Arkadaşlar genel olarak erkeklerlr iletişim sorunum var kucuklukten kalan travmamdan mi bu bilmiyorum ama ne biriyle opustum ne biseyler yasadim 18 yasindayim anormal mi bu sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sorun olarak görüyorsan sosyal medyadan muhabbet ve sohbet ederek özgüvenini artırabilirsiniz. Temas olarak da daha gençsiniz olacaktır elbet.
Gayet normal ve erken şeyler. Önünde uzun bir yol var dur bakalım.
Yani 16 17 yaşında bunları yasayan biliyorum ben
Herkes her şeyi belli bir yaşta yaşayacak diye bir durum yok. Benim ilk sevgilim 20 yaşında oldu yani ben sence çok mu geç kaldım bu duruma? Basit konular bunlar.
Gayet normal illa birseyler yaşamak zorunda degilsin
Bu yaşlarda zaten olmasın böyle şeyler
Doktorum sordu bende yasmaadim dedim hiç merak etmedin mi zevkli bir şey falan dedi şaşırdım ama bende flört falan hiç yok öyle şeyler dış görünüşum güzel ama kilom var o mu beni geriye atiyo anlamıyorum ki
Doktorun sana niye böyle bir şey sordu ki bir de travmadan bahsediyorsun o ne ilgi duymanın ki öyle alakası yok
Tanı koymak için
Ne tani koydu
Bipolar
Uyku bozukluğu piskolocik bir durummus ama biriyle olmak ve öposmek ne alaka
Libidona bakıyor
Yaşadığınız tiranva ya da hormonal olbilir
Sorun erkeklerle mi yoksa itesteksizlikmi
İsteksizlikmi
Olması gereken bu zaten gayet normalsin
Doktorum dedi öpüşmek ne demek hiç merak etmedin mi dedi ben de ettim ama bilmiyorum dedim doktorum ben opustum bu gayet normal bence zevkli bir şey falan dedi
Tamam evet olabilir ama bunu bu yaşına kadar yaşamamış olmak anormal bir durum değil herşeyin yeri ve zamanı var hayatında odaklanman gereken daha önemli şeyler var emin ol eğitim gibi kariyer gibi kişisel gelişim gibi. Sen bunlara odaklan yeri zamanı gelince onları da yaşarsın öpüşmemiş olmak eksiklik değil.
Haklisin ben kariyerimi gram onsemiyorum muhtemelen mezuna kalicam bir şekilde toparlamam lazım ama unide napicam bilmiyorum bende flört falan iletisim böyle şeyler cidden yok ya
Nasıl ilerler hayat nasıl yaşanır hiç bilmiyorum
Öğrenirsin kimse doğuştan bilmiyor sen kendine yatırım yap kendine odaklan ama aynı zamanda sosyalleşmeyi de unutma aktif bir hayatın içerisinde iletişim kurmayı da zamanla öğrenirsin. Unutma bak, sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Sen önce kendine değer vereceksin.
Haklısın da sence nasıl sosyallesebilirim dersahne dışında sosyal bir hayatım yok
En basiti arkadaşlarınla
Çok arkim yok bir iki tane telefonlasitgiim var
Ama başka kariyer dedigin gibi gerisi olur insanın bir yilini heba etmesi gerekiyor
Arkadaş çevren de olur hayallerinin peşinden git sen şimdilik, yoksa bir hayalin ve idealin olsun bunun için çaba gösterip sonunda birşeyler başardıkça özgüvenin de yükselecektir bu insanlarla iletişimini çok kolaylaştıracak. Bu yaşlarda hatta daha erkenden düşünülmesi gereken en önemli şey her zaman eğitimdir kişisel yatırım ve gelişimdir bırak diğer herşeyi, hepsi zamanla gelip seni buluyor zaten.
Lezbiyenlik normaldir nolcak sanki saygı duyuyorum
Lezbiyen değilim
Ha pardon
Yine normal nolcak sanki
Acele etme daha çok yerde yaşayacaksın
Kendimi kullandirmak da istemiyorum ama biriyle bir iliskim olsun bir şeyler yasayim flort falan istiyorum ama gram yok ya gram bende dişil enerji mi yok ne yok hiç bilmiyorummm
Çok ilginç bir olay bu
Niye kii
Özel konuşmak lazım bunlara
Çok ta normal değil gibi 😅
Hiç benim karsima cikmadi genelde evden de cikmiyorum birileriyle tanismak için nereye gitmem lazım bilmiyorum
Ee şu an konuşuyoruz mesela takip atmakla basliyabilirsin😅
Sosyal medyadan güvenilir mi bilmiyorum
Konuşalım işte 😅😅
Mesaj at
gecmis olsun
Normal, geçmişte ne yaşadın