Sevgilimi aldattım öğrendikten 4 ay sonra beni terk etti?

3 yıllık ilişkimiz vardı ilk ilişkiye başladığımız zamandan ayrılana kadar birlikte olmayı falan istemiyordu neredeyse hep bir bahane veya geçiştirme oluyordu bende ister istemez dışarıya yönelmeye başladım kız arkadaşımı seviyordum dışarıya yöneldiğim zamanda sadece birliktelik için başkalarıyla muhatap oluyordum muhatap olduğum kızlardan birisi kız arkadaşıma wpden ssler ve fotoğraflar atmış öyle öğrenmiş oldu kız arkadaşım çok üzülmüştüm o zaman güvenini gururunu kırdığım için ağlamıştım hatta benden ayrıldı benim hatam bariz ortada olduğu için kabullendim gidişini ve ayrıldık aradan 2 hafta geçti beni aradı ben sensiz yapamıyorum aynı evde kalıyorduk biz kız arkadaşımla bu arada evde her yerde anımız geliyor aklıma falan dedi bende severek ayrıldığım için kabul ettim tekrardan başladık tabi ben artık dışarıyla falan muhattabımı kestim kendimi affettirmek için elimden gelen herşeyi yapıyordum 4 ay geçti aradan ufak bir tartışma yaşadık ben dedim yarın konuşalım şu an konuşmak istemiyorum dedim uyumaya çalıştım ertesi gün oldu beni aradı eşyalarını al ayrılalım dedi çok şaşırdım o esnada neden falan dedim toksit bir ilişkimiz var bizim bilmem ne ben o 4 ay boyunca 1 dediğini 2 yapmadım ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak için uğraş verdim hatta 3 ay sonra evlilik teklifi edecektim neyse gittim eşyalarımı aldım kendi evime gittim o gün gitmeden eve geldi birlikte olmak istedi benimle ardından normal arkadaş olarak kaldık bir hafta falan sonra ben konuşmak istedim yüz yüze nedenini sormak için beni engellendi her yerden arkadaş çevreme kötüledi beni sonra ortak bir arkadaşımız var o söyledi manita yapmış kendisine sanırım en son onu duymuştum hakkında şimdi benim içimde bir sıkıntı var ama vicdan azabı gibi bir şey değil anlam veremedim buna benzer olay yaşayanlar vardır belki aramızda o hissiyatı biliyordur yorumlara yazarsanız ne olduğunu sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlamayın beni ben bütün kadınlara yönelik söylemiyorum bu tür davranışların cinsiyeti yok zaten neyse yanlış anlamayın diye söylemek istedim
Sevgilimi aldattım öğrendikten 4 ay sonra beni terk etti?