir yabancıya mi inanirlar sana mi onu da bilemiyoruz. Kanit yakabilirsen ilişkilerini kanıtlayan video ya da resim eşlerine gönder. Mümkünse başka sehirden cok daha iyi olur. Yoksa yapabileceğin birsey yok.
10 Yorumla
+1 yılDirek harcarim mk hayatının yapmasaydi biraz insanlar yaptıklarının bedelini odemelidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende olsam söylemem. Çünkü yarın bir gün haklı olan onlar olur.
10 Yorumla
+1 yılİyilik yap iyilik seni bulsun açığa çıkartma şefin ile aran da daha iyi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. boş ver geç git sanki ilk yapan onlarmı herkes yaptığından sorumludur.
00 Yorumlaçok ayıp aynı şey senin başına gelse ne olacak hoşuna gider mi
00 Yorumla
+1 yılMidem bulanıyor bu şeylerde ve otellerde bu o kadae çok oluyor ki anlatamam. İğrenç
00 YorumlaBen karışma derim ikisi de eşleriyle aralarını bir şekilde düzeltir sen kötü insan olduğuna kalırsın
00 Yorumla
+1 yılGördüğün seninle kalsın yoksa yarın senin de bir şeyin açığa çıkar
00 YorumlaOrta çıkar ahlaksızlık görmezden gelinemez gelinmemeli...
00 YorumlaBu zamanda iyilik yapan kötülük buluyor sen boş ver
00 Yorumla
+1 yılNeyin doğru olduğunu düşünüyorsan onu yapmalısın bence.
Vicdanının sesini dinle.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin kusurunu ortaya çıkarma Onlar in günahı kime ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Karısma bu duruma bence.
Çok başın ağrır herkesin bir özeli var.00 Yorumla
+1 yılMuhabbeti kes. İhanet, ihanettir. İçinde ihanet barındıran insanlar iyi değildir. Ver yolu.
00 Yorumla
+1 yılŞantajın suç olduğunu hatırlatırım, sonu tutuklanmaya kadar gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlar o kadar uzun ki okuyamıyorum sıkılıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol bende 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle uzun da dinleyemem millet de iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşlerinin yakalamaları daha doğru olur kimseyi ihbar etme kendi işine bak. Belki daha iyi kapılar açılır sana kim bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvradın gideri varsa sende çak derim. Boşa dememişler deveye diken insana s*ken diye.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnenight mı düşünüyorsun, fb mi?
Soran+1 yılbir şey demedim ki çıkışta beklicem seni dedi
Cevap sahibi+1 yılNe dicen işte var mı bi düşüncen.
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNet olsan iyi olur. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Cevap sahibi+1 yılKadının olayı bitirmek gibi bir derdi olsa ayrılcam zaten hata ettim, falan derdi. Sanada veririm demiş bitirmeye niyeti yok
Cevap sahibi+1 yılEvli değilsen sevgilin nişanlın yoksa sana kalmış.
Cevap sahibi+1 yılLakin troll muhabbeti bunlar
Soran+1 yılTmmm
Cevap sahibi+1 yılMemleket nere yiğidim. 😂😉
Cevap sahibi+1 yılİspat delil var mı?
Soran+1 yılSen kimsin ki sana bir şey ispat edeyim
Cevap sahibi+1 yılKendim için demiyom ki yazmışlar ya 3 sezon dizi çekilir bihterle behlülü görmüş vs yık geç şunlarıı.
+1 yılBence senin gibi bir beyefendi'ye yakışmaz bırak Allah'a havale et.. büyük sırlarin geniş yükü olur taşımaya büyük omuzda ister... ona göre hareket et..
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi seçeneği bu seni ilgilendirmez, vefasız biriyim kendi çıkarım için yaparım diyorsan o ayrı
16 Yorumla- +1 yıl
Bncede
- +1 yıl
Hayatta her şey olabilir insanların neler yaşadığını bilmeden yorum yapamayız
- +1 yıl
Bu da seni hiç ilgilendirmiyor
+1 yıltabiki de açığa çıkarmalısın onlar için yaşamıyorsun bu hayatı kendini düşün her zaman önceliğin kendi geleceğin olsun.
00 YorumlaSöyleme bence herkesin kendi kararı bize de saygı duymak düşer..
00 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar sus, seni ilgilendiren bir durum yok ortada. Sonra kabak senin üzerine patlar
00 Yorumla
+1 yılOnlari gambazlamak yerine uyar bence yanlis oldugunu soyle ya da hicbisey deme istiyorsna
00 YorumlaRezil et ki birdaha yapmasınlar ve insan icine çıkmasınlar.
00 YorumlaElinde kanıt varsa harekete geç asla böyle şeylerin gizli kalması taraftarı değilim
00 YorumlaBence görmezden gelmelisin, herkesin günahıda sevabıda kendisine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş hadi ihbar ettin islerinden oldular aileler den oldular, kicasi kadini öldürdü çocuklar oksuz kaldı, sef koktugunda rahat oturabilcen mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadini cek koseye yaotigin herseyi biliyorum ya bu yoldan doneceksin ya da esine herseyi gosteririm diye tehdit edeceksin birdaha o adamla gorusmyeceksin yoksa sonun kötü duceksin
Aciga cıkart o zaman acıma şef ol
00 YorumlaAçığa çıkar pislikleri dökülsün ortaya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yuva yıkan olma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onlar alışmış be ne yaparsan yap yolcu yolundadir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Görmezden gel. Onlar senin gördüğünü biliyorlar mı
00 YorumlaNasıl yakaladın usta yav
00 Yorumlaben olsam ortaya cikartirdim valla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGücüne bağlı her şey yapabilin
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu konuda sana düşen parça ne
+1 yılFilmler gerçekmiymiş 😄
00 Yorumla
+1 yılzitir et yaşasınlar sana o para yaramaz
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026