Her yerden engelleyen birine ulaşmaya çalışılmalı mı?

Bi kız vardı. Flört aşamasındaydık. Gerçi bu aşama çok uzun sürdü. Biraz zaman ver falan diyordu başta. Ben de konusmayalım o zaman demiştim. Ancak kendisi bana yazmaya devam etti. Yine uzunca bir süre konuştuk. Çok iyi anlaşmaya başlamıştık. 2 ay sonrasında bir anda soğuk davranmaya başladı. ne olduğunu sordum herkesten uzak durmak istiyorum falan dedi. ben de biraz ısrar edince. hayatımda biri var dedi. aslında kimse de yoktu. ben de bekledim bir süre kimsenin olmadığını bildiğimden.. sonra yine yazdı konustuk bir süre. yine aynı seyi yaptı. biri var dedi gitti. bu olaylardan sonra 1 kez görüştük ancak etrafımızda başka insanlar da vardı. konusamadık. bulusup konsuuruz dedi söz verdi. bu görüşmeden sonra yine bir süre kkonustuk. hayatında kimse yokken biri var diyip gidiyor ve bir süre sonra da hiçbir şey olmamış gibi konusuyordu. ben de işte dayanamıyordum kesmiyordum iletişimi. çünkü kızın etrafındakiler kimsenin olmadığını söylüyordu. galiba unutamadığı biri varmış falan. bundan da emin değilim. öyle güzel güzel konusurken bir anda engelledi hiçbir şey demeden. hem de her yerden engelledi. hiç kötü davranmadım. hatta son görüşmemizde gayet normal tepkileri vardı. kafasında ne var bilmiyorum. en başında da ilk kendisi gelip konusmaya başlamıstı. ilgi gösteriyordu hep. sonra neler oldu anlamadım. sonuç olarak ben konusmayı yapamadığım için, en azından kendimi düzgün ifade edemediğim için hep içimde kaldı. başka biriyle bir şey yapamıyorum. sebebini net olarak bilemiyorum. ondan hiçbir adım görmeseydim zaten bırakırdım peşini ama seviyorum da. ben bu kıza ulaşmaya çalışmalı mıyım? hiçbir şansım yok mu? emin olamıyorum. sanki yüz yüze düzgünce konussak çözerim gibi geliyor ama emin de değilim. bok gibi bir durum. engellemek çok saçmaydı. çocuk gibi bir hareket. her insan en azından bir açıklamayı hak eder diye düşünüyorum. çıkmazdayım..

Her yerden engelleyen birine ulaşmaya çalışılmalı mı?