Kızlar bimde bir çocuk var seviyorum demeyeceğim sevgi büyük bir şey çünkü ama hoşlanıyorum. Hatta bugün bime gittim bayagı heyecanlıydım anlamış bile olabilir sizce ne yaparsam hislerimi belli ederim kuzenim diyor ki bence orada çalışan biri ondan hoşlandığını duysun diyor mantıklı mı yoksa şöyle mi yapsam o raflarda bir şey toplarken yanına gidip ürün bakıyormuş gibi yapsam ve senden hoşlanıyorum mu desem ya da not ta olabilir ne yapsam taktik verin nolur? Ben medineyetsiz gibi gözükmek istemiyorum yani basit gözükmek istemiyorum beyler taktik verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, başkasının duygularını açıklamadan önce kendinizin de hislerinizi netleştirmeniz önemlidir. Bu durumda, kasiyer çocuğa karşı gerçekten nasıl hissettiğinizi anlamak için biraz zaman ayırın.
Daha sonra, kasiyer çocuğun sizinle ilgilenip ilgilenmediğini anlamak için bazı işaretlere dikkat edebilirsiniz. Örneğin, sizi gülümseyerek karşılıyor veya sizinle konuşmaya çalışıyorsa, bu olumlu bir işaret olabilir.
Ancak, kasiyer çocukla iletişim kurarken profesyonel sınırları korumak ve iş yerinde herhangi bir rahatsızlık yaratmamak önemlidir. Kendinizi ifade etmek için doğru zamanda ve doğru yerde olmak, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak ve kibar ve saygılı davranmak önemlidir.
Bu nedenle, not bırakmak veya açıkça hislerinizi ifade etmek yerine, kasiyer çocukla doğal bir şekilde konuşmak, ortak bir konuyu bulmak veya onun ilgisini çekebilecek bir şey hakkında sohbet etmek daha iyi bir yaklaşım olabilir. Böylece, kendinizi ifade etmenin yanı sıra kasiyer çocuğun sizinle daha rahat bir şekilde iletişim kurmasına da yardımcı olabilirsiniz.059 Yorumla
Soran+1 yılİlgisini nasıl çekebilirim ne tavsiye edersiniz hislerime gelirsek sevgi değil ama hoşlantı oldugu kesin ve kalbim hoşlanıyorsan neden unutmaya çalışasın uğraş diyor
- +1 yıl
Her gittiğinde gülümse ve farklı sorular sor
Soran+1 yılVe baksam mı acaba ben göz göze gelince kafamı cevırıyordum
Soran+1 yılYa bana hoş geldiniz demişti ve ona olan ilgimi fark ettiğini hissediyorum hatta kasada dururken ben o da o taraflara gelmişti
- +1 yıl
bak tabiki sürekli soru sor
Soran+1 yılPara üstü alırken eline mi dokunsam 😅😅😅
- +1 yıl
yapabiliyorsan ne ala :))
Soran+1 yılSapık sanmaz mı ya 😅 diğer müşteriler ya görürse öf
Soran+1 yılBen o anı rüyamda gördüm 😅😅elimi çekemiyordum sonra çekebildim ya da o çekti sonra gülümsedi
- +1 yıl
öww rüyalarada gelmeye başlamışş :))
Soran+1 yılTıpatıp eline dokunmuştum ay sonra çekemedim 😅😅😅sonra gülümsemişti
- +1 yıl
Yangın var :)) ateş bacayı sarmışşş
Soran+1 yılYok artık tövbe ya yok ya eline dokunamam boşuna günaha sokamam ya hislerimi söylesem mi bunda kararsızım
- +1 yıl
öyle bir ortamı kolla oluşursa söyle
Soran+1 yılorada uygun ortamda söylersem ne der ki 😅 ya dün ve bugün 21 de çıktı salı günü ise 17 de. Yarın ve cumartesi kaçta çıkar bılmıyorum en iyisi orada demek galiba
- +1 yıl
evet uzak bir reyona çağır orada söyle
Soran+1 yılEvet birşeyi bulmadım derim 😅
- +1 yıl
yarın uygula bunu :))
Soran+1 yılEvet ama elini tutmayacağım cunku günaha girmek istemiyorum sonuçta beni sevecekse Allah nasip edecekse zaten o olmadan da eder ben sadece hoşlandığımı söyleyeyim
- +1 yıl
tamam yarın sonucunu burada bekliyoruz 85 Milyon olarak :)))
Soran+1 yıl😅peki eline numaramı sıkıştırayım mı bence hislerimi söyleyim eğer cocuk bir şey diyemezse eline vereyim kağıdı
Soran+1 yılBence kolundan çekeyim gel benimle diye 😅reyonun önünde de hislerimi söylerim yoksa beyefendi bakar mısınız desem
- +1 yıl
hem dokunmam günah diyorsun hemde çekeyim diyorsun :))
Soran+1 yılO kolu ama 😅sizce hangisi kolundan çekmek mi yoksa beyefendi bakar mısınız mı
- +1 yıl
Kolundan çekme seslen tabiki
Soran+1 yılAy evet ya yanlış anlarlar peki numaramı eline vereyim mi? Hatta hislerimi derkende elimde ürün olsun 2 tane insanlar da ürün soruyorum sanar 😅😅 bende çocuğa diyim ki cevabınız nedir? 😅😅
- +1 yıl
evet olabilir :))
Soran+1 yılAy heyecanlandım 😅hala bimdeki halim aklıma geliyor ya görevli olmayan kadına kolay gelsin dedim birde aynı yerde 10 saat bir şey arıyor gibi yaptım sonra bir teyze kap bakıyordu bende kadının yanına gittim aa kap anneme alsam mı acaba ama hangisi acaba kadın beni deli sandı ya 😅😅 sonra o çocukla göz göze gelince kafamı çevirdim hemen
- +1 yıl
çocuğa sorsaydın başka rengi var mı diye :))
Soran+1 yılAA evet 😅😅 gelince de diyeceğim ama kararsızım sizce hislerimi söyleyince numaramı vermeli miyim eline
- +1 yıl
evet vermelisin
Soran+1 yılYa yarın 18 30 da çıkıyorum işten 😅😅😅nasıl katlanacağım o saatte kadar sabır sabır
- +1 yıl
bakalım yaşayım göreceğiz :))
Soran+1 yılYa bu arada ben bu ürünü istemiyorum ben sizinle tanışmak istiyorum mu desem yoksa sizden hoşlanıyorum mu hangisi daha iyi? Çocuğu da pazartesi günü gördüm ilk yani basit gözükmem di mi
- +1 yıl
Sizinle tanışmak istiyorum de
Soran+1 yılPeki numaramı verecek miyim neye göre vermeliyim
Soran+1 yılŞimdi ben bunu dersem beni kardeşim olarak ve basit görmez di mi ya gerçi böyle biriyse zaten olmayalım daha iyi yani biri bana dese ne şekilde dediğine bağlı şey mi desem sizinle tanışma fırsatına erişebilir miyim? 😂😂😂
Soran+1 yılYa biraz düşündüm de eğer bugün reyonda değilse kasada ise eline dokunayım cunku konuşamam zaten eğer kasada değilde reyonda ise; bir ürüne uyanamadım diyip ondan mı istesem o bana verirken de elini tutup alırım 😂😂yarın işe hislerimi söyleyim tanışmak istiyorum diye 😂 ya da reyonda ise hiç elini tutmayıp sadece tanışmak istediğimi mi söylesem
- +1 yıl
Plan kurma spontane gelişsin
Soran+1 yılHaklısın 😅 akşam anlatırım size ama inşallah bugün izinli değildir
- +1 yıl
İnşallah.
Allah'ım konuyu sen biliyorsun çok Amin. :)
Soran+1 yıl😅😅inşallah dua et ya tanışmak istiyorum desem mi hala kararsızım aslında sadece elini mi tutsam acaba başka birgün mü tanışmak istiyorum desem
- +1 yıl
İçinden ne geliyorsa onu yap 😇
Soran+1 yılDua et ay 30 dakikaya bendeyim
- +1 yıl
Dualarımız seninle 😇
Soran+1 yılHayırlısı bakalım
Soran+1 yılGörev gibi düşüneceğim bunu tavlamam gerek ay
- +1 yıl
😇😇
Soran+1 yılAbla ya gittim bime parayı eline verirken eli elime değdi o da bana para uzatırken elim değdi gene ama bilerek yaptığımı anlamayacak biçimdeydi of ya gene elime yüzüme bulaştırdım yani anlaması gerekiyordu kasten yaptığımı şimdi eve yeni geldim 1 saat sonra gene gitsem olur mu 😅o zaman hem az insan olur anlar belki birde ben ilk kasaya gittim sonra sıradan geri çıktım bir şey unuttum diyip çünkü tanıdığım bir amcayı gördüm 😅 birde bana hoş geldiniz dedi bende hoş buldum dedim oda hafif gülümsedi yani sırıtma gibiydi hatta ama o da bırsey hissettiği için mi yaptı bılmıyorum çünkü güleç birisi ama gülümsüyordu ya
- +1 yıl
Hadi olacak bu iş
Soran+1 yılAbi şimdi ineyim mi bine yoksa 30 dk sonra falan mı?
Soran+1 yılAma elim değince sırıtmadı ya yani hatırlamıyorum elim yüzünden sırıtamaz çünkü bilerek yaptığımı anlamayacak biçimde değdi elim 😅öf ya
Soran+1 yılYa tarif et nasıl dokunacağım eline 😅😅😅 öf ya yarın kaçta çıkıyor acaba bence yarın erken çıkabilir 😅 inş o zaman tanışmak istediğimi söylerim
Soran+1 yılAklıma bir şey geldi 😅 kasadayken elimdeki kitabı görse sonra eşya koyma yeri varya hani orada unutsam mı?😅😅 o bakmıyorken benim tarafıma ya bu arada eşya yeri derken kasayı kastetmiyorum ve kitabın içinde de numaram yazsa ve ismim hatta şey mi yazsa eğer bu kitap birgün kaybolursa lütfen şu numaraya bildirin ya da sadece isim numara mı hem de eline dokunduktan sonra yaparsan bunu süper olur
- +1 yıl
Çok mantıklı 😎
Soran+1 yılYok yapamadım 😅😅koyamadım öf gene elim değdi ama kasten yapılmış havasında degıldı öf öf kader ama ya ya napıcam ben beni sinir eden şu akşama kadar bekliyorum işten çıkmayı akşam olunca da başaramıyorum ama göz göze geldik ben hemen yüzümü çevirip gülümsedim istemsizce ya gördüyse ya öf
- +1 yıl
O kadar umutlandirdin bizi
Bitir artık şu işi 😎
Soran+1 yılTaktik ver o zaman yarın konuşacağım umarım kasada olmaz elini tutamıyorum çünkü
Soran+1 yılAbi yanlış anlamazsan sana instagramdan yazacağım bilişim hakkında da bir şey sormam gerekiyor birde taktik konusu
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiriyle tanismak icin illa hoslandiginizi soylemek zorunda degilsiniz. Normal birsey sor sonra baska zaman yine git ona sor sonra baska zaman git birsy sor sonra arada adin neydi de bozuntuya vermeden devam et sanki normalmis gibi sonra zaten bir skilde mihabbet olur. Senin dusuncene gore gidip diyecdksin hoslaniyorum e sonra ne olacak o da diyecek ki nee ve anlamsiz cevaplar
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bu arada evim BİM’in karşısında ve kapının önünde kuzenimle konuşurken beni gördü bugünde gördü ya anladıysa hislerimi eger soru sorarsam anlar mı ya aslında bu daha mantıklı şüphelenmesi direkt söylemektense
- +1 yıl
Genc kadinlar cok hizli ama dogru noktaya dogru hizlanmiyorlar :)
Soran+1 yılNe tavsiye edersiniz peki nasıl dikkatini çekebilirim sürekli baksam mı acaba
- +1 yıl
ilk yazdigimdaki yorum senin icin uygun mudur?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Direk git söyle bence bişey olmaz
046 Yorumla
Soran+1 yılAma diğer abi de söyleyince ne olacak diyor
Soran+1 yılÇıkışını mı beklesem acaba yoksa orada mı söylesem ama sabırsızım bu arada çocuğa aşık değilim karakterini bilmediğim birine aşık olamam ama hoşlanıyorum yoksa neden heyecanlanayım ve başka birine bakınca vicdan yapıyorum yani nasıl desem birine bilerek bakmasamda takıntı ediyorum ya o çocuğu hak etmiyorsam diye sizce ne diyeyim çocuğa nerde söyleyim ya da
Soran+1 yıl😅😅😅😅bunu düşündüm hatta rüyamda görmüştüm bu anı ya sapık sanmaz mı ama 😅
Soran+1 yılAnlamadım iyide peki bunu hislerimi söyledikten sonra mı yapayım anlamadım ve müşteriler varken nasıl eline dokunacagim ya bakarlarsa 😅 ve hislerimi nerede söyleyeceğim nolur yardım edin ya
Soran+1 yılSöylersem neden olmaz
Soran+1 yılAma çok yaşadım diyorsunuz belki o da kaale almaz hatta ya basit görürse
Soran+1 yılHaklısınız kesinlikle kafasının karışması daha iyi olur peki müşteriler varken nasıl olacak bu ve bugünde kasada değildi eğer yarın kasada değilse sadece bakayım gözlerine ama kasada ise nasıl dokunacağım müşteriler varken
Soran+1 yılAma git yüzüne söyle dediniz ilk😅şimdi de onun düşünmesi daha iyi olur dediniz hangisi? Ve müşteriler nasıl görmeyecek ya elini nasıl tutayım elime para koyarken mi tutayım yoksa ben ona uzatırken mi
Soran+1 yılPeki anladı diyelim gelip konuşamaz benimle sonra ne yapacağım ayrıca sizinde cok elinizi tutmuşlar ama kaale almamışsınız belliki
Soran+1 yılHissetsin ne ya tövbe sonra ne yapacağım peki
Soran+1 yılSonra söyleyim o zaman ilk düşünsün biraz bilerek mi yaptı acaba falan
Soran+1 yılTamam işte beklemişler siz kaale aldınız mı basit görmediniz mi ya da eline dokunmak yerine sürekli gözlerine mi baksam ya cok utanıyorum 😅
Soran+1 yılTamamdır deneyeceğim peki bunu yaptıktan ne kadar süre sonra açılayım
Soran+1 yılBana hoş geldiniz dedi hatta ya ben bütün rafları gezdim deli sanmadı ise çok şaşırırım sonra teyzeye diyorum AA kap anneme alsam mı hangisi iyi acaba kadın beni deli sandı sonra eleman olmayan bir kadına kolay gelsin dedim heyecandan 😅ben kasaya gidince de çocuk o tarafa geldi göz göze gelince kafamı çevirdim gülmemek için kendimi zor tuttum birde diyorum anne erişte nerde ya
Soran+1 yıl21 de çıkıyor nasıl söyleyim çıkışta ama cumartesi erken çıkar belki inşallah
Soran+1 yılYarın yapsam cumartesi de açılsam mı ama cumartesi de geç çıkıyordur belli salı günü 17 de çıkmıştı ya ama yok yarın yapayım cumartesi de erken çıkarsa söylerim yok çıkmazsa orada söylerim sizce?
Soran+1 yılEvet evim karşısında hemen 😅😅ama sorun şu ben salı gününe kadar bekleyemem sabırsız biriyim yarın ise yapıcam bunu sonra cumartesi gidersem mi açılsam erken çıkarsa açılırım erken çıkmazsa da orada söylerim
Soran+1 yılİyide yarın ben işten 18 30 da çıkıyorum ve elini tutucam tamam sonra nasıl diyeyim 21 e kadar duramam yani o saatte gidemem iyide sizde içine kurt düşsün diyorsunuz kurt düştükten 1 saat sonra açılırsam saçma olmaz mı
Soran+1 yıl😂😂😂o zaman yarın iş çıkışı yani saat 19 da onu yapacağım sonra 20 dakika sonra geri girip hislerimi söyleyeceğim ama ne diyeyim ya da diğer seçenek elini tutmayacağım sadece hislerimi söyleyeceğim hangisi ya ve ne diyeyim 😅
Soran+1 yılYa beynim diyor ki sen günah olduğunu bile bile eline dokunursan daha kötü olur ya ve o ne diyecek peki orada gerçi ne olacak ya sonuçta müdür yok arkadasları görse ne yazar haklı değil miyim
Soran+1 yılBence siz bu sitede durmayın evlisiniz sonuçta ya ben günaha girmek istemiyorum ya sadece hislerimi söylesem olmaz mı? Sizden hoşlanıyorum sizi görmek için geliyorum diye sonuçta Allah nasip edecek ise o olmadan da eder etmeyecek ise dokunsam da fayda etmez hatta siz hissetsin diyince bile cok gerildim o çocuğa karşı vicdan azabı yaptım hatta bir erkek görünce de vicdan yapıyorum ya sonuçta sevmesem de hoşlanıyorum bu çocuktan
Soran+1 yılO konu derken? Birde bana ne der ya ne tepki verir
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar
+1 yılAçıl gitsin
09 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeyim yani çıkışını mı beklesem yoksa orada o raf düzeltirken mi desem ürüne bakarken sizden hoşlanıyorum diye
- +1 yıl
Çıkışta söyle bence
Soran+1 yılYa beni basit görürse? Diğer abi de soru sor dedi hoşlandığını deme dedi ne yapsam ya cok kararsızım
- +1 yıl
O zaman biraz bekle
Soran+1 yılPeki dikkatini nasıl çekebilirim
- +1 yıl
Git sürekli bak
Soran+1 yılBence de 😅 çünkü karakterini bilmiyorum tam klasik biriyse ego yapabilir en iyisi bakmak ama ben tam tersi onunla göz göze gelince hemen kafamı cevırdım
- +1 yıl
Çevirme işte sende bak dikkatini cek
Soran+1 yılAnlamış bile olabilir 😅😅yanımda abla vardı teyze hatta ben diyorum aaa kap anneme alsam mı ama hangisi güzel kadın deli sandı ya birde gülmemek için kendimi zor tuttum
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama
Soran+1 yılNe diyeyim peki yani cok utanıyorum ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri