Bi kız vardı. Flört aşamasındaydık. Gerçi bu aşama çok uzun sürdü. Biraz zaman ver falan diyordu başta. Ben de konusmayalım o zaman demiştim. Ancak kendisi bana yazmaya devam etti. Yine uzunca bir süre konuştuk. Çok iyi anlaşmaya başlamıştık. 2 ay sonrasında bir anda soğuk davranmaya başladı. ne olduğunu sordum herkesten uzak durmak istiyorum falan dedi. ben de biraz ısrar edince. hayatımda biri var dedi. aslında kimse de yoktu. ben de bekledim bir süre kimsenin olmadığını bildiğimden.. sonra yine yazdı konustuk bir süre. yine aynı seyi yaptı. biri var dedi gitti. bu olaylardan sonra 1 kez görüştük ancak etrafımızda başka insanlar da vardı. konusamadık. bulusup konsuuruz dedi söz verdi. bu görüşmeden sonra yine bir süre kkonustuk. hayatında kimse yokken biri var diyip gidiyor ve bir süre sonra da hiçbir şey olmamış gibi konusuyordu. ben de işte dayanamıyordum kesmiyordum iletişimi. çünkü kızın etrafındakiler kimsenin olmadığını söylüyordu. galiba unutamadığı biri varmış falan. bundan da emin değilim. öyle güzel güzel konusurken bir anda engelledi hiçbir şey demeden. hem de her yerden engelledi. hiç kötü davranmadım. hatta son görüşmemizde gayet normal tepkileri vardı. kafasında ne var bilmiyorum. en başında da ilk kendisi gelip konusmaya başlamıstı. ilgi gösteriyordu hep. sonra neler oldu anlamadım. sonuç olarak ben konusmayı yapamadığım için, en azından kendimi düzgün ifade edemediğim için hep içimde kaldı. başka biriyle bir şey yapamıyorum. sebebini net olarak bilemiyorum. ondan hiçbir adım görmeseydim zaten bırakırdım peşini ama seviyorum da. ben bu kıza ulaşmaya çalışmalı mıyım? hiçbir şansım yok mu? emin olamıyorum. sanki yüz yüze düzgünce konussak çözerim gibi geliyor ama emin de değilim. bok gibi bir durum. engellemek çok saçmaydı. çocuk gibi bir hareket. her insan en azından bir açıklamayı hak eder diye düşünüyorum. çıkmazdayım..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fake hesap aç yaz sor
Bunu yapsam da bir şey değişmez gibi geliyor. Çünkü mesajla olmuyor. Acaba diyorum karşısına çıkıp mi sorsam? Bu sefer de sapık gibi görünmek istemiyorum.
En iyisi bu kizi unut sen valla hayır gelmez böyle birinden seni elinde kulanir boş ver sorma sen hayatina dvm et unut
Evet unutmak istiyorum ama bunu yapamıyorum. Hiç düzgünce konuşmadigimiz için. Aklım dağılsin diye dünyayı gezdim ama nafile. Bir süre iyiyken bir anda yok oluyordu hep. Bu durumu ilk başlatan kendisi olmasa hadi neyse dicem ama hep ister gibi yapıp vazgeçti. Sanırım biraz psikolojisi bozuk. Çok şey paylaştık ama hiçbirinin değeri yok gözünde. Ya da korktuğu bir şey mi var bilmiyorum. Çünkü aileler birbirini tanıyor. Hatta herkes de aramızdaki durumun farkında. Ben söylemedim ama anlatmış.. Ben kafamda evlilik hayali bile kurmuştum. Öyle iyi gelmişti bana ama sonradan bozuldu her şey.
Anliyorum ama bak bence o kiz da bisey var ya korkuyor ya birini seviyor ya da ailesinden mi korkuyor ama kesin bisey var bu belli boş ver onu salk yapma karşınasına çikma zamana birak boş ver herseyi zamanla unutursun kafaya takma sal gitsin gercekden unutma kolay degil ama yapabilirsin zamanla
Evet kesin bir şey var işte. Sorunu bilmediğimden dolayı by haldeyim zaten. Annesi de beni sever. şu an annesiyle başka şehirlerde yaşıyorlar. Ben story falan attığımda annesi by durumu bilmesine rağmen cevap falan yazar hatta. Ama kız yok yani. Bir açıklamayı hak etmeyecek ne yaptım onu bilemiyorum. Unutmaya çalışıyorum bir şekilde aklıma geliyor. Aylardır bu durum beni kötü etti. Hayatıma devam ediyorum bir şekilde ama hep aklım onda. Engelleyeli de 2 ay oldu. Hiçbir şekilde bir iletişim kuramadım zaten. İletişim kurmama rağmen ben kötü hissetmeye devam ediyorum. Haftaya onun yaşadığı yere gidicem is dolayısıyla. Karşısına çıksam mi yoksa hiç ilgilenmesem mi diye düşünüyorum. Çok sevdiğini belli edince niye böyle oluyor anlamıyorum. Hani başlarda seviyormuş gibi davraniyordu ya o hisler bende kaldı vallahi. Bütün enerjim gitti. Çok da sosyal bir insanım. İş hayatı olsun, arkadaş çevresi olsun boş vaktim de yok. Ancak ne yaparsam yapayım onu severkenki hissettiğim şeyleri başka bir yerde başka birinde asla hissedemiyorum.
Aşk iste kanka yapcak bisey yok aşk açıtır insanin canını yakar bu kız kaç yasında
28 yaşında. Ben daha önce böyle tutulmadim ya kimseye. Ne kadar zormuş. Zaten bu belirsizlikler varya onlar bu hale getirdi.
Aynen napcaksin peki
Deli gibi asiksin sen ya
Bence kizla konuş son kez istemiyorsa zorlama yol ver gitsin
Evet hala aşığım ancak pek umudum yok. Yani bir açıklama bile yapma gereği duymayan birine ne dicem ki diye düşünüyorum. Alt tarafı sevdik, umut verdi gitti. Tam da hayatımda her şey yolundayken böyle bir şey yaşadım. Ona çok kızıyorum aslında ama seviyorum da. Zaten bir insanı sadece sevdikleri kirabiliyor. Bir kez konuşmayı deneyeceğim eğer doğru düzgün konusabikirsek en azından ne olduğunu öğrenirim. Kafam daha rahat olur yani...
Nasil biliyorsan öyle yap bana haber edersin merk ediyorum sonuçlari ne olacak kiz ne dicek yaz bana unutma
Tamamdır haftaya gidiyorum konuşurum belki sonucunu sana yazarım
Yaz unutma bakalim kiz ne dicdk
Gittim çaldım kapısını. Sevgilim var dedi açmadı. Ben de vedalassaydik bari dedi. Yarın görüşelim dedi. Ertesi gün konustuknsybsaatte şurda olcaz diye başka bir hesaptan.. O saat geldiğinde gelmedi. Bir daha da ulaşamadım. Yine engellemiş konuştuğumuz yerden de. Kısacası bir şey olmadı. Kandirdi beni hem de uzak bir yere gitmiştim buluscaz diye. Sevgilisi olduğuna inanmıyordum bu ara. O yüzden gideyim dedim. Amcam artık varsa da yoksa da beni gerçekten istemediği belli. Madem gelmicen neden Son ana kadar konuşup randevulasiyorsun. Yemin ederim ki insanlara olan güvenimi tamamen sıfırladi. Bir daha nasıl birine inanıp güvencez biz bilmiyorum.
boş ver kendi bilir kendi kaybeder..
senin adina üzüldüm seni istemiyor belli ki bidaha boş ver ne yazz ne mesj gönder hic bisey yapma onu görmeye bile çalisma.. birak kendi haline ama emin ol o kiz pisman olacak bak görceksin.. zamana birak unutmaya çalis kolay degil ama yapabilirsn👍 insallah unutursn o kizi
Zaten bu olaydan sonra da içimdeki tüm hevesi öldürdü. Sevsek de yetmiyormuş demek ki. Ben elimden geleni yaptım. Gerisini Allâh a bırakıyorum.
boş ver inan belkit böylesi daha hayirlidir bilemeyiz zamana birak hayatina yön ver..
Hakkinda hayirlisi olsun👍🌸
Ulasamazsinki engellemis baksana
Yani karşısına çıkabilirim. Çünkü normal karşılıklı olarak sohbet ederken engelledi. Hatta mesajıma normal bir cevap yazdı ve ardından engelledi. Cevap yazması yla engellemesi arasında 1 dk bile yok.
Sırf stalk yaptığım için unutamıyorum da. Bir hafta önce bir story atmış. Benim ona hediye ettigim beraber beğendiğimiz bir kolye vardı. Koptu diye takmıyorum falan diyordu. Onunla story atmış. Görünce üzüldüm. Hiç umursamiyor. Bu durum beni daha da yaralıyor.
O donerse doner bekle donmezsede üzulme tamam
Canimsin
😊😊
Teşekkürler.😊 Herkes böyle motive etmeye çalışıyor beni ama ben canım gibi benden kaçan birinin peşindeyim işte. Yemin ediyorum aldığın eğitim, kültür seviyen, dünya görüşün falan hiçbirisi hiçbir işe yaramıyormus aşık olunca. Tam bir aptala dönüyorsun.😩
Õyle maalesef ayaklar altinda oluyo gururun fazla dusme ustune
Hayır
:(