Ben haberdar etmeyi severim ve mutlaka sevdiğime haber veririm. Ondan ise her adımda hesap verir gibi bildirim yapmasını beklemem açıkçası. Bence olması gereken böyle. Temel vazgeçilmez önemde olan ise karşılıklı güvendir.
Gerçek anlamda sevgiliyse verilmeli Bu saygıdır Tabi hemen bakkala git gel değilse olay kaldıki naptın diye sorduğunda zaten laf arasında söyleniyor öyle durumları saymazsak Haber verilmeli Özellikle uzun sürecek ve arkadaşlarla görüşecekseniz Bunda hesap durumu yoktur Tabi o durumlara sokulmadıysa ilişki zaten söylenmiyorsada o ilişkinin değeri düşüktür gizleme saklama yalan vardır Hele bir de dışarı çıkıp bir şekilde ulaşamıyorsanız 😒😡
Her attığı adımı bana mı soracak aldığı nefeside sorsun ya da ne yiyeceğini bile bana sorsun 🤔 bu böyle uzayıp gider can sıkıcı bir hal alır. Ben şuraya gidiyorum diye hususi olarak söylemem izin alıyormuş gibi ama sorarsa nerdesin napıyosun o zaman söylenir. Aksi halde sürekli bir direktif beklentisi olur ki bir tasmalı gezmekten farkı yok bunun.
Ben haber verilmesi gerektiğinden yanayım. Hesap vermek ya da hesap sormak olarak da algılamam kendi adıma. Aksine karşımdaki insanı önemsediğimi göstermiş ve önemsendiğimi anlamış olurum.
Evet, haber veriyorum. Bu hesap vermek anlamında yapılan bir şey değil. Sevgilimse bu gibi durumları bilmeli diye düşünüyorum. Beni evde sanıyordur ama Üsküdar'da arkadaşlarımla geziyorumdur. Arayınca öğreniyordur. Hoş değil.
Keyfinin istedigi gibi takil. İstersen haber ver istersen verme ama sakin izin almayin. Mesela ben hic bir yere gidersen izin almadim haberde vermedim sordugunda napiyosun filan diye o zaman haberi oluyor biryere gittigimde sukur toxic iliskim yok onceki iliskilerim toxicti onun icin ayrildik zaten
Kişilerin tercihine göre değişir. Kimisi bilmek ister kiminin umurunda olmaz. Ben sorarsa söylerim. Ona soruyorsam da o anda ne yaptığını merak ettiğimden olur sorma sebebim.
Evet , hesap vermek olarak değil. Ben çıktım şuraya gidiyorum gibi söylenebilir. En azından karşı taraf biraz akıllıysa arayıp rahatsız etmez bu durumda