+1 yılÇok anlamlı bir jest olmuş. Maddi değerinden ziyade seni düşünerek kendince bir şeyler yapmaya çalışmış ya, buradan bile seni düşündüğünü, ince düşünceli biri olduğunu anlayabilirsin. Mutluluklar dilerim. 🌸
41 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şekilde düşünüyorum benim için paradan çok daha kıymetli , kesinlikle ne alırsa alsın bu kadar mutlu olmazdjm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle ince düşünülmüş şeyler pahalı hediyelerden çok daha kıymetli benim nazarımda. Sevgilimle ilişkim yeni başladığında ay dönümlerini kutluyordu😂 ben unuturdum o unutmazdı. o Iran'daydı o zaman, benim izlediğim ve çok sevdiğim bir İran dizisi vardı ordan Farsça öğreniyordum az biraz, bir gün o dizi hakkında konuşuyorduk, ben de dizideki bir detayı, kolyeyi sormuştum. Bana onun bir anlami olduğunu anlatmıştı. Ben he hmm hoşmuş demiştim konu kapanmıştı. Dördüncü ay dönümünde (evet kutluyordu), bana bir kargo gönderdi tee Iran'dan. Çok güzel ve tatlı paketlenmiş bir kutuydu, içinde İran'dan gönderdiği yiyecekler, şekerlemeler vs vardı, bahsettiğim kitaplar vardı sonra bir kutunun içinde de o dizideki kolyenin bir benzeri vardı, şok olmuştum. Biz onu konuştuktan sonra bir ay boyunca o kolye peşinden koşturmuş, bulamayınca da yaptırmıştı, ve anlamını anlatan bir not koyup çok hoş bir şey yazmıştı. O gün bugündür en sevdiğim takım o
12 Yorumla
Soran+1 yılVay bee senin adına çok mutlu oldum. Bende tam onu yaşıyorum aslinda süt ve çikolata sevdiğim ve hassas bir dönemde olduğum için bunları düşünüp onca telaş içinde alması benim için paha biçilmezdi
Cevap sahibi+1 yılElbette paha biçilmez böyle şeyler çünkü yapılan şeyden ziyade düşünülmesi önemsenmesi insanı mutlu ediyor. O da kolyeyi çıkarmadığımı fark edince çok mutlu olmuştu. Aslında bakarsan kolyemi seviyor olmamdaki sebep Iran'a özgü olması, üzerimde aşik olduğum adamın doğup büyüdüğü yere ait bir şey taşımak beni mutlu ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu hediye var ya, pırlanta yüzükten daha değerlidir. Sonuçta sen istemiyorsun ve o kişi bunu düşünüyor, bir kadının reglden ötürü tatlı krizinin tuttuğunu düşünüp , seni düşünüp böyle bir hoşluk yapması sempatik bir davranış, tüm mücevherlerden, pahalı hediyelerden daha kıymetli ve o kişinin ince ruhlu, ince düşünceli olduğunu düşünüyorum.
Böyle sevenimiz oldu da biz mi kıymetini bilmedik , çok şanslısın22 Yorumla
Soran+1 yılBuradaki kötü yorumlardan sonra bunu görmek beni mutlu etti. Teşekkür ederim inşallah bu özeni hep devam eder benim içinde çok değerliydi.
- +1 yıl
Rica ederim, mutluluğunuz daimi olsun 🌸
+1 yılSırf böyle yaptı diye evet doğru kişi bu demek yanlış olur yani ama güzel bir şey yapmış sonuçta ama öyle ahım şahım gözle bakmakta bu duruma doğru değil bence :D normal çikolata almış gelmiş
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur, çok güzel bir jest olmuş.
19 Yorumla- +1 yıl
düşünce hariç güzel olmadığı kesin.
- +1 yıl
@anonimbirsey kıskanma
- +1 yıl
:) işte buna güldüm biraz
- +1 yıl
@Veraecmel şahsen kıskanmadım
- +1 yıl
@anonimbirsey ben kıskandım:) baktım
Soran+1 yıl@Veraecmel daha güzelleri senin olsun. ♥️🥺
Soran+1 yıl@Veraecmel ben de öyle düşünüyordum. Ama bazen hiç ummadığın anda çok guzel bir şekilde karşına geliyor. İnşallah hep böyle kalır sende inşAllah en güzellerini görürsün ♥️🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşünceli adam gadası
10 Yorumla
+1 yılO adamı bana ver 😅 şaka şaka. Regl olduğun için bunları alıp getirmesi güzel bir şey ama o adamdan olur mu olmaz mı ona sen karar vereceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılKız böyle şaka yapma hee 🗡️🔪😂🙏 darısı sizlerin başına
- +1 yıl
İnşallah 😂
+1 yılYorumlardaki kıskançları okurken krize girdim 😅 Adam tatlış tatlış düşünmüş yaa hemen fesat yorumlar gelmiş. Karşındakinin niyeti kötü olsa bile bilemezsin ki. Hemen suçlamak hoş değil. Bence gayet düşünceli davranmış. Benim de hoşuma gitti. Böyle erkekleri sevin kızlar, aferin ❤
33 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o kadar fenalar ki. Adam deprem bölgesinden dinlenmeden yanıma gelmiş. Ve gelirken gidip benim için şal seçmiş. Üstüne üstlük çikolata krizine girip karnım agridigi için sabah erken burada olacağı için taa Ankaradan buraya bunları almış ve getirmiş. Neymiş efendim niyeti bilmem neymiş. Ne kadar ayıp
Soran+1 yılYorumun içinde teşekkür ederim. İnşallah kıymetini bileceğim
- +1 yıl
Rica ederim, okurken yumusacik oldum 🥰 MasAllah, mutluluklar..
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur 😂 ben çok mutlu olurdum hatta ben de bir geldiğinde kek kurabiye yapardım onun için. İlla büyük pahalı hediyelere gerek yok. Kaldı ki kare çikolata bile 15 tl olmuş
21 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünüp birkaç şey almistim , kendi elimden yapmak nasip olmadı tüm gün yanında olduğum için bir dahakine inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşte gönül almak bu kadar kolay. 3 kuruşluk çikolata değil o çikolatayi akıl etmek.. hakkınızda hayırlısı olsun
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü bizim için ince düşünce önemli ben bir şeyi dedikten sonra alması değil , düşünmüş zahmet etmiş bir tanede alsaydı on tane de alsaydı benim için aynıydı. Çünkü özenli bir davranış
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaa çok ince bir düşünce bayıldım ufak ve manevi değeri büyük olan hediyeler bana herzaman daha samimi gelmiştir afiyetle yiyin inşallah 🌹 bu adamdan olur mu olmazmi bunu en iyi zaman göstericektir bunu söylemek için daha çok erken çünkü ... her şey gönlünce olsun inşallah cici bayan 🌺🌿🌺
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlış bir düşünce ama sırf buna bakarakta birisinden olup olmayacağını anlayamazsın şglsllslsö
21 Yorumla
Soran+1 yılTabikide ama böyle ince düşünceleri görmediğimiz için mutlu oluyoruz
Çok şeker gerçekten :) Ama yani cidden çok şeker, fazla şeker. Krizlerin için başka yöntemler bulmanı tavsiye ederim hahah
21 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ya kriz sıkıntı
Çok hoş bı düşünce yaa bence pahalı hediyeden daha değerli seni böyle düşünüp alması 🥰
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok daha değerli ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amin amin herkesin kalbine göre versin Allah
Çikolatalı petito albeni tadelle Beni gibi olmuş 😅😅 şaka ediyorum bunlar görünce hep aklıma gelirde 😃
İyi etmiş kesin olur11 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
Aaaa ne kadar Güzel bir ayrıntı bu adamı sevmesen ayıp 😀
21 Yorumla
Soran+1 yılDimi 🥺
+1 yılÇok tatlı bir hareket bence 🐣 olur oluuur, hem de çok güzel olur.. Mutluluklar dileriim 🤍
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah
+1 yılKuzeni var mı bana ayarlasana dermişim ne güzel ya böyle gzuel devam eder inşallah çok düşünceli davranmış ve eli acik
16 Yorumla
Soran+1 yılSorayım kiz kardeşi yok abisi evli kuzen varsa yapalım sana akraba oluruz 4lu date yaparız
- +1 yıl
Ahahah çok tatlısın
Soran+1 yılKaçırmamak lazım çok sabırlı kiyamiyor en azından şimdilik
- +1 yıl
Maşallah böyle devam etsin
Soran+1 yılAmin inşallah kuzenini de sana yaparız artık ahhahahah
- +1 yıl
Benim şansıma kuzeni kesi serefsiz çıkar boş ver ahahhaah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa mühim olan düşünce, üslup, tarz ve duygu, hissettirdikleri. Kalbimiz mutluysa gerisi boşşş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla birisi bana bunları alıp getirse ben de çok mutlu olurum. Şuna bak çikolatalı süt bile almış. Olur bu adamdan olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsAllah amin Allah'ım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoş bir hareket yorumları aldırış etme krizini bile bu kadar önemsiyor ise seni neden önemsemesin.
Olur bu adamdan, mutluluklar.11 Yorumla
Soran+1 yılTakılmamaya çalışıyorum çünkü bir ay Hatay'da görev yapıp dinlenmeden yanıma geldi beni görmek için ve gelirken de burada sabah erken olduğu için bunları düşünüp almış , buradakiler acımasız
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu alan adamdan olmaz. Tamam alır da bir tane alır. Ne bileyim insan kalıcı olan bir hediye alır. O kadar yola çikolata saçma olmuş.
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim krizim tutuyor ay halinde bir sürü yiyorum 😂🙈
Soran+1 yılGelirken şal da almis di düşünüp bu arada bunu ben çikolata ve sütü çok sevdiğim ve krizim tuttuğu için getirmiş
- +1 yıl
Bence regl olduğunu düşünmüş
Soran+1 yılEvet biliyor söyledim zaten regl oldum
- +1 yıl
siz kadınları mutlu etmek neden zor @ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq :D
- +1 yıl
@ButcherBlaviken çikolatayla neden mutlu olayım? Çünkü kalıcı bir yanı yok. Kağıdı çöp oluyor. Ne bileyim insan her gün yazdığı duygularını aktardığı bir mektup yazmalı. Kız onu her gün 987654321987654321 kere okur. Emin olun. Aslında erkeği de okur. Mutlu olur. Yüzünde sersemce gülümsemeler olur.
- +1 yıl
hediyenin kalıcı olup olmaması önemli değil maksat düşünmek bence @ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
Soran+1 yıl@ButcherBlaviken kalıcı hediye de almıştı. Şal almış benim için ama bu çok daha değerliydi bu kadar ince düşünmesi... Tabi bazıları da bu yorumdaki arkadaş gibi düşünüyor yorumsuz
Bu ne ya depremzede çocuklara alınmış gibi cidden bunlardan etkileniyor musunuz
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHe aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılmaşallah mutlu mesut devam edersiniz inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılAminn
+1 yılSeni şeker komasına sokup öldürmek istiyor sence olur mu
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur
+1 yılSu bile almayan eski sevgilim geldi aklima🤦♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm. Ama iyi ki eski olmuş işte. Seven adamları onlarla bulamayiz ben çekiliyorum darısı sizin basınıza
Hem ucuz hem etkileyici zeki adammış doğrusu 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılYanına hediye de almıştı ya maddiyat degilki sorun , düşünmüş olması çok güzel
+1 yılBende zamanında lokum ile pişmaniye vermiştim 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı da çikolata krizinde olduğumu biliyordu
- +1 yıl
Pismaniye almana cok güzel benim aklıma direk pisman edermi bi adam düşüncesi gelirdi
- +1 yıl
@NaneLimon__ aradaki ince mesaj olarak diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAy halindesin diye gelmeyebilirdi de 😄😄 mutluluklar dilerim
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ya 😂🥺
+1 yılmerhaba, yorumu yazan erkekler davar olduğu için bu ince davranışın altında bişey aramışlar, ciddiye bile alma derim. bence çok tatlı bi jest yapmış umarım bi ilişkideyseniz her şey gönlünce olur 💗
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten davarlar bu arada takılmıyorum onlara. İnşAllah darısı sizin başınıza
- +1 yıl
teşekkürler 🫂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şekermiş gerçekten ama oluru olmazı buna bağlamayalım hepsi şovmen
20 Yorumla Mutlu etmek de mutlu edilmek de çok kıymetli bu hayatta
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılFırsatı krize çevirmiş. İstanbul’da çikolata mı yok sanki show yapmıs.
Ama amacına ulasıp senin aklını almış23 Yorumla
Soran+1 yılSabahın köründe nerede var? Burayı bilmiyor etmiyor
- +1 yıl
Gercekten etkılemıs senı 3 tane çikolata ile 😂 nasıl savunuyor adamı 😂
Soran+1 yılEvet savunurum üç tane çikolata benim için bir çok şeyden kıymetli
Çok tatlı güzel bir düşünce afiyet olsun. 😻 kalbine sor o sana doğru cevabı verecektir..
10 YorumlaSeni şeker komasına sokup kurtulmak istemiş olabilir...:) şaka tabi ki güzel bir jest yapmış başarılı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Ben de olsam ben de öyle yapardım ama yine de yaramıyorsun. İçinden gelmiş bir beklenti içine girerek yapmıyoruz bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da öyle yaptı fakat benim aşırı hoşuma gitti çok mutlu oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSempatikkkkkkkkkkk olur tabiki 🙇🙇🙇🙇😊😊😊😊🙆🙆🙆bende istiyorummmmmm
15 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başına insAllah öyle kötü bir zamanda geldi ki 😂 hiç umudum yoktu
- +1 yıl
Banada sen al djdjdjkdkkddk bizi heyecanlandirdim burdah jdjdjdjdjdjjddumarim
Soran+1 yılAlayım kız söz at adres getirden söyleyeyim
- +1 yıl
Asko saka yapiyorum tabiki 😊sen mutlu ol yeter
- +1 yıl
Bakın burada gördüm iste hosuma gitti yorumunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5-6 yaşlarındaki yeğeni, kuzeni görmeye gidersin de sevdirmek için abur cubur alırsın ya o gibi olmuş bence. Düşünce güzel fakat yaş itibariyle saçma buldum, bir de çeşit çeşit almış. Gören de Alamanyadan geldi de Belçika çikolataları getirmiş sanacak 😂 bu kadar ufak ve basit şeylere tav olmak mı, üzülürsün gülüm.
10 Yorumla
+1 yılBunları getirmede de olur
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben istemedim zaten ama onun bu kadar ince düşünmesi çok hoşuma gitti
Yaa çok tatlı şunlara bak olur ondan😂
21 Yorumla
Soran+1 yılAminnn
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. yok bu adamdan olmaz bana göre
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Çok tatlı düşünceli bir hareket mutlu olurdum ben
28 Yorumla
Soran+1 yılDimii birde ordan düşünüp almış bende çok mutlu oldum
Soran+1 yılEvet ya çikolata krizine girdiğimi ve süt sevdiğimi biliyordu 😂😂🙈
Soran+1 yılValla baya yedim ama bitmiyor bir sürü var 😂😂😂
Soran+1 yılDoğru 😂😂😂🐈⬛
+1 yılNiye İstanbul'da ki markette bunlardan yok muymuş da taa ankaradan abur cubur taşımış malımı yoksa fazla mı Zeki.. anlayamadım
00 Yorumla
+1 yılBu hediyeye kim hayır diyebilir ki zaten :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten düşünüp almış olması benim için her şeyden daha değerliydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılIkinci buluşmamızdi farklı şehirler o geldi ona regl olduğumu söylemiştim kızmıştı bana niye söylüyorsun bunu.. güzel bir düşünce bir tane bile alsa düşünmüş olması önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına çok üzüldüm 🥺 ama böyle erkeklerde varmış işte prenses gibi hissettirdi bana. Demekki doğru insan değilmia
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demiş yiğidim 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok yaptığımız bir şey yoktu 🐼
- +1 yıl
Aynen öyle bro 😄
+1 yılAbla bakkal açmayacaksan çok bir önemi yok bence. Bir çikolataya doğru adam bu diyorsan sana süpermarket verene taparsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşk konusunda tecrübem olmadığından dolayı yeterince bilmiyorum. Yine de güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen sallamıyorsan milyarda bir. Değerli
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye sallayayim yahu
- +1 yıl
İnanılacak gibi mi sence. Denizde pırtalta görmüş gibi
Soran+1 yılDimi ya nazar etmeyin
- +1 yıl
Bakıştan oluyo konuşmaktan olmaz merak etme sen etme nazar çok bakıp asıl
- +1 yıl
Aa ben okumamışım ki normalmiş sen çukulatadan bahsetmişsin ne bekliyodun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Albenileri be fındıklı ülkerleri bana versene
14 Yorumla
Soran+1 yılVermem hepsi benim 😂
Soran+1 yılSeninde manitan alsın banane onlar benim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakir çıkolatası bunlar
26 Yorumla
Soran+1 yılBenim için değil 😂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sende öylesin
Soran+1 yılEvet fakirim
Cevap sahibi+1 yılAman ayrılma da bize denk gelmesin
Soran+1 yılTamam bırakmam , oda sana gelmez zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılFakirler bana ulaşamaz çünkü askım bana bakmaz diyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüşünmesi güzel de aşırıya kaçmış.
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂 gönlü zengin
Cevap sahibi+1 yıl😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada mı böyle yaptı
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet il dışından yanıma gelirken almış ilk bulusmaydi 🐼
Cevap sahibi+1 yılİyi şanslısınnn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞeker hastası yapar bunlar hanımefendi sizi öldürmek istiyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunun icin veriyosun yani sendeki ozguven seviyesine sasiriyoeum ya bi tek sende varmis edasiyla dagitmak nasil bi his
00 YorumlaGüzel bir düşünce seni önemsemiş, ben laftan anlayan, hassas, ince düşünen insanları severim.
10 YorumlaSamimiyet varsa çikolataya da aşık oluruz
20 Yorumla
+1 yılAşık olmak için bir sebep değil fakat ince düşünmesi bile harika. Diğer erkeklere nazaran ilgiyi en çok hakeden kişi.
00 Yorumla
+1 yılAlbeni seven insandan zarar gelmez..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlı
10 Yorumla
+1 yıl2-3 çikolata ya kanmayın
10 Yorumla
+1 yılOlur olur👏🎉🎊O zaman densss🥳💃💃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bitanede orkit koysaymış
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. olur bence birlikte diyalize bağlanırsınız
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat