Aşk İlişkileri Sevgilim sürekli kavga etmediğimiz halde hikayesinde sitemli şarkılar paylaşıyor, sebebi ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor eski sevgilisini unutamamış olabilir mi? Güncellemeler+1 yıl pekala. Sevgilim sürekli kavga etmediğimiz halde hikayesinde sitemli şarkılar paylaşıyor, sebebi ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Erkeklerin yaptığı şeylerin altında anlam aramayı bırakın lütfen. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çok ince düşünen biriyim ben ya illa arıyorum Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Ben de öyleyim ama kadınlar karmaşık düşündükleri için böyle. Yoksa erkekler begendiyse ya da atıyorum bir yerde duymuştur güzel gelmiştir paylaşıyorlar. Yorumla ardalien +1 yıl Sürekli Melankolik parçalar dinleyen ve aynı zamanda kendim de yapan birisiyim, mutlu olsam da olmasamda paylaşıyorum çünkü hoşuma gidiyor ş Yorumla
ardalien Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Paylaşmada sıkıntı yok ama altına acıklı emoji falan bir şey koyuyosa sıkıntı olabilir 0 0 Yorumla
Ensbey Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Cem Yılmaz'ın dediği gibi isyanı annesinin yaptığı keke olabilir. 0 0 Yorumla
Ironarm Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Belki genel olarak hayata karşı bir isyanı vardır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl canım bu çocuk ya Yorumla Soran +1 yıl canım* Yorumla Soran +1 yıl ay yanlış yazıyor cğsşxğed Yorumla Ironarm +1 yıl Beni canından bir parça olarak görmen mutlu etti beni jdkkfkf Yorumla Soran +1 yıl hahahahaha🫶 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeklerin yaptığı şeylerin altında anlam aramayı bırakın lütfen.
çok ince düşünen biriyim ben ya illa arıyorum
Ben de öyleyim ama kadınlar karmaşık düşündükleri için böyle. Yoksa erkekler begendiyse ya da atıyorum bir yerde duymuştur güzel gelmiştir paylaşıyorlar.
Sürekli Melankolik parçalar dinleyen ve aynı zamanda kendim de yapan birisiyim, mutlu olsam da olmasamda paylaşıyorum çünkü hoşuma gidiyor ş
Paylaşmada sıkıntı yok ama altına acıklı emoji falan bir şey koyuyosa sıkıntı olabilir
Cem Yılmaz'ın dediği gibi isyanı annesinin yaptığı keke olabilir.
Belki sadece seviyordur
Belki genel olarak hayata karşı bir isyanı vardır
canım bu çocuk ya
canım*
ay yanlış yazıyor cğsşxğed
Beni canından bir parça olarak görmen mutlu etti beni jdkkfkf
hahahahaha🫶