Evet ama aldatan çoğu zaman erkekler kadın yuvasıni kolay kolay yıkmaz hele ki çocuğu varsa eşinden şiddet görse bile katlanıyorlar ama erkekler sırf heyecan aramak için bile aldatiyor
Nasıl da iki dk ya kadını bagladinz ama aldatmya bakın işte sızın de eşinize bu konuda güvenin gerekir o yüzden dedim gibi eşi nerde o orada ayni şehirde olmak zorunda
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Sizce evli olan bi çift eşi iş için başka şehre çıkıyorsa ama eşi yanında değil bu güveni zedeler mi eşide olması gerek mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İş mecburi olduğu için normal
Eskilerin bir tabiri, sözü vardır 'Gözden ırak olsan, gönülden de ırak olur' diye. Bence de eş nereye, ben de oraya...
İşten dolayı mecbur olabilir veya memurdur atanmıştır arada güven yoksa yanında bile aldatır ruhun duymaz
Ztn memursa atanmissa eşinin de orada olması gerekiyor
bu işte kadınların üstüne kimse su dökemez. kadınlar aldatma ve iz bırakmama konusunda uzman.
Orasını kimse belirleyemez hiç kbmayin kişiden kişiye değişir
tecrübem o yönde. kadınlar daha marifetli.
Evet ama aldatan çoğu zaman erkekler kadın yuvasıni kolay kolay yıkmaz hele ki çocuğu varsa eşinden şiddet görse bile katlanıyorlar ama erkekler sırf heyecan aramak için bile aldatiyor
burada bahsedilen, eldatma konusundaki profesyonellik. ama zaman çok değişti. inanamayacağınız kişiler aldatıyor
Aralarındaki şey bu.. ama. cok. ayri kalinamamli. öyle. aile. ollmaz
Ayn bende bunu demeye çalışıyorum aile dediğin bi arada olur o surda o burada sonra niye boşanma aldatma diyosunuz
Tarla alcaksan içinde , araba alcaksan üstünde kari alcaksan yanında olacaksın dermiş eskiler 😂
Ayn öyle bencede 😂😏
Siz evlenince eşinizin yanında. n hiç ayrılmayın 👍😄
Bende öyle düşünüyorum o nerde ben orada 👌
Bı dkka ya siz evlimsiniz nisanli falan
Yok daha öyle şeyler yok sevgiliyiz şu an
Himm sen fikir telakkisi yapuyrosun aske rpolis mi
Yok hyr mimar
Alalh Allah. ne diyeyim hayırlısı
Ayn öyle hayırlısı dediğiniz gibi
Sizin meslek tayinli herhlade
Yok hyr iş nerde varsa oraya gitmek zorunda kalıyor
Himm senin engelin yoksa mutlaka yanında git ebru.. ayrı gayrı olmaz.. zaten bir kere alistiniz mi birbinize bir daha ayrilamazsiniz
Hm fikriniz için teşekkür ederim ayn öyle bi engelim yok 🙏🙂
Erkek kısmını çok yalnız bırakmaya gelmez.. o şimdi başlar da bekarligini falan özler kaçabilir izin verme 👍😀
Tm öyle yaparım 😁😂
😀 👍
onu uzaktanda memnun edersen sorun olmaz
İş için gitmiş, ne saçma
Ama işine gelince aldati dersiniz
Ne alakası var. Bu kadar özgüvensiz olmayın. Aldatan her yerde aldatır, ruhun duymaz
Ee o zmn iş için se bunun ne ilgisi var ailese aile bi arada olmak zorundadir
Süresine göre değişir. Keyfinden gitmiyor herhalde, iş bu
Tm arkadaşım ben keyiften gidicek demiyorum ki sorum şu iş için godyosa eşide o şehirde olması gerekir mii bu yani
Ben de fikrimi söyledim işte. Farklı bir şey demedim.
bu bir kıskançlık.
Yo bence ne alaka ki
adam iş seyehatine karısınımı taşıyacak.
Yo ne alaka esi nerde o orada sonuçta onun için imza atiliyo
manyakmısınız? iş hayatına kadın burnunu sokarsa o adam o kadına şiddette uygular, çeker vururda. erkeğe çok karışılmaz.
İş hayatına karışmıyor arkadaşım sadece şunu demek istiyorum iş için başka şehirdesiniz eşinizin de bir arada olması gerekmez miii
ne kadar süreyle?
Süresini bilemem ama nerde ve nerde olursa olsun eğer bi ailese bir arada olunması gerekir bence
hayır. kadın bütçesel düşünmek zorunda. kocasını yalnız bırakacak kadar güvenmiyorsa o kadın problemlidir. ve aldatır.
Nasıl da iki dk ya kadını bagladinz ama aldatmya bakın işte sızın de eşinize bu konuda güvenin gerekir o yüzden dedim gibi eşi nerde o orada ayni şehirde olmak zorunda
EŞİ mecbursa sorun yok bence
bence evlenince ameliyatla eşine dikilmesi lazım
İş için ise zedelemez
Detaya bağlı
Bu kişiye kalmış bir davranış
Evet ama yinede eşiyle birlikte olmak gerekmez mi
Belki de o şekilde imakanlar elverişli değildir
Yani oda doğru
Bende uzakta çalıyorum sorun olmuyor yani
Sorun olmazsa iyi bende bunu sordum işte sorun olur mu olmaz mi diye