Kocamla monotonlaşan bir hayatımız var sabah işe gidiyor akşam eve geliyor yemek yiyoruz çocuğumuzla oynuyoruz sonra çocuğumu uyutuyorum eşimde yatana kadar telefonda takılıyor oyunda instagramdı bende film falan izliyorum hiç beraber vakit geçiremiyoruz baş başa ne yapayım da eşimin ilgisini çeksin ya kalkıp adama kızamıyorum telefonla oynuyorsun hep diye ben de oynuyorum çünkü hdjdjdjjsjjsn
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben o durumlarda çocuk uyuduktan sonra gözümü kocama dikiyorum. O da mecbur telefonu bırakıp benimle ilgilenmeye başlıyor sjsj
Valla ben de hal kalmıyor zaten demir eksikliği kansızlık var enerjim çok çabuk bitiyor birde akşama kadar çocuktu işti yemekdi derken çocuk uyuyunca bende pert oluyorum
arada çocuğu biyere bırakın akşam yemeğe felan çıkın
çocuğum 3 yaş sendromunu girmiş çok hırçınlaştı sürekli beni istiyor kimse de durmuyor ki
minik canavar onla uğraşın işte zaman geçer :P
yenilikler ekleye bilirsiniz fanteziler falan anladığım sizde tutku kalmamış :D
Ciddi anlamda kötü oluyor bu tür ilişkiler bunun için bir birinize yaklaşın sevin bir birinizi çekinmeyin
birlikte film izleyin çocuk uyuyunca öncelikle çocuk kaç yaşında 🙄
hemen hemen herkes aynı şu an emin ol bende aynıyım belkide 😀
izliyoruz ama o da çok sıradan ya
valla sırf bendemi aynıyım acaba diye yaptım yorumu 😒 arada görüşlere bakıcam belki banada bi aktivite çıkar diye
Gerçekten neden böyle oluyor ya 5. senemiz bu sene çocuğumuz 3 yaşına girecek çok huysuz sürekli bana düşkün o da biraz hal bırakmıyor insan da
yaaa illaki oluyo yorgunluk çocuktu ev işiydi derken bizde iş yerinde çalışmaktan eve zor atıyoruz kendimizi ama genede eylenmeyi bilmeli insan eşin güldürmeli motivasyon etmeli seni ne biliyim oyunu bırakıp çocuk uyuyunca bi sarılım felan bak tavsiye veriyoruz ama bizdede durum aynı😅
eşine ilgin nasıl bu arada
Normal eşim gibi davranıyorum 😂😂
çocjk kızmı erkekmi 🙄
kız
kaçta uyuyo
11 12 gibi eşimde 8 gibi geliyor yemekti bulaşıktı çocuk uyutmadı derken 12 buçuk gibi bitiyor işim
enerjide bitti gecede aksiyon yok tabi 😂
Tam olarak durum bu işte hep aynı şeyler ☹️😂
çok zorrrrrr hayaaaaaat 😂 üzüldükmü üzüldük insan resmen unutuyo bazen kendini 😕
hiç deme ya
senin erkek versiyonunum 😂 ne demiyecem doğrular bunlar bee 😒
sizde de mi çocuk var
evet 🙂
çocuk olunca işler değişiyor malum😂
yok mu aranızda tensel bi çekim
Adam akşama kadar işte yoruluyor akşam eve gelince pek o konudan muzdarip bulaşmak istemiyorum yoksa ten uyumumuz var
İsteyen adam yorgunluk bahane etmez, bende çalışıp üstüne spora gidiyorum ama yinede zirve :D
hayır ben o yorgundur diye bulaşmak istemiyorum
Zaten bulaşması gereken kişi o, ufak dokunuşlar, öpmeler koklamalar, elini iç çamaşırında gezdirmeler
Birlikte flim izleyin teli bırakın oyun oynayın
film izliyoruz her akşam zaten o bile sıkıcı artık sinemaya falan gidebilsek keşke o bile çok güzel olur kızım küçük daha sürekli beni istiyor kimseye bırakamıyorum o biraz belimi büküyor
Kaç yaşında çok mu küçük biz sinemaya gitmiştik çocuğuzuda götürdük
2 buçuk şu an aralıkda 3 olucak
Bence iyi sinemaya gidebilrsiniz orada da uyur ya da ailen bakamzmi annen falan
Annem çalışıyor kaynanam da belim ağrıyor bakamıyorum diyor
Anladım kızkardeş falan yokmu biraz işiniz zor tek başınıza vakit geçirmek
yok valla erkek kardeşim var o da çalışıyor askere gidecek zaten bir ay sonra
Valla etrafindaki kişiler çalışıyor ya da beli agriyor
Aldatacaksan boşan
Yuh o nerden çıktı ya Ben eşimi seviyorum sadece ilişkimiz monotonlaştı dedim öneri istedim kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi karşımdaki kişiye de yapmam ki o kişi çocuğumun babası benim yoldaşım sa o dediğinden asla
heyecan katmalısın
evet ama sanırım çocuk biraz daha büyüyene kadar böyle devam edecek
Oda baskasina kacar
o konuda içim rahat ikimizin sevgisi bakidir yalan üzerine de olmadı ihanet üzerine de herşeyimiz hoş ama dediğim gibi monotonlaştı
Isteklimisin