AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ayrılık bu tür ilişkilerde her zaman daha iyidir. bir erkek ne istediğini ne yapması gerektiğini cok iyi bilmeli.
Kaçamak cevap açıklayıcı şekilde dile getirebilirdi sırf böyle düşünüyor yanlış düşüncede diye
Anlamadim daha acik soyler misin
Soğudunmu diye soran bir kişi bunu sorduğuna göre bu düşüncededir, karşı taraf izahıyla açıklayıcı şekilde sogumadıgını dile getirmesi gerekirdi, yani soğumadıgına seni ikna etmesi gerekirdi, yok diyerek kestirip attırmış, buda doğal olarak seni ve düşünceni önemsemedigini gösterir
Haklisin ne yapiyim peki? Nasil davranmaliyim? Ayriliga getirdim bi sekil yine döndurdu
Size karşı ilgisi bitmiş insanlara karşı sergiledikleriniz sonuç vermez, genel olarak tek taraflı çabalar ilişkinin sürecini uzatır ama sonuç değişmez, Muhtemelen o kişinin sizi yanında tutmak istemesi, sizi yanlızlığını giderdiği kişi olarak görmesidir, zannediyorum ki benden soğudunmu sorusunu sormanız size karşı ilgisizlige dayalı olmalı
Ilgisizlik degil aslinda en kucuk seye sinirlenmesi onun istediklerini yapmadigim ve karsi ciktigim icin sogumasi. Kendisi dile getirdi zaten sogudum dedi bi kac gun once. Bugun wpde cevrimiciydi kimle konusuyorsun dedim gec bakti mesajima bu bi kac gundur boyle. Bende benden sogudun mu dedim cevabim yok dedi. Haliyle bende kirildim uzuldum gozlerim doldu bunu ona dedim. Cevap niye oldu. Kes mk gibi seyler dedi bende ayriliga getirdim. Git erkeklerle konus dedi tamam konusurum dedim. Dahada soguttun kendinden dedi. Onun istemediklerini yapmayinca hemen sogudu :d
Mesela soyle biseyde oldu bioma bas harfini yazmistim. Onunda yazmasini istedim yazmadi. Nedenini sordum arkadaslarim ailem goruyor dedi. Arkadaslarinin ailesinin haberi var. Sonra koymak istemiyorum dedi. Bende koymak istemiyorum diyince kizdi. Buda onun bi soguma sebebi. Ama cok sacma cunku oda yapmiyor. Ben onun kölesi degilim istedigi gibi hareket edemem. Bana degisme sen boyle degilsin dedi. Itaat etmemi bekliyor herhalde
Şunu dile getirebilirimki beraberlik içerisinde bulunduğunuz kişi sağlıklı düşüne bilecek bir yapıda değil, muhtemelen ergen yaşta birisi Erkekler kadınlara kıyas daha geç olgunlaşır, instgrm biyosuna isim eklememe nedeni aile değil, diğer kızlarla iletişim içerisinde olduğu için bunun önünü kapatmak istememesi
Evet olabilir. Zaten ben biomu sildigimde erkeklerle konusuyorsun diyor hemen. Bosuna demiyolar kisi kendinden bilir isi diye. Ve yasca benden kucuk biri. Yanlis tercih yaptim sanirim ama kopmakta zor. Ne yapabilirim nasil davranmaliyim?
Beraberlik içinde bulunduğunuz süreç uzadıkça ona olan bağlılığınızda uzar bu aynı zamanda ondan ayrı kaldığınızda ona olan hislerinizin azalması gibi, önemli olan neyi tercih ettiğiniz, ilişkinizin temeli sadece sizin neler yaptığınıza göre seyrilmez iki tarafın çabası gerekiyor iki tarafın kendini anlaması gerekiyor, siz hep alttan alan taraf olursanız daima haksız taraf olucaksınız
Her zaman haksiz oluyorum zaten o bir sekilde kendini hep hakli gosteriyor. Ayrilmak en mantiklisi o zaman?
Hepimizin Vazgeçtiği birileri olmuştur, bazen insanları değiştirmeye ömür biçmek yerini onların hayatımızda edindiği yeri değiştirmemiz gerekir, çünkü biliriz ki yanlış insanlara uygulanan doğru kararlar sonuç vermez
Haklisin degistirip ömrunu harcamak yerine en iyisi ayrilip yoluna bakmak. Peki tesekkur ederim. Boyle bir konusmaya cok ihtiyacim vardi. Aci cekicemi biliyorum ama umarim gecicek
Bazen bizim takıldıgımız noktalarda oluyor bilmediklerimizi bize yansıtanlar, o nedenle çıkmaz da kalanlar için burası iyi bir seçenek olabiliyor, bazen insanların etrafı kalabalık olsada içini döke bileyecegi bir yere ihtiyaç duyuyor, Zamanla geçiyor geçicek bize zor gelen günlerdir beraberlik içerisinde bulunduğumuz insanın bir anda olmaması bir boşlukta kalmamız, günlük hayatınızı aktiveteler üzerinde yogunlastırırsanız yanlız kalıp onu düşünmeyede vakit bırakmamış olursunuz
Cok tesekkur ederim kendimi baska seylerle mesgul edicem. Ve onu unutmaya calisicam. Umarim onsuz mutlu olurum
Hayatınızda bir önceki insanlara kıyas yeni yüz daha iyi insanlara tanıklık ettiğiniz gün daha önceki mutluluğa erismediginiz kadar erişecek siniz, çünkü tartışmalar içerisinde bulunduğunuz ilişki bir mutlulukla bağdaşmıyor, Ben Teşekkür eder iyi geceler dilerim
Dediklerinize katiliyorum cok sagolun yorumlariniz icin iyi geceler sizede
Kesinlikle soğumuş yok ne sana bunu soran kişinin ne için sorduğunu eğer biliyorsa o ayrı sormuyorsa cozum aramiyorsa o an düşündüğü şey en yakın zamanda elini bacak araba sokmak
İstemem ama yan cebimde kal belki ilerde lazım olur.
Evt sogumustur susmak evettir
ayrıl
Evet
y4rragima bak
Soğumuş
Evet sogumustur
Koşarak kaç
Kararsız
Nötr
Bitmiş o iliski
evet
Soğumuş