Şu an iyiyim ama düşünürsem ağlarım, ne yapmalıyım?

Öncelikle selamlar, uzun zamandır kimseyle bir şey paylaşamaz oldum o yüzden artık çareyi buraya yazmakta buldum. İstanbul'a geleli 7-8 ay oluyor geldikten sonra bir yerde işe başlayıp 5-6 ay kadar orada çalıştım. İş yerinde bir kıza aşık oldum, tam aradığım kadındı ben ki asla evlenmem diyen insan bir anda onunla bir yuva kurma hayaline kapıldım.

Velhasıl kelam birbirimizi çok sevdiğimiz bir ilişkiye başladık, her şey hayal ettiğimden daha güzel gidiyordu ve bu beni tedirgin etmeye başladı. İnsanın içine bir şey düşünce her şey tek tek gelirmiş ya önüne, benimde öyle oldu zaten.

3 ay falan olmuştu bir kere bile tereddüt edip ne telefonuna ne sosyal medyasına bakma ihtiyacı duymadım he bir de telefonun face ıdsine yüzümü kaydetmişti sdlkjfsdjf. Sonra bir gün bir etkinlikte tam odasının kapısının önüne geldim kapıyı çalacağım bir erkekle konuşuyor içeri girdim ve kimle konuştuğunu sordum, bir kız arkadaşımla dedi, erkek sesi duydum dedim kardeşi de konuşuyordu arada onu duymuşsundur dedi, telefonuna bakmak istedim bu kadar değersiz miyim gözünde vs vs vs standart haklı çıkmaya çalışma yalanları. Senin için büyüttüğüm çiçeği kırdın diyince içime atıp sustum. Sonrasında döndük hafta sonu da bende kalacaktı ama sürekli memlekete gidip gitmeyeceğimi soruyor bende gitmedim. Uyuduk uyandık ertesi gün sabah telefonunu kurcaladım, doğru veya yanlış bu duruma gelmiştim artık. Son aramaların bir çoğu silinmiş ve bir kız isminde kaydedilmiş birisiyle konuşulmuş bir kaç kere ama hiç adı geçmeyen bir kız e haliyle wp ppsine baktım bir çocuk, konuşmalar silinmiş sonra instadan baktım takipleşmiyorlar ama yazışmalar duruyor standart flörtleşme haftasonu için planlar falan. Çocuğu biraz daha araştırınca bunu arayan ve bana çocukluk arkadaşım diye bahsettiği insanlardan biri bende ilk zamanlarda merak edip Instagram profilene bakmıştım kızın isminin baş harfi ve kalp vardı ama ihtimal vermedim lkslsdf kafamı s. Kavga gürültü derken olayın artık bir taciz olduğunu, sürekli tehdit edildiğini ve zarar görmemek için onu bu şekilde kontrol altında tutmaya çalıştığını söyledi ben buna ne kadar inanmasam ne kadar istemesem de affettim belki unutulur belki geçer umuduyla. Sonra çocuk bana ulaştı anlattı her şeyi, bana arkadaşlarımla buluşuyorum diye gittiği her zaman onunla buluşmuş fotoğraflarıyla beraber attı vs. Neyse işe girdiğim yerde uzun zamandır çalışıyor.

Şu an iyiyim ama düşünürsem ağlarım, ne yapmalıyım?