İzin veren yüce kadın :D :D Hayır tabi ki her adımında haberdar etmen gerekmiyor. Mesela sabah uyandın günaydın mesajı atmış, senin de o gün planların var. Şöyle bir cevap yazmamalısın: "günaydın aşkım. ben de saat 10.00'da evden çıkacağım. Merve'yle buluşup kahve içeceğiz, sonra da x filme gitmeyi düşünüyoruz. Sinemadan sonra da yemek yiyip alış veriş yapacağız. Akşam 20.00 gibi evde olurum." Şöyle bir cevap yazmalısın: "günaydın" Gün içinde o sana yazarsa ya da ararsa müsaitsen açarsın/yazarsın. Müsait değilsen beklemek zorunda.
Bu gibi nosyonlara bir kimsenin zaman ayırabilmesi ve ciddiyetle yaşamında yer verebilmesi için, pekala anlamsız bir yaşama sahip olması gerekir, içi boşalmış ve değer ölçütleri yokolmuştur, geriyeyse kendisi kalmıştır, şimdi sıra kendisindedir, bu gibi saçmalıklarla kendisini yoketmenin yollarını aramaktadır.
Soruya göre sevgili olduğumuz için henüz izin gerektiren durumlar mevcut değildir. Erkek de kadın da bir yere gittiğinde karşısındakine bilgi verirse iyi olur, tabi gittiği yere sevgilisinin kızmayacağı türden yerler de olması şartıyla...
Bu bir zorunluluk değil ama haberdar etmekte de bir sakınca yok. Bir yere gidersin haber vermeden sonra o kişi sana ulaşmaya çalışır ya ulaşamaz ya da ulaştığında ben falan yerdeyim dersin neden bana haber vermedin olur. O yüzden bu bir zorunluluk değil ama haber vermekte sakınca yok. İyi bir şey yani bu
Yani sevgiliye haber verilir ama izin almak maksadı ile değil aradığında nerede olduğunu bilsin diye.. İzin babında bana haber vereceksin diyen sevgili değil hıyarın tekidir.
En İyi Cevaplar